Doğuma Hazırlık bakkal emziğimi? damaklı emzikmi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
cnm bazı bebişler damaklıyı istemiyor bakkal emziğini alıyor.
damaklıyı dene baktın almadı bakkal emziği verirsin

bakkal emziği hiç sağlıklı değil damaklıyı emmiyorsa verme hiç emzik benim kızım 7 aylıktı emzik aldı emmiyordu 1,5 yaşındaydı bıraktı emmiyor ben gece veriyordum şimdi onuda almıyor.eğer bakkal emziği alırsan 2 günde bir yenisini al ver

bebek hangisini isterse onu alıyor valla ama çoğu markalı emzikleri almayıp bakkal emziklerini seviyor..

ben tavsiye etmem o başka bir eczaneye daha sor bakalım ne diyecek bence onun yanlışı var evet bazı bebekler bakkal amziğini emmiyor ama ben olsam vermem damaklı normal emzik al ve yedek te olsun hiç ummadığın anda kayboluyor yada sokakta düşüyor o zaman atıyordum hazırda olsun

damaklı silikon emzik sağlıklı bence.birde kesinlikle iyi bir marka olmalı...

damaklı emzik adı üstünde damka yapısınada zarar vermiyor.yinde çok uzun süre vermemek gerek...

avent in emziğini öneririm. damaklı değil meme ucuna benzer bir yapısı var, silikon, BPA içermiyor. şimdiye kadar aventi reddeden bebek duymadım. benim kızım da emiyor.

bence hiç emzik vermeyin.benim yeğenim sadece 1 gün emzik kullandı.onun dışında hiç kullanmadı.yeni doğduğunda emzirme hemşiresine gitmiştik hastaneye.hemşire emziği görünce hemen aldı.emzik bebeklerin diş yapısını bozuyormuş.

valla kime inanıcağımızı şaşırdık kimisi emzikten birşey olmaz diyo kimisi vermeyin diyor :S

bakkaldan neden emzik alıyorsunuz ki eczanelerde damaklılarda var diger tombul olanlardan da bakkal daki emzikler kansorejen içeren plastik ürünlerden yapılıyor.

valla kime inanıcağımızı şaşırdık kimisi emzikten birşey olmaz diyo kimisi vermeyin diyor :S

emzik yenidoğan için iyi değil onlar çok küçük oldukları için emerken hemen yoruluyorlar doymadan uyuyakalıyorlar üstüne bide emzik tıkıstırılınca azına daha fazla efor sarfettiriliyor bebeklere biraz güçlerini topladıklarında vermekde sakınca yok.ancak bir yaşından sonra damak büyümeye başladıkca ön dişler dışa doğru gidiyor alt dişlerle üst disler arasında boşluk oluyor dişler birleşmiyor yani. benim oğlum 2 yasını geçmişdi bırakdırmak için yapmadığım kalmamışdı.ön dişlerini kullanamıyordu artık dişler olma yolunda hızlı adımlar atmaya başlamışdı. bir oyun oynadım ona kedi görmüşdü bahçede dedim kedi çaldı emziğini inandı baya ağlandı sızlandı ama emziğinin kedinin çaldığına inandı neticesinde emzikden kurtulduğumuzdan sonra bir sene kadarda dişleri yerine gelsin diye bekledik.

asla emzik emdirme bir damak yapısı bozulabilir birde nekadar iğrenç pilastik birşey yavrumun ağzında çok itici dr demiştiki akıllı bebekler emzik emmez:)

asla emzik emdirme bir damak yapısı bozulabilir birde nekadar iğrenç pilastik birşey yavrumun ağzında çok itici dr demiştiki akıllı bebekler emzik emmez:)

benin bebeğim aptal mı o zaman ?

o doktoruna söyle 0 -1 yaş bebeklerde oral dönemdir ve bebekler bu dönemde her şeyi ağızları ile tanırlar,ağızları onların haz alma kaynağıdır, emme dürtüleri "bazı" bebeklerin çok fazla olur.... bebek doğar doğmaz verilmez emzik tabiiii ama bakarsın karnı doysa da hep emmek ister o zaman devreye emzik girer, yoksa memeler emzik olur bilmem anlatabildim mi?

oyy oyyy kedi mi çalmış emziğini çok şekersin sen yaaa :)))))))))))

benim kizimda markali emzik sewmeyenlerden.illa damakli bakkal emzigi. Bilenleriniz vardir fatos marka emziklerden,damaklisida varmis artik ondan emiyo bizim kiz.

ewet emzik cocukların diş we damak yapısını bozuyomus. Alıstırmamak gerekiyomus ama hakkaten bir de mecbur kalma durumu war, du bakalım yasayıp görücez

emzik verip vermemeye bebek doğdukdan karar verilir heralde
aslında esas olan vermemek tabiki ama bakalım neler olacak

bi arkadaşımız ynlış anlamış.emziği elbette eczaneden alıcazda hani ona bakkal emziği diyorlar o baımdan.kauçukta diyen var ama genelde bakkal emziği diyorlar.ben emzik emen bebeği çok şeker ulurum inş.emer benim bebeğimde.aldım her iki emziktende bakalım hangisini emecek.p.tesi doğacak allah izin veririse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…