Bakmak aldatmak mıdır?

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.692
698
bunu hep düşünürüm, bakmak aldatma mıdır yoksa hani güzel bir tabloya bakar gibi bir sanat eserine bakmak gibi doğal birşey midir.??.
güzele bakarız.
erkek yada kadın.
yanımızdan geçse yada bir yerde yan masada otursa yakışıklı bir erkek bakmaz mısınız..?

bakmakla bakışmak arasında fark var bence.
bakmak bana göre aldatma değil,ama bakışmak öyle değil.

bakmadan bakmaya fark vardır kesinlikle...yanımızdan geçen birine veya karşıdan gelen birine
saçına,kıyafetine gayriihtiyari bakabiliriz ...
ama iş farklı boyuta geçtiğinde insan farkediyor zaten hem bakan kişinin bakışlarından hemde
karşıdaki kişinin tavrından anlaşılıyor niyet..

sadece bakışlarıyla karşıdaki kişiyi tavlamaya çalışan insanlar var..bu bayan olsun erkek olsun
evli olsun bekar olsun farketmiyor malesef...

yani bana göre güzel bir insana bakmak aldatma değil.
ne olursa olsun insanız.
bakıyoruz.
ama tabii
dakikalarca bakışmak ,o zaman işin rengi
değişiyor.

Güzele bakmak sevap derler ..
Ama bakışmak çok farklı bir boyuta getirir insanı..
İşte o zaman göz önünde yapılıyorsa insanın içindede varsa ne yapar eder bir şekilde aldatır zaten.
Tabi her bakışmanın sonunda illaki beni aldatıyor diyede düşünmem gözü kaymıştır derim sempatiksalakcinni

işte geçenlerde bir arkadaşımın eşi yanından geçen kıza bakmış
ama sadece bir bakış.
olay olmuş bu.
ama bana göre yanlış..gayri ihtiyari bir bakış bu.
dikkat çekene bakıyoruz hepimiz.
brad pitt tarzı biri geçse bakmazmıyız bizde.

bakma ver bakmak var okypetecim. bazen çok hoş birini görürüsün. allah için bi içim sudur. erkek yada bayan.(mesela ben güzel bayanlara bakmaya bayılırım). bakmaya doyamadığım erkeklerde vardır. ama tamamen , allah ne güzellikler yaratmış , diye bakarım. mesela Behlül. Kıvanç tatlıtuğ. ona bakmaya doyamıyom. boshayallersmile

ama bide şehvetle bakmak var ki. bence o aldatmaktır. karşındakinin gözlerinin içersine arzu ve istekle bakmak. (mesela böylesempatiksalakcinni)

aynen canım.bunu anlatmak istemiştim bende.

Bakmak aldatmak değildir elbette. Ama dediğiniz gibi bakmak vaar, bakmak vaaar. İçine düşecek gibi, vay canına yavrum yesinler seni vari bakmak evet bir nevi aldatmak sayılır.

Güzele bakarsın geçersin, bitti.

bence aldatmak değildir ben aldatmadan saymam.hatta yanımdaki insanlara güzel birisi varsa gösteririm bak ne güzel diye,onlarda bakar geçerler.

Bakmak aldatmı?
Yok canım bana göre aldatma değil
Güzel olan herşeye bakarım ben
Ama bakmadan bakmayada fark var tabiki
Mesela Richard Gere ı görsem Bayağı bir bakarımkaydirigubbakcemile3
Hayranım o adama

Bakmak aldatmak değildir elbette. Ama dediğiniz gibi bakmak vaar, bakmak vaaar. İçine düşecek gibi, vay canına yavrum yesinler seni vari bakmak evet bir nevi aldatmak sayılır.

Güzele bakarsın geçersin, bitti.

hahahaha bittim sabah sabah kaydirigubbakcemile3 o bakmak değil sapıklık olur guzum yaw kaydirigubbakcemile3

Bakmak aldatmı?
Hayranım o adama

ay mesela hepyanımda olsa richard gere de ,ben baksam baksam doyamasam.:roflol:

Bakmak aldatmı?
Hayranım o adama

Evet ya çok klas bir adam.
Bende george cloneye hastayım çok karizmatik bir herüffff çay içmeye çağırsam gelirmi acaba :kedi: boshayallersmile

Evet ya çok klas bir adam.
Bende george cloneye hastayım çok karizmatik bir herüffff çay içmeye çağırsam gelirmi acaba :kedi: boshayallersmile
Ben edimden ve Richard dan başkasını beğenmem:hulya:

hehehehehe ay lokumum yerim ben seni kaydirigubbakcemile5 sonra edileri düşünemiyorum bile flaş flaş delikafadulden

Neyseki Richard hayranlığı biliyor ve sesini çıkarmıyor
Aramızda okyanuslar var ya o yüzdenkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…