Bakmadigim yer kalmadi en basarili buldugunuz doktorlari buraya toplayalim!!

Ahmet islamı tavsiye ederim memnun olmayan görmedim daha burun değişkenlik gösteriyor bazen birinin beğendiğini başka biri beğenmiyor bütün doktorla hakkında olunlu olumsuz bi sürü yorum vardır yine de en iyisi kendi gozlemlerinle karar vermek

Kendisine ameliya olduysanız burnunuzun bir fotoğrafını koyabilir misiniz acaba? Teşekkürler

Tanımıyordum şimdi baktım. Burnu harika olmuş.
Genelde o tarz burunlar yapmıyor Barış Çakır, başka bi doktorun elinden çıkmış olsa fazla kavis vermiş deriz belki. Algımızla da oynandığı için... Karar vermek zor vesselam...

Ya bir de su var birimizin begendigi burun digerimizin hic begenmedigi bi burun tarzi da olabilir, biz onerelim birbirimize sonrasinda bakip karar veririz

Burun ameliyatı için 35.000 talep eden doktorun diğerlerinden daha iyi bir doktor olduğu ya da bunu iddia ettiği için bu parayı istediğini düşünmüyorum. Bunun anlamı ben zengin müşteriye hitap ediyorum demek. Zengin müşteriler bulup daha da zengin olmak istiyorum demek.

Barış Çakır Ankara'daki meşhur KBB ve estetik cerrahların istedikleri ortalama fiyatın iki değil üç katını talep ediyor. İstediği ücreti talep edebilir elbette de bu ne hırs demekten insan alamıyor kendini. Bir hizmetin aşağı yukarı bir bedeli vardır. Bulunduğunuz şehir, ameliyat olacağınız hastane, doktorun tecrübesi bunlar fiyatı yukarı çekebilir. Bu anlaşılır bir şey de 35.000 bine de çıkarmaz. Ama demek ki veren var ki bu fiyatlar isteniyor, arz talep demek ki.
Bir de ameliyat takvimi aylar boyunca sözde dolu olan doktorlar var. Bana 6 ay boyunca dolu olduğunu söyleyen doktor oldu. Her günü doluymuş ameliyatla. Ben de peki o zaman diyip kalktığımda "durun ama sizi bir yere sıkıştırabiliriz" dedi ve sonradan sekreteri arayıp mucizevi bir şekilde gün buldu bana.

Çok haklısınız kesinlikle katılıyorum, aylarca dolu olan doktorun ismini öğrenebilir miyim özelden? Düşündüğüm doktor mu merak ettim

Hangi doktor? Ben de karşılaştım evet 2 defa aynı şeyle. Şu doktor ismi yazma olayından çekinmeyi bir bırakalım arkadaşlar artık ya bunlar çok demode oldu. Kim neyi yaptıysa çıksın artık bi ortaya

evet ben de merak ettim kim bu doktor açıkçası işi güzel olsa bile tavrından ötürü güven duyup yaptırmam ben

Kendisine ameliya olduysanız burnunuzun bir fotoğrafını koyabilir misiniz acaba? Teşekkürler
Maalesef fotoğraf paylaşmıyorum ama dediğim gibi benim begendimi beğenmek zorunda değilsiniz bakış açısı çok farklı olabiliyor ben de burda çok beğenilen bi doktorun yaptığı burunları beğenmiyorum mesela Oysa beğenen çok bu yüzden kişinin doktor ile görüşüp karar vermesi en doğrusu karşılıklı güven çok önemli

Ben de bir iki yıldır dr araştırıyorum. Tam karar veriyorum olumsuz yorumlar okuyunca vazgeçiyorum. Siz kime karar verdiniz?

Siz kime karar verdiniz?

Hasan duygulu ya instagramdan bakabilirsiniz

Eklentiler

• 7FDEFA38-7205-4D92-A253-DB81CDD38F72.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 263
  • A0E147BB-75B6-4A77-9C46-222609400274.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 244
  • CB3E656C-A377-4C95-8D34-AC38D55C6FE9.webp
    13 KB · Görüntüleme: 259
  • 2DDE7777-EE3B-43D6-9AC3-A7BC1BE5CD02.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 277
  • D943C6D1-EA75-4AD6-AB95-5CDCC8A65970.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 250
  • 5A7E25DF-F0AE-45F7-B703-562217E07BE8.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 250
  • 4C10C971-E0CC-48BF-B3DD-BA7A87E67969.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 278
Süleyman Taş, Güncel Öztürk, Kayabaşoğlu benim araştırmalar sonucunda bulduklarım.

Ben de merak ettim aylarca? dolu olan doktoru..Benzer bişey yaşadım da..aynı kişi mi merak ettim yoksa genel uygulanan bir taktik mi? özelden yazabilirseniz sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…