Bal Böcününnn Çeyizi

çok tşk ederim böcüğüm ayrıca merveme de tşk ederim
o da ayrıca mail olarak attı :)))

Kizlar ben ni$an bohcasi icin cüzden ve kemer aldim ama türkiye de ki gibi özel kutu icinde yoktu burda. Türkiyeden cüzdan ve kemer icin öyle 'kutu yada sandik' aliniyormu?

Birde ben kozmetik ürünleri (sampuandi, deodorantti, dis fircasiydi vs) erkek kozmetik cantasinin icine koydum. O sekilde de verebilirmiyim? Yoksa burada ki albümlerde gördügüm gibi sandigin icinde mi olmasi gerekiyor? :44:

Ne süslü şeyler bunlar böyle :) Hayırlı olsun canım.
Ben de söz için hazırlık yapmalıyım.
Eminönü'nde nerelere baktın canım, daha sade tepsiler vesair şeyler var mıydı ?

Son düzenleme:

Canım bende normalde bohçaya koymak için kozmetik çantası aldım. Ama çantaya koyup bohça verildiğini görmedim. Genelde bu tür şeyleri koymak için düz geniş sandıklar var ama onlar çok demode oldu böyle bir sandık alabilirsin yada sepette verebilirsin. Ben bu sepette vermeyi düşünüyorum. Süslemesii daha şık oluyor.
Canım kemer cüzdanın kutusu yoksada bence almana gerek yok, küçük şık bi kutu bulursan koyarsın ama kırmızı kurdaleyle süslemende yeerli olur bence

Ne süslü şeyler bunlar böyle :) Hayırlı olsun canım.
Ben de söz için hazırlık yapmalıyım.
Eminönü'nde nerelere baktın canım, daha sade tepsiler vesair şeyler var mıydı ?

Canım ben hepsini eminönünden aldım. Daha sadeleri tabiki vardı ben sepetime uygun olsun istedim, en çok bu içime sindi.
Oraya gidince bütün eksiklerin gözüne gelicek zaten

Canım ben hepsini eminönünden aldım. Daha sadeleri tabiki vardı ben sepetime uygun olsun istedim, en çok bu içime sindi.
Oraya gidince bütün eksiklerin gözüne gelicek zaten

Of of of, hazırlıkların en çok bu kısmı gözümde büyüyor Sen hallettin ne güze, darısı başıma inşallah. Dua et bana da, kazasız belasız atlatabileyim bu süreçleri :)

canımm hepsi çok cici.
güvercinlere bayıldım
bende bulabilirmiyim acaba ya
gerçi ihtiyacım yok koyucak bi yerim ama olsun
bi yere koyarım elbet

Of of of, hazırlıkların en çok bu kısmı gözümde büyüyor Sen hallettin ne güze, darısı başıma inşallah. Dua et bana da, kazasız belasız atlatabileyim bu süreçleri :)

Canım hazırlıklı gidersen bir günde halloluyorr. Benimde söz havlumda problem oldu şimdi tekrar baştan yapılacakk felan onu bekliyoruzz.
Sonra söz mendillerimin işlemesii bitmedii yanii teferruatlı işlerrr

canımm hepsi çok cici.
güvercinlere bayıldım
bende bulabilirmiyim acaba ya
gerçi ihtiyacım yok koyucak bi yerim ama olsun
bi yere koyarım elbet

Canım ben netten güvercinli yüzük yastığı beğenmiştim aynı yere gittim kalmamıştı. Bu güvercinleri gelin damadı söküp bunalrı yerleştirmek için aldım ama sonraa vazgeçtim. Keşkee daha çok alsaydım diyorum tekrar gittiğimde alıcam yine.
Mısır çarşısından girince mahmutpaşaya doğru çıkarken sol taraftaa bir çiçekçiden aldım cnm. Kapıdaa var zaten dikkat edince muhakkak görürsün.

Son düzenleme:
Canım hazırlıklı gidersen bir günde halloluyorr. Benimde söz havlumda problem oldu şimdi tekrar baştan yapılacakk felan onu bekliyoruzz.
Sonra söz mendillerimin işlemesii bitmedii yanii teferruatlı işlerrr

Canım söz havlusu nedir, ben onu bile bilmiyorum (
Bir alınacaklar listesi yapsan canım, ne güzel olur bu arada :)

Canım söz havlusu nedir, ben onu bile bilmiyorum (
Bir alınacaklar listesi yapsan canım, ne güzel olur bu arada :)

Canım sözde erkeğe verilecek süslü havluu ben o siyah sandığın içinde vereceğim,
Canım liste kişiden kişiye değişir ama ben aldıklarımı sayayım sana;
Söz halusu koymak için sandık
Söz mendillerini dağıtmak için sepet
Söz mendilleri için 1 mtre kumaş
Söz havlusu için düz beyaz havlu
Süslemeler için çiçek, kurdale vs.
Yüzük tepsisi
Nazar boncuklu filketeler

Son düzenleme:
ay söz tepsine bayıldım nerelerde satılıo söz tepsileri yaaa :26: beni aydınlatın ha bide fiyatını öğrensem ii olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…