- Konu Sahibi bal_bocegi
-
hayırlı olsun balböcüğü ne kadr heycanlı dimi yıllardır tanıdığın insan bile o an yabancı gibi geliyo ben heycandan nişanlıma hoşgeldin bile dememişim sonradan farkettim:):)
Çok değişik bişey gerçekten bu hazırlık bu insanlar benim için mi geldi diyosun, şaşkınlıkk içindesin. Sen benden daha çok heycanlanmışsın demekki balım :) Ben de kontrol hakimdi ama heycan dinmedii. Ayy gülşencim hepimiz mutlu olalım bi 5 yıl sonrada aynı burda yazışabilsekte o anda aynı böyle şeyleri hissedebilsekkk
Ayy canım yaa unutmamışsınn, inan şuan gözlerim dolduu bu ara çok duygusallaştım zatenn
bilemedim bi an. Önce kapıdan girişte üstlerini aldıp terliklerini verdim. En son kişileri sevmesi içlerine sinmesi güvenmesi beni bin kat daha mutlu etti. Allah utandırmasın...
Birinci isteme tamamlandı 3. kez isteme oluncakmış, 3. istemede zaten söz günü olucak ve allahın izniyle ve emriyle verilcek yüzükler takılcak. Bir sonraki aşamayı beklemedeyiz
İnşallaaaaah bu hevesimiz heyacanımız hiiiiç bitmesin bu devirde evlilik insanı korkutsa da evet dediğimize değen bir evliliklerimiz olsun inşallah....5 sene sonraaa Allah kısmet ederse konular başka bölüme taşınır heralde :):)ben eve gitmeden internet istedim yoksa kafayı yerim ben burdayım sizleride beklerim:):)
canımm hayırlısı olsn Allah utandırmasın inş.
ne güzel heycanlar
çok güzel mutluluklar..
Ayy canım ne güzel şeyler yazmışsın. Bu kadar hazırlık yapıyoruz bu kadar masraf telaşş Allahım güzel rabbim hayırlı güzel insanlarla kullanmayı nasip etsin inş. Bende çeyiz hastasıyım çok severim ev eşyaları heleki mutfak eşyaları almayı inş. iyi günlerde kullanırız hepimiz. Evliliğind ehayırlı olsun yeni gelinsin :) ne güzel yuvan daim huzrlu olsun inş.
ilk adım atıldı demekki...ne güzel Allah tamamına erdirsin inşallah...benimde mayıs sonu gibi aynı telaşlarım olacak...heyecanını anlayabiliyorum canım...Allah mutlu mesut etsin...
tek tek baktım canım yaa ne güzel özene bezene almışsın herşeyini.allahım sevdiğn adamla kullanacğın aşk dolu günleri bi an önce getirsin
inşaALLAH herşey dilEdğin gibi olur tabiiki bi heves alıyoruz herşeyimizi kullnmak için de sabırsızlanıyoruz ya varya sen daha onları evine yerşetirceksin işte o zamn daha güzel olcak inş.ben hamdolsun evliliğimde aradığım huzuru ve mutluluğu buldum geçen cumartesi yıldönümü müzdü anladım ki aslında tek gerçek huzur ve mutluluk dilerim rabbimden sen de yuvan da çoooook ama çoooook mutlu ol inşaALLAH CANIM:)
bayılıyom çeyizlerinize kızlar :) güzel günlerde kullanın
Amin cnm sağoll
Unuturmuyum cnm, topiklerden takip ediyorum, bazı ları kalıyo aklımda onlardan birisin :) Bende haziranda istiyodum nişanı ama yetişmiycek gözüküyo, çok istemiştemiştim ama hayırlısı artık...
Sağol cnm çok sağol kapıda gördüğümde çok kötü oldumm allahım herkese yaşatsın inş. hayırlısıyla
Canım sen bekardın değilmii yani bildiğim kadarıyla sözlü değilsin yanlışım varsa düzeltt. Darısı başına diyorumm
inşalah canımm..
evet bekarım hayatımda biri yok .rabbim hayırlısını versin geç olsun güç olmasınnn tatlım
özellikle rendeni coook begendimmm canimmm, hepsi cok güzeller..
güle güle kullan bacim
Aminn gülüm, nasibin hangi kapıdan çıkacağı gerçekten hiç belli olmuyor, hakkımıza hayırlısı inş. Sen çeyize devam et balım nasıl olsa evlenceksinn inan bu günlerde anlıyosun iyiki yapmışım dediğinii
Darısıı en kısaa zamandaa başına diyorumm, inş. en kısa hayırlı gündee seninde böylee güzel haberlerini topiğinden duyarızzz
Rendemi doreonline dan aldım cnm, bilgin olsun. Allah razı olsunn gülümmm eywallahh
çok teekkür ederim canım benim öle güzel yazdınki inşallah diyorummm...acele etmek istemiyorumm..
gerçi teyzem felan çeyiz olayına pek sıcak bakmıyor ne gerek var şimdiden diyor.sözlü değilsiniz alma sözlendiğinde alırsın diyorr sinir ediyor beni.habıi anlamıyorki ben herşeyimi kendim yapmak istiyorum.ailemin desteğini istemiyorum ne için çalışıyorum ben burda...ailemin takıcağı takıyı ben yapmak istiyorum onları zor durumda bırakmak istemiyorum
o kadar pahalıki altınn..
seçimlerden sonra çeyrek alıp atıcam kenara.
Evet cnm çok şükürr allah bugünleride gösterdii bizeee :)) Evde kalmış gibi konuştumm sankii
Canım ben seni sözlü nişanlı zannediyordumm sende benim gibiymişsinn meğerrr, Allahım sanada böyle kazasız belasızz kahveleri dökmeden huzurluu güzel geçirsin inş. canım.
Hazırlık yaptınmı söz için yada herhangi bişeyler yapıyomusun ne aşamadasın balım, benim bayıs başı olcak büyük ihtimall, söz mendillerimi dün aldım söz günü ertesii söz topiği açıp ekliycemm inş.
Evet cnm gerçekten herşeyi özenerek aldım ince eleyerek içime sinerek aldım, inş. hayırlısıyla mevlam kullanmayı nasip eder... Sen başladınmı çeyizee alıyomusun bişeyler yoksa sözden sonramıı ??
Aminnn cnm allah razı olsun, ne güzle dua etmişsinn, içinde de senii huzurlu mutlu yuvan daim olur inş. Evet evimi yerleştirmekk şuan gerçekten hayal gibii bu bi senede çabuk geçicek eminim zaman bundan sonraa su misalii....
Canım oo söylenenlere hiç kulak asma inan alınmış alınmıştır. Banada çok diyorlardıı ben hayatımda kimse yokken başlamıştım yavaş yavaş sıkıntıya sookmadan aldım. Vee şaun 1 sene var evlenmeme yatak odası diğerr kalan eksiklerimi nasıl yapcam diye düşünüyorum. Sen erken evleniceğini düşün bide daha zor. Şuan sadece söz yapıcaz onda bilee evin eksiği çıkıyo kendine bişilerr aileler gidip geliyo bilmem nee yaa bir sürü ıvır zıvırr çıkıyo illaki para su misali cnm aklında olsun modası geçmiycek şeyleri at keneraa, herşeyinden birer tane olsun nişanlanıncaa da birer tane daha alırsın
büyük takstlere giremesemde ufak tefekleri bari aliyim diyorum.gördüğüm hoşuma giden bişey bulursam alıyorum.mesela sebze soyacağım var benim bkaç çeşitne bilim biraz biriksin bende topik açcam.büyükler hariç ıvırım zıvırım çok var.
ama asıl çeyiz nişandan sonra başlicam.haziran 25 nişan.
temmuzda gricem taksite700-700 taksite sokcam kendimi.nefes bile almaya yer bırakmicam
HAKLISIN CANIM.alındığı zaman buda bitti diyorsun ben diyorum pahalıda olsa ben alıyım koyimm diyrumm
annemer geçen hafta eminönüne gittiler tabak felan bakmışlar çok güzzeller bu hafta bende gitcem.bakıcam.bikaç ay sonra bende almayı düşünüyorum bakalım..
evin bile eksiği çıkıyor biliyorum ablamdan ne zorlanmıştk sözünde felan..
sadece yatak odası mı alıcaksın beyaz eşya alıcaksın canım
[sıze="3"]nişan hazirandamı ne güzell yakınmış senin benim eylülde olcak galibbaa :87:
Bencede al cnm imkanın oldukça nasılsa düğün yakın, kendinide fazla sıkıntıya sokma başka şeylerde çıkıcak illaki iyice zorlanabilirsin balım.
Benim bi büyükler kaldı gibi bide ufak tefek ıvır zıvırr. ıvırr zıvırr almak çok eğlenceli ama ben bayılıyorum. Benimde bazı şeylerden bi kaçtane varr:82:
Bende şu sözü atlatıym azcık nefes alıym önce nişan bohçasını hazırlamaya başlıycam sonra tam gazz çeyize devamm[/sıze]
[sıze="3"]zor işler gerçekten cnm içine girince anlıyosun, hesaplarr şaşıyoo resmen:26: Emin önüne bizde 3 hafta oluyo gittiğimiz çok güzel şeyler var yaa bayıldımm özellikle tekstil ürünleri harikaa nişan alışverişine gittiğimizde hazırlıklı gidip almayı düşünüyorum.
Ben beyaz eşya almıycam cnm yatak odasının herşeyini iğnedne ipliğe ben alcam. Bizde kız tarafı ya 2 beyaz eşya alır çamaşır bulaşık gibi yada yatak odası alır. Ben zoru seçtim:87:[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?