- Konu Sahibi bal_bocegi
-
böcüğüm evet benim söz olmicak direk nişan olcak.nişandan sonra herşeyimi alcam.
evet yaa ıvır zıvırları almak çok eglenceli gerçektende.indan hergün farklı bişey görüyo
ablamın sözü nişan gibi olmuştu toplam 50 kişiydik evde .çatalbıçak çay bardakları alındı yani...
Evet çk güzeller ama pahalılarda ya..bakalım..
Hımmm anladım canım .insanın sevdiğiyle olunca hiçbişeyden kaçmıyor heleki sevdiğinle beraber kuancaksan..
[sıze="3"]aaa senin direk nişan söz birmiydi bilmiyodum cnm, bende düşündüm o kadar söz mendilini napcaksın diyeee :) kazasız belasızz atlatalım şu günleri mutlu mesut isş.[/sıze]
[sıze="3"]bizde aynı şekilde evde 50 kişi civarı olucaz eksik tabak, çatal, fincanlarımızı tamamladık. Evet cnm herşey sevdiğinle güzell allahım gönlünün istediğini hayırlısıyla versin sana balım[/sıze]
Aaa senin direk nişan söz birmiydi bilmiyodum cnm, bende düşündüm o kadar söz mendilini napcaksın diyeee :) Kazasız belasızz atlatalım şu günleri mutlu mesut isş.
Bizde aynı şekilde evde 50 kişi civarı olucaz eksik tabak, çatal, fincanlarımızı tamamladık. Evet cnm herşey sevdiğinle güzell allahım gönlünün istediğini hayırlısıyla versin sana balım
amin inşallah canım umarım bende böle heyecanlar,telaşlar yaşarım yakın zamanda..
canım evet söz-nişan birlikte olcak benim
ben mendilleri içimde kalmasın diye yapmak istiyorum çok külfetli bişey değil.hoş bi anı olarak kalır.
ya istememde kız verildi diyince şerbet bardakları toplandıktan sonra,yana nişanımda dagıtcam.bakalım uygun fiyata halledersem fazla yaptırıp nişanda dagıtırım.ama uyguna halledemezsem az yaptırıp isteme günü dagıtırım
Hayırlı olsun ya Allah tamamına erdirsin.Şimdi senin yazılarını okudukça dahada heycanlanıyorum.Bende atlatsaydım şu günü rahat edicem vallaa.Kesin kahveyi dökerim ben bu heycanla.
Çok saol canımmmmilk tanışmaya geldiklerinde heycandan bayılacak gibiydim ama sonrasında iyi toparladım.bu seferkide öyle olur diye umuyorum Amaann kahveyi dökersemde canım sağolsun,sakar bi gelinleri olur onlarında
hepsi çok güzel yaaaaao öpüşen kuşlara aşık oldum tepsin sepetin çok güzeller çokkkk :78::78::78:
Söz alışverişi hazırlıklarım sürüyor, ufak tefek hazırlıklar yaptım elimden geldiğince, herşey en güzel şekilde olsun diye çabalıyorum. Allahım herkese herşeyin hayırlısını nasip eder inş.
Yüzük tepsim ve mendil sepetimm
Söz havlusunu ve erkek mendili koyacağım sandığımm
Sandığı saracağım tülüm gri olan, diğer tülleri gidip gelmelerde süslemek için aldım. Erkek mendillerim, havlu koymak için aldığım tüllerim, Kurdalelerim, nazar boncuklarım, filketelerim, tuğra pullarım...
Sandığı süslemek için aldığım süslerim, mendil süslemek için yapay güllerim,
bebeğim amin inş. ama ben resimleri göremiyorum yaaa
Canım resimler çıkmıyo bendede yani küçük kutucuk içinde kırmızı çarpı gözüküyo sadece ama görmesemde güzeldir zaten hepsi bak yorum yaptım hee
nilaycım bana mailni ver sanada atim
Başka bir programdan daha yüklemem lazım ama oda açılmıyoo sonra yine tekrarlarımm kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?