Bakmadigim yer kalmadi en basarili buldugunuz doktorlari buraya toplayalim!!

Merhaba. 2014 yılı Nisan ayında Emre Ilhan a liv hospital hastanesinde ameliyat oldum. Resmen baştan yarattı. Hiç pişmanlık duymadım. Çok doğal bir burun yaptı. Tek olumsuz yönü burnum ameliyattan öncede çok iyi nefes almıyordu şimdide. Estetik yönden çok iyi ama nefes alımı yönünden kötü. Ha hangisini seçersiniz deselerdi estetik görüntü benim için öncelik.

Ben Ahmet Karaaslan’dan ameliyat günü aldım. Forumda kendisine ameliyat olmuş kimseyi bulamadım, tecrübesi olan var mı?

Revizyon ameliyatı icin doktor onerebilir misiniz ? Arastirmaktan çok yoruldum. Kimse tecrubesini paylaşmiyor kolay kolay. Tam buldum derken kotu yorumları gorup vazgeciyorum. En azindan ameliyat olmuş birileri birinci agizdan yazsa baya sevaba girecek gercekten. Doktor ismine ihtiyaci olan cok kisi var.

instagram kullanıcı adı: dreyupbozkurt mutlaka ama mutlaka inceleyin. Adam çok disiplinli, öyle havadan atıp tutan biri değil, yaptığı ameliyatlar inanılmaz doğal ve herkese başka burun yapıyor. Benim liseden beri burun takıntım var ve eğer eyüp beye olamazsam kimseye olmam. Kafaya koydum. Ekonomik durumumu halledince mutlaka gideceğim kendisine.

Ahmet İslam sımulasyonu ucretlı mı yapıyor

Tolga bilecenin yaptığı burunlar bana baya güzel geldi ama doktor hakkında yorum çok az

Buraya yazarız yazmasına da herkesin beklentisi farklı oluyor. Benim başarılı bulduğum doktoru başkası başarılı bulmuyor ama yine de aklıma gelenleri yazayım: Alev Camcıoğlu, Niyazi Altıntoprak, Erkan Soylu, İbrahim Ercan, Ahmet İslam, Ali Sakinsel, Timur Batmaz, Selçuk İnanlı ve Mehmet Yazar.

Ben düz burun istediğim için Timur Batmaz ve Ali Murat Akkuş'u beğeniyorum. Ali Murat Akkuş'un fiyatı 27 bin ve bütçemi aşıyor açıkcası o nedenle Timur Batmaz'ı düşünüyorum.
Ablam kavisli burun istediğinden Erkan Soylu'ya ameliyat oldu 2 ay önce. şimdilik memnun burnundan.

Ben de revizyon olmayı düşünüyorum burun kanatlarımda çökme var sanırım nefes alırken zorlanıyorum görsel açıdan çok büyük bi sorunum yok ama burun ucum biraz daha kalksa daha iyi olur gibi. Ahmet İslam sorunlu burunları baya güzel yapmış görünüyor ama ben Ankaradayım o nedenle önceliğim Ankara. Ankarada özellikle revizyonda iyi bir doktor önerisi olan var mı?

Merhaba, kime ameliyat olmustunuz acaba? Kac yil oldu bilgi verebilir misiniz rica etsem

Merhaba, kime ameliyat olmustunuz acaba? Kac yil oldu bilgi verebilir misiniz rica etsem
2015'te Ankara'da Selçuk Işık'a ameliyat oldum. Doktordan da memnunum açıkçası çünkü zaten dar incecik burnum vardı yamuktu, burnumu gayet güzel yaptı fakat ben arkadaşımdan ''küçükken annem burnumuzu yanlarını tutup ucunu ittirerek güzel durması için hareket yapardı'' ifadesi üzerine ameliyatımdan sonra dar ve ince olan burnumu sıkıp düzgün iyileşsin diye saçma hareketler yaptım bu yanlardaki çökme benden de kaynaklanmış olabilir diye düşünüyorum. Yine kendisine mi gitsem acaba diye düşünüyorum ama bi yandan da revizyonda iyi olan doktorları araştırıyorum. Ahmet İslam'ı dün aradım revizyon için 24.000-28.000 TL arası fiyat verildi. Çok uçuk rakamlar. Dediğim gibi Selçuk hocamdan da memnundum. Selçuk hoca biraz soğuktur reklam ve para onun için hiç önemli değildir. Çok duyuyoruz ameliyatı yapana kadar iyi olup sonra umursamayan görüşmek istemeyenleri. Bir de yaptığı burunları ameliyat masasında gördüğüm doktorlara pek güvenemiyorum. Bu hasta 1yıl 3 yıl sonra ne halde durumu ne iyi bilmek gerekiyor. Revizyon çok zor bir karar

Mehmet yazar diye bı doktor varmış revızyonda ıyı dıyorlar ama araştırmak gerek

Timur beyle görüştünüzmü fiyatını biliyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…