Bal Böcününnn Çeyizi

Bu hafta mı diğer haftamı derkennn isteme günüm belli oldu kızlarr. Allah izin verirsen bu pazarr isteniyorum

Bu hafta mı diğer haftamı derkennn isteme günüm belli oldu kızlarr. Allah izin verirsen bu pazarr isteniyorum

:) Hayırlı olsun. Nasıl bir hazırlık yaptın, neler yapılır ya da. Bu konularda çok bilgisizim.

Son düzenleme:
fuşya saklama kabların çok hoşş :82:
benimde mutfağımdaki neredeyse herşey fuşyaa
herşey çok güzel güle güle kullannn

oooooo çok sevindim ne güzellll allah tamamını erdirsin tatlım.

Sağol cnm tanışma gidiş gelişleri bitti artık ilk resmiyetee adım adım ilerliyoruz. Aminn cnm Allahım herkese hakettiği mutluluğu versin

:) Hayırlı olsun. Nasıl bir hazırlık yaptın, neler yapılır ya da. Bu konularda çok bilgisizim.

Sağol balım darısı başınaa:97:
Canım ben söz mendilleri hazırlatıyorum, bütün malzemelrei aldım annem kenarlarınaa el emeği işleme yapıyor ama daha 2 haftada yarısını yaptıı sanırım söze mayıs ilk haftası olur o zaman kadar yetişir diye ümid ediyorum. Mnediilerden başka bide söz havlusu varr ona daha hiç başlanmadıı bakalımm hazırlıklar tamm hız ilerliyorrr

fuşya saklama kabların çok hoşş :82:
benimde mutfağımdaki neredeyse herşey fuşyaa
herşey çok güzel güle güle kullannn

Bende pembe, fuşya ve morr ağırlık vermeye çalışıyorum. Bu renkler yoksa beyaz alıyorum. Çeyizime bu ara bişeyler alamıyorumm çok özledim kendime bişeyler almayıı en kısa zamanda kaldığım yerden devam etmekk üzreee

Hepsi cok guzeller...Mutlu mutlu kullanmak nasip olsun insallah... masallah

Amin canım çok sağoll daha iyilerii senin olsun inş..

Aldıklarını güzel günlerde kullanmayı nasıp etsın Allah, iyi gülerde kullan ...

Sevgili bal böcüğü bu çiçekli günlük kullanım için çatal kaşıklar sence kullanımı nasıl ben almayı düşünüyorum ama makinede yıkanırmı herkes farklı bir şey söylüyor sende almışsın acaba bende alsammı sapları hemen kırılırmı bu konuda hiç bir bilgim yok yardımcı olursan sevinirim arkadaşım

Canım merhaba, ben sadece kahvaltı takımıma uyduğu için aldım. Açıkçası çok sağlam şeyler değil, makinada yıkanıyo ama sürekli kullanım için gerçekten uygun değil. Ben sadece misafir geldiğinde kahvaltıda ve meyva ikramlarında kullanmak için aldım.

Bugün neler olduğunu acaip merak etmekteyim :)
Umarım Pazartesi sabahı ilk işin söz faslını foruma yazmak olur canım :)

Bugün neler olduğunu acaip merak etmekteyim :)
Umarım Pazartesi sabahı ilk işin söz faslını foruma yazmak olur canım :)

Ayy canım yaa unutmamışsınn, inan şuan gözlerim dolduu bu ara çok duygusallaştım zatenn
Anlatmaya başlıyım o zaman
Dün akşam üzeri geldiler ailecek, sadece ikimizin aileleri oldu, sevdiğimle beraber ailesini evimde görmek onları kapıda ilk karşılamak acayip heycanlıydı. Şimdiye kadar hiç heycanlanmamıştım onları kapıda karşıladığımda napcağımı bilemedim bi an. Önce kapıdan girişte üstlerini aldıp terliklerini verdim. En son sevdiğimin elinden de çiçekle çikolatayı alıp, içerde bekleyen ailemin yanına geçtik. Sonra tek tek ellerini öptüm. Sevdiğimin sadece elleri uzaktan sıktım. En çok burası değişik geldi ikimize
Sonra nasılsın merhabalaşma kısmı, sonra çiçekleri içeri getirip koydum, kahvelerini nasıl içeceklerini sorup, kahvelerimi yaptım. İştee o an kahveleri yaparken elim ayağım birbirine girdi tektim ne yapcağımı bilemedim. Neysekii kazasız belasız kahveleri ikram ettim. Hayır kahvesi olduğundan mıdır nedirr, kahve sevmeyen sevgilim ve kardeşi bile içti çok beğendiklerini söylediler. Sonraa allahın emriyle babası babamdan istedi, çok güzel cümeler kurdu bizim ve geleceğimiz için babam allahtan hayırlısı dedi. Bundan sonraki aşamalar konuşuldu, sonra hafif bi rahatlama molası verildi. Çaylar demlendi hazırlanan ikramlar yenildi. Herkes birbiriylee yıllardır tanışıyormuş gibi muhabbet etti. İki birbirini tanımayan aile ve Allahın takdiridir kii böyle bir vesileyle bir araya geldilerr Allahım utandırmasın en kötü günümz böyle olsun dedim. Çikolatalar ikram edildi. Sonraki aşama için sözleşildi ve uğurladık.
Ben hala inanmıyorum bunları kendimin yaşadığına Allah herkese yaşatsın, çok güzel bir duyduymuş benim için ailem çok önemli ve ailemin beni emanet edeceği kişileri sevmesi içlerine sinmesi güvenmesi beni bin kat daha mutlu etti. Allah utandırmasın...
Birinci isteme tamamlandı 3. kez isteme oluncakmış, 3. istemede zaten söz günü olucak ve allahın izniyle ve emriyle verilcek yüzükler takılcak. Bir sonraki aşamayı beklemedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…