- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
Ben de beğeniyorumTanımıyordum şimdi baktım. Burnu harika olmuş.
Kendisine ameliya olduysanız burnunuzun bir fotoğrafını koyabilir misiniz acaba? TeşekkürlerAhmet islamı tavsiye ederim memnun olmayan görmedim daha burun değişkenlik gösteriyor bazen birinin beğendiğini başka biri beğenmiyor bütün doktorla hakkında olunlu olumsuz bi sürü yorum vardır yine de en iyisi kendi gozlemlerinle karar vermek
Genelde o tarz burunlar yapmıyor Barış Çakır, başka bi doktorun elinden çıkmış olsa fazla kavis vermiş deriz belki. Algımızla da oynandığı için...Tanımıyordum şimdi baktım. Burnu harika olmuş.
Çok haklısınız kesinlikle katılıyorum, aylarca dolu olan doktorun ismini öğrenebilir miyim özelden? Düşündüğüm doktor mu merak ettimBarış Çakır Ankara'daki meşhur KBB ve estetik cerrahların istedikleri ortalama fiyatın iki değil üç katını talep ediyor. İstediği ücreti talep edebilir elbette de bu ne hırs demekten insan alamıyor kendini. Bir hizmetin aşağı yukarı bir bedeli vardır. Bulunduğunuz şehir, ameliyat olacağınız hastane, doktorun tecrübesi bunlar fiyatı yukarı çekebilir. Bu anlaşılır bir şey de 35.000 bine de çıkarmaz. Ama demek ki veren var ki bu fiyatlar isteniyor, arz talep demek ki.
Bir de ameliyat takvimi aylar boyunca sözde dolu olan doktorlar var. Bana 6 ay boyunca dolu olduğunu söyleyen doktor oldu. Her günü doluymuş ameliyatla. Ben de peki o zaman diyip kalktığımda "durun ama sizi bir yere sıkıştırabiliriz" dedi ve sonradan sekreteri arayıp mucizevi bir şekilde gün buldu bana.
Hangi doktor? Ben de karşılaştım evet 2 defa aynı şeyle. Şu doktor ismi yazma olayından çekinmeyi bir bırakalım arkadaşlar artık ya bunlar çok demode oldu. Kim neyi yaptıysa çıksın artık bi ortayaBarış Çakır Ankara'daki meşhur KBB ve estetik cerrahların istedikleri ortalama fiyatın iki değil üç katını talep ediyor. İstediği ücreti talep edebilir elbette de bu ne hırs demekten insan alamıyor kendini. Bir hizmetin aşağı yukarı bir bedeli vardır. Bulunduğunuz şehir, ameliyat olacağınız hastane, doktorun tecrübesi bunlar fiyatı yukarı çekebilir. Bu anlaşılır bir şey de 35.000 bine de çıkarmaz. Ama demek ki veren var ki bu fiyatlar isteniyor, arz talep demek ki.
Bir de ameliyat takvimi aylar boyunca sözde dolu olan doktorlar var. Bana 6 ay boyunca dolu olduğunu söyleyen doktor oldu. Her günü doluymuş ameliyatla. Ben de peki o zaman diyip kalktığımda "durun ama sizi bir yere sıkıştırabiliriz" dedi ve sonradan sekreteri arayıp mucizevi bir şekilde gün buldu bana.
Bir ben beğenmiyorum sanırım Barış Çakır'ın burunlarını..Lutfen sade ve anlasilir dil ile birbirimize yardimci olalim neredeyse uyumuyorum doktor bakmaktan, en icime sinen su anda Baris Cakir ve Ahmet Islam
Bir ben beğenmiyorum sanırım Barış Çakır'ın burunlarını..
Ben beğeniyorum, bazılarında çok bir değişiklik yok, bazıları güzel, bazıları çok güzel. Aralarında çok kötü bir örnek pek yok.Bir ben beğenmiyorum sanırım Barış Çakır'ın burunlarını..
Barış Çakır Ankara'daki meşhur KBB ve estetik cerrahların istedikleri ortalama fiyatın iki değil üç katını talep ediyor. İstediği ücreti talep edebilir elbette de bu ne hırs demekten insan alamıyor kendini. Bir hizmetin aşağı yukarı bir bedeli vardır. Bulunduğunuz şehir, ameliyat olacağınız hastane, doktorun tecrübesi bunlar fiyatı yukarı çekebilir. Bu anlaşılır bir şey de 35.000 bine de çıkarmaz. Ama demek ki veren var ki bu fiyatlar isteniyor, arz talep demek ki.
evet ben de merak ettim kim bu doktor açıkçası işi güzel olsa bile tavrından ötürü güven duyup yaptırmam benHangi doktor? Ben de karşılaştım evet 2 defa aynı şeyle. Şu doktor ismi yazma olayından çekinmeyi bir bırakalım arkadaşlar artık ya bunlar çok demode oldu. Kim neyi yaptıysa çıksın artık bi ortaya
Maalesef fotoğraf paylaşmıyorum ama dediğim gibi benim begendimi beğenmek zorunda değilsiniz bakış açısı çok farklı olabiliyor ben de burda çok beğenilen bi doktorun yaptığı burunları beğenmiyorum mesela Oysa beğenen çok bu yüzden kişinin doktor ile görüşüp karar vermesi en doğrusu karşılıklı güven çok önemliKendisine ameliya olduysanız burnunuzun bir fotoğrafını koyabilir misiniz acaba? Teşekkürler
Bengüzel,
Siz kime karar verdiniz?Ben beğeniyorum, bazılarında çok bir değişiklik yok, bazıları güzel, bazıları çok güzel. Aralarında çok kötü bir örnek pek yok.
Siz kime karar verdiniz?Valla ben de 6 aydır doktor araştırıyorum. Her doktorun bir sıkıntısı var. Bir yerden çıkıyor. Tam evet bu diyorum. Yok o hastasını öldürdü yok burnunu mahvetti gibi yorumlar bile var. Artık yaptığı burunlar bana uygun olanda karar kıldım. Yani kimisi çok kalkık ister kimi düz ister. Her doktorun imzası gibi yaptığı burun kendine özel. Belli ediyor yani. Uzaktan bakınca bu şu doktorun burnu diyebiliyorsunuz. Ya Allah Bismillah diyip birinde karar kılmak en iyisi.
Ben de merak ettim aylarca? dolu olan doktoru..Benzer bişey yaşadım da..aynı kişi mi merak ettim yoksa genel uygulanan bir taktik mi? özelden yazabilirseniz sevinirim :)Barış Çakır Ankara'daki meşhur KBB ve estetik cerrahların istedikleri ortalama fiyatın iki değil üç katını talep ediyor. İstediği ücreti talep edebilir elbette de bu ne hırs demekten insan alamıyor kendini. Bir hizmetin aşağı yukarı bir bedeli vardır. Bulunduğunuz şehir, ameliyat olacağınız hastane, doktorun tecrübesi bunlar fiyatı yukarı çekebilir. Bu anlaşılır bir şey de 35.000 bine de çıkarmaz. Ama demek ki veren var ki bu fiyatlar isteniyor, arz talep demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?