- 5 Temmuz 2020
- 139
- 26
- 13
- 38
Bana Mirza Firat ayni seyi söylemişti. O yüzden gitmek istemedim.Ben de merak ettim aylarca? dolu olan doktoru..Benzer bişey yaşadım da..aynı kişi mi merak ettim yoksa genel uygulanan bir taktik mi? özelden yazabilirseniz sevinirim :)
özelden yazılamıyor size. profil ayarlarından dolayı sanırımBen de merak ettim aylarca? dolu olan doktoru..Benzer bişey yaşadım da..aynı kişi mi merak ettim yoksa genel uygulanan bir taktik mi? özelden yazabilirseniz sevinirim :)
Onun hakkında şikayet sayfalarında paylaşılan cok kotu burunlar gordum. Karar sizin yinede .Ben en çok alpaslan yıldırımın yaptıgı burunları beğeniyorum barbie nose tarzı ama hakkında çok şey söyleniyor revizyon olcam gitmeye çekiniyorum biraz
kotu burunu olmayan doktor yok ki, çok başarili doktorlarin hepsinin kotu sonuçlari da var yuzde yuz başari yok bu işte. ama her doktorun bi tarzi var size yatkin olani seçmeniz lazim kotu olursa biraz kader kismet şans işi.Onun hakkında şikayet sayfalarında paylaşılan cok kotu burunlar gordum. Karar sizin yinede .
Ben de size yazamadım şimdi :)) ad ve soyad baş harflerini verseniz yeterli bence :)özelden yazılamıyor size. profil ayarlarından dolayı sanırım
Kötü örnekleri kimse göstermez ki zaten :)Ben beğeniyorum, bazılarında çok bir değişiklik yok, bazıları güzel, bazıları çok güzel. Aralarında çok kötü bir örnek pek yok.
Alparslan yildirim ile ilgili fiyat bilgisi biliyormusunuz?Ben en çok alpaslan yıldırımın yaptıgı burunları beğeniyorum barbie nose tarzı ama hakkında çok şey söyleniyor revizyon olcam gitmeye çekiniyorum biraz
Merhaba ameliyatınızı kırarak mı yaptı törpüleyerek mi :)Hasan duygulu ya instagramdan bakabilirsiniz
Burnunuz harika olmuşHasan duygulu ya instagramdan bakabilirsiniz
25 binAlparslan yildirim ile ilgili fiyat bilgisi biliyormusunuz?
Ben de pek beğenemedim Süleyman taşı çok beğeniyorum şu ana kadar araştırdıklarım arasından bir de Fahrettin yılmaz olabilir belkiBir ben beğenmiyorum sanırım Barış Çakır'ın burunlarını..
Dr Mustafa Demir’i önerebilirim . Gayet güzel yapıyor ben çok beğeniyorumEn iyisi en pahalisi demek degil zaten bence her sey icin gecerli, eminim ki hicbirimizin duymadigi cok cok iyi doktorlar vardir eger oneriniz varsa bakabilirim onlara da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?