- 3 Mayıs 2017
- 287
- 276
- 103
merhaba, hayırlı olsun burnunuz çok güzel olmuş. hasan beye ne kadara ameliyat oldunuz acaba?Merhaba bende Dr Hasan Duygulu’yu öneririm.
Ucu düşük geniş bir burnum vardı.
7ay önce ameliyat oldum.
Bu süreçte maske takma zorunluluğu yaşamama rağmen gayet güzel toparlandı.
Şu an görüntüsünden oldukça memnunum☺
ücret ne kadar pekiGözüm kapalı yakup avşarı öneririm hiçbir sorun yaşamadım ve kimse estetik olduğunu anlamıyor
Sizin içiniz en çok hangisi yakın geldi?Ben de revizyon için araştırıyorum. Burun ucum çok kötü oldu. Doktor burun ucumu çok kısaltmış ve doku çekintisi oluştu. Konuştuğum doktorlar Mehmet Yazar, Tural Fatullayev, Şaban Çelebi, Hüseyin Balıkçı. Aranızda bu doktorlardan birine revizyon olan var mı ?
Tural Fatullayevle yüzyüze görüştüm. Diğerleriyle WhatsApp üzerinden. Mehmet Yazar çok ilgiliydi. Diğerleri de aynı şekilde. Ama hangisi revizyonda daha iyiyse onu tercih etmek istiyorum. Hepsi de çok iyi gibi. O yüzden karar veremedim.Sizin içiniz en çok hangisi yakın geldi?
Tural Fatullayev başarılı görünüyorTural Fatullayevle yüzyüze görüştüm. Diğerleriyle WhatsApp üzerinden. Mehmet Yazar çok ilgiliydi. Diğerleri de aynı şekilde. Ama hangisi revizyonda daha iyiyse onu tercih etmek istiyorum. Hepsi de çok iyi gibi. O yüzden karar veremedim.
Evet çok zor burunları yapmış. Hiç şikayet okumadım hakkında. Fiyatı da çok uçuk değildi diğer doktorlara göre.Tural Fatullayev başarılı görünüyor
Merhaba Burnunuz çok güzel olmuş.. Önden de çok hoş görünüyor.. Ne kadara ameliyat oldunuz?Merhaba bende Dr Hasan Duygulu’yu öneririm.
Ucu düşük geniş bir burnum vardı.
7ay önce ameliyat oldum.
Bu süreçte maske takma zorunluluğu yaşamama rağmen gayet güzel toparlandı.
Şu an görüntüsünden oldukça memnunum
Evet çok zor burunları yapmış. Hiç şikayet okumadım hakkında. Fiyatı da çok uçuk değildi diğer doktorlara
Dr için karar verdiniz mi acaba bende revizyon icin Tural hocayı düşünüyorum ondan dolayı soruyorumEvet çok zor burunları yapmış. Hiç şikayet okumadım hakkında. Fiyatı da çok uçuk değildi diğer doktorlara göre.
Maalesef karar veremedim iyileşme sürecim hala devam ediyo çünkü.Dr için karar verdiniz mi acaba bende revizyon icin Tural hocayı düşünüyorum ondan dolayı soruyorum
Karar verdiğinizde burda paylaşır mısınızMaalesef karar veremedim iyileşme sürecim hala devam ediyo çünkü.
Tabi yazarım hangi doktora olursam.Karar verdiğinizde burda paylaşır mısınız
35bin lira mı?? çok fazlaymış..Dun fiyat aldim, muayne 650₺ ameliyat 35.000₺
merhaba bu doktorlara yada baska doktora ameliyat olduysanız tecrübenizi paylaşabilir misiniz?Lutfen sade ve anlasilir dil ile birbirimize yardimci olalim neredeyse uyumuyorum doktor bakmaktan, en icime sinen su anda Baris Cakir ve Ahmet Islam
merhaba, siz Ahmet İslama ameliyat oldunuzmu acaba, paylaşabilir misiniZ?Ahmet islamı tavsiye ederim memnun olmayan görmedim daha burun değişkenlik gösteriyor bazen birinin beğendiğini başka biri beğenmiyor bütün doktorla hakkında olunlu olumsuz bi sürü yorum vardır yine de en iyisi kendi gozlemlerinle karar vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?