- 17 Temmuz 2008
- 352
- 191
- 648
Lokal anestezi ile Burun ucu estetiği oldum bununla ilgili konu açmıştım. Bakabilirsinizben de burun ucu estetiği olmak istiyorum
Ahmet İslam sımulasyonu ucretlı mı yapıyorAhmet islamı tavsiye ederim memnun olmayan görmedim daha burun değişkenlik gösteriyor bazen birinin beğendiğini başka biri beğenmiyor bütün doktorla hakkında olunlu olumsuz bi sürü yorum vardır yine de en iyisi kendi gozlemlerinle karar vermek
Burun ucu estetiği var mı buna ihtiyacım var kimi tavsiye edersinizLokal anestezi ile Burun ucu estetiği oldum bununla ilgili konu açmıştım. Bakabilirsiniz
Merhaba, kime ameliyat olmustunuz acaba? Kac yil oldu bilgi verebilir misiniz rica etsemBen de revizyon olmayı düşünüyorum burun kanatlarımda çökme var sanırım nefes alırken zorlanıyorum görsel açıdan çok büyük bi sorunum yok ama burun ucum biraz daha kalksa daha iyi olur gibi. Ahmet İslam sorunlu burunları baya güzel yapmış görünüyor ama ben Ankaradayım o nedenle önceliğim Ankara. Ankarada özellikle revizyonda iyi bir doktor önerisi olan var mı?
2015'te Ankara'da Selçuk Işık'a ameliyat oldum. Doktordan da memnunum açıkçası çünkü zaten dar incecik burnum vardı yamuktu, burnumu gayet güzel yaptı fakat ben arkadaşımdan ''küçükken annem burnumuzu yanlarını tutup ucunu ittirerek güzel durması için hareket yapardı'' ifadesi üzerine ameliyatımdan sonra dar ve ince olan burnumu sıkıp düzgün iyileşsin diye saçma hareketler yaptım bu yanlardaki çökme benden de kaynaklanmış olabilir diye düşünüyorum. Yine kendisine mi gitsem acaba diye düşünüyorum ama bi yandan da revizyonda iyi olan doktorları araştırıyorum. Ahmet İslam'ı dün aradım revizyon için 24.000-28.000 TL arası fiyat verildi. Çok uçuk rakamlar. Dediğim gibi Selçuk hocamdan da memnundum. Selçuk hoca biraz soğuktur reklam ve para onun için hiç önemli değildir. Çok duyuyoruz ameliyatı yapana kadar iyi olup sonra umursamayan görüşmek istemeyenleri. Bir de yaptığı burunları ameliyat masasında gördüğüm doktorlara pek güvenemiyorum. Bu hasta 1yıl 3 yıl sonra ne halde durumu ne iyi bilmek gerekiyor. Revizyon çok zor bir kararMerhaba, kime ameliyat olmustunuz acaba? Kac yil oldu bilgi verebilir misiniz rica etsem
Timur beyle görüştünüzmü fiyatını biliyormusunuz?Ben düz burun istediğim için Timur Batmaz ve Ali Murat Akkuş'u beğeniyorum. Ali Murat Akkuş'un fiyatı 27 bin ve bütçemi aşıyor açıkcası o nedenle Timur Batmaz'ı düşünüyorum.
Ablam kavisli burun istediğinden Erkan Soylu'ya ameliyat oldu 2 ay önce. şimdilik memnun burnundan.
Merhaba tural fatullayev bir revizyon hastasıyla konnuştum burun delikleri eşitsizdi ben vazgeçtim o yüzden sizlere de söylemek istedim
Merhaba nasıl oldunuzTabi yazarım hangi doktora olursam.
Can kopal burunda tek geçerim kendi doktorum bilgi isterseniz yardımcı olurum izm
Merhaba burnunuzun son halini rica etsem atabilir misiniz ?Can kopal burunda tek geçerim kendi doktorum bilgi isterseniz yardımcı olurum izmir
Rica etsem ne kadara olduğunuzu söyleyebilir misiniz ben de olmayı düşünüyorum arayış içindeyimCan kopal burunda tek geçerim kendi doktorum bilgi isterseniz yardımcı olurum izmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?