Bal çörekotu tarçın kürü kullananlar hadi sonucu burdan paylaşalım...

hayırlı olsun canım allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin... inşallah bizde faydasını görürüz benim bugün adetimin 5inci günü adacayına bügün başlasam olurmukibilmiyorumkismile

Anladım canım,teşekkürler hayatım paylaştığın için

bende iki ay kullandım ama yanında ek olarak klomen kullanmıstım ilk ay sadece ilaç kullandığımda yumurtalarım istenilen büyüklüğe gelmemişti bal çörek otunu kullandığım ay doktor çok iyi büyümüş demişti.ben faydalı olduğuna inanıyorum.ama bende çatlama sorunuda olduğu için çatlatma iğneside olmustum.rabbim herkese hayırlı bir şekilde evlatlarına kavuşturur inşallah

bu kür hakkında böyle olumlu şeyler duyunca cok seviniyorum inşallah bizde de işe yarar allahımın izniyle canım bebişini saglıkla kucagına almayı nasip etsin allahım...

merhaba arkadaşlar. biz de 6 aydır deniyoruz.olmadı..

bgn adetimin 4. gunu. 2. gunu yapmaya başladım çörekotu kürünü.. inş. bu ay olur hayırlısıyla çünkü artık çok moralim bozuluyor (

hoşgeldin gizemcim inşallah bu kür işe yarar da burdan güzel haberler veririz.moralini bozma diycem ama bende senin gibi her regl oldugumda hayal kırıklıgı yaşıyorum ama aklımıxza takmamız gerek ümidimizi yitirmeyelim...

hoşbulduk pelincim...

evet ya,çok kafaya takıyoruz ama napalım..
çok korkuyorum hiç bebeişim olmicak die.. halbuki bu kararı vermeden önce ne zmn istersek olacakmış gibi düşünüoduk..

başka neler yapıosun kolayca hamile kalmak için?? örnegin belki saçma ama ben birlikte olduktan sonra hemen duşa giriodum. bu sefer sabaha kdr yaticam.. off off.. neler düşünüyorum

merhaba arkadaşlar. biz de 6 aydır deniyoruz.olmadı..

bgn adetimin 4. gunu. 2. gunu yapmaya başladım çörekotu kürünü.. inş. bu ay olur hayırlısıyla çünkü artık çok moralim bozuluyor (

Hoşgeldin canım,inşallah olcak bu ay.sonuçları bekliyoruz hep birkikte merakla

Evet canım bi süre kalkmamak gerekiyomuş kalkmadan yat bende öyle yapıyom valla

canım ben duşa girmiyodum hemen sabaha kadar yatıyodum bacaklarımı havaya kaldırıp duruyodum popomun altına yastık koydum ama olnayınca olmuyo bide cok aklımıza taktıgımız icinde olmuyomuş yani stres yapmıycakmışız bazı kişiler bebiş fikrini aklından cıkarınca hamile kalıyo bunada inanıyorum ama bide aklımdan cıkarabilsem tabiki her şeyin hayırlısı bakalım bidaki ay ne olcak olmassa zaten doktora gitcem her şey nasip...

Nekadardır istiyosunuz canım bebek

Bu ay olacak pelinim allahın izniyle rahat ol sen

Bu ay olacak pelinim allahın izniyle rahat ol sen

amin canım inşallah hepimizin olur. ama cok ümitlenmek istemiyorum her ay hayal kırıklıgına ugruyorum malasef bide aklımdan cıkarabilsem okadar cok istiyorumki nerde kimin bebegini görsem hemen seviyorum allahım bizlerede nasip eder inşallah:Saruboceq:

biz de 1 senedir evliyiz. 6 aydır istioruz.. eşimde de bende de bi stres oldu artık.. korkuyoruz...
acaba ne zmn doktora gitmek gerek??

biz de 1 senedir evliyiz. 6 aydır istioruz.. eşimde de bende de bi stres oldu artık.. korkuyoruz...

canım 1 sene beklemek gerekiyormuş normalde ama ben 9 aylık evliyim 5 aydır deniyoruz olmassa doktora gitmeyi düşünüyorum icim rahat etsin diye sen bilirsin yani korkma allahımın izniyle bizde hamile kalcaz dedigim gibi cok kafaya takıncada olmuyomuş aklından cıkarmaya calış rahat ol canımopuyorumnanaktan

canım eğer bebek işini ciddi düşünüyosanız bence beklemeden doktora gitmekte fayda var. ben istediğim anda gittim. hormon tahlilleri ve kan değerlerime baktırdım. gerçi doktorum bir sene deneyip eğer olmazsa bi sorun var mı diye bakıyoruz dedi. ama senin böyle önceden baktırman zaman kaybını ve moral bozukluğunu önler dedi. nitekim bi hormonum yüksek çıktı ve bi aylık ilaç tedavisi ile düzeldi. şu an hamileyim 17 haftamdayım. eğer gitmemiş olsaydım bebeğim olmayacaktı ve ben her ay strese girecektim neden olmuyor diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…