Bakmadigim yer kalmadi en basarili buldugunuz doktorlari buraya toplayalim!!

Ben en çok alpaslan yıldırımın yaptıgı burunları beğeniyorum barbie nose tarzı ama hakkında çok şey söyleniyor revizyon olcam gitmeye çekiniyorum biraz

Onun hakkında şikayet sayfalarında paylaşılan cok kotu burunlar gordum. Karar sizin yinede .
kotu burunu olmayan doktor yok ki, çok başarili doktorlarin hepsinin kotu sonuçlari da var yuzde yuz başari yok bu işte. ama her doktorun bi tarzi var size yatkin olani seçmeniz lazim kotu olursa biraz kader kismet şans işi.

Merhaba ben barış beye ameliyat oldum 1.5 yıl oldu fiyatının yüksek oluşu tabiki doktoru iyi yapmaz ama burada okuduklarım gördüklerim karşısında kendi adıma konuşayım ben ameliyat olmadım sayıyorum nedeni ise morluk kanama ağrı herhangi bir yamukluk eşitsizlik çıkıntı vs vs hiçbir sorun yaşamadım eski mesajlarıma falan bakın hatta fotoğraflarım var uzun zaman barış beye ameliyat olmak için bekledim ve çok çok memnunum sadece 2 kez görüştüm ameliyattan sonra kendisi ile 8. gün ve 1. ay sonrasında hiç gitmedim bile 1 yıl kontrolümün olduğu zamanlar koronavirüs başladı onada gidemedim fiyatları içinse şöyle söyleyeyim Amerikan hastanesinde ameliyat yapıyor oranın pahalı bir hastane olması çok büyük faktör ben ilk KBB ameliyatı oldum estetikten önce barış bey öyle olması gerektiğini söyledi sonra estetik olacak dedi ve gittiğim doktorum 3 hastane önerdi Amerikan / florence Nightingale ve Nişantaşı hastanesi Amerikan hastanesi sadece dr parası hariç ameliyat için 30 bin istedi florence 17Bin Nişantaşı 7bin istedi yani aradaki farka bakın tabiki olay dr ve ekibinde olduğu için Nişantaşı’nı seçtim ve hem dr iyiydi hem ödediğim fiyat daha makuldü o yüzden istenilen fiyatlar direk doktor cebine girmiyor onu ameliyatımda öğrenmiş oldum ben çok memnun kaldım herkesin beklentisi cildi süreci farklı olur inşallah hepinizin gönlüne göre olur görünce barış Çakır’ı düşündüğünüzü yazmak istedim

Benim başarılı bulduğum doktorlar şunlar; Mustafa Karaca, Ahmet İslam, Ümit Taşkın, Süleyman Taş, Ali Sakinsel.

Burun yaptiran iki kisi var cevremde. Birisi arkadasimin burnunu dort bes sene once prof dr Can Cinar yapti kalin derili ve deviasyonlu burundu, dudagi da bir kac milim yukari almis burun dudak arasi uzun kalmadi cok hos gorunuyor yuzu ama malesef doktor gecen ay vefaat etti kanserden. 20 gun once de yigenimin kirilip yana yatan tek tarafi tamamen kapali burnunu Emre Ilhan yapti. Morarma, asiri odem vs yasamadik ameliyat sonrasi surekli kontrole cagrildik. Allah’a her gun sukur ediyoruz, dua ediyoruz insallah ilerde de bir sikinti olmaz. Burun hafizasi olan bir organmis alti yedi aya kadar kimi degisimler yasanabiliyormus cunku. Yasi da kucuk en ufak seyi takinti yapiyor ucretlerde az buz degil yani insan baya korkuyor ameliyattan sonra neyle karsilasacak diye.

Merhaba bende Dr Hasan Duygulu’yu öneririm.
Ucu düşük geniş bir burnum vardı.
7ay önce ameliyat oldum.
Bu süreçte maske takma zorunluluğu yaşamama rağmen gayet güzel toparlandı.
Şu an görüntüsünden oldukça memnunum

Son düzenleyen: Moderatör:
Cemal Hacı'ya yeni ameliyat oldum ben de kaç yıldır araştırıyordum yeri nişantaşında olmasına ve çok iyi burunlar yapmasına rağmen çok uçuk bir fiyatı da yok

Gözüm kapalı yakup avşarı öneririm hiçbir sorun yaşamadım ve kimse estetik olduğunu anlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…