Bal çörekotu tarçın kürü kullananlar hadi sonucu burdan paylaşalım...

bu arada doktorlar bir sene korunmasız ilişkiden sonra olmuyorsa tahlil istiyorlar. ama siz yılmayın. ben üçüncü doktorda yaptırabildim testleri. diğerleri bakmadı bile. kaydirigubbakcemile çok basit bi şey bile engel olabilir size. ve sadece strese bağlı yükselen hormonlardan dolayı bebeği olmayanlar var. her ay regl gününü beklerken, sonra olurken daha çok hayal kırıklığına uğruyo daha çok stres oluyo insan.. naçizane kendi fikrimdir..

bence cok haklısın canım her ay stres yapcana gider doktora ögreniriz icimiz rahatlar ben zaten bidaki ay gitcem inşallah hamile kalmassam yine bu arada bebişin hayırlı olsun allahım kucagına almayı nasip etsin :Saruboceq:

Canım çok sevindim hamile olmana.. ve moral buldum yazdıklarından.. bu ay da olmazsa dr.a gideyim gerçekten.. hakkımızda hayırlısını versin Allahım.. hergun dua ediyorum..

Canım ya çok sağol bizimle bilgilerini paylaştığın için

merhaba arkadaşlar. biz de 6 aydır deniyoruz.olmadı..

bgn adetimin 4. gunu. 2. gunu yapmaya başladım çörekotu kürünü.. inş. bu ay olur hayırlısıyla çünkü artık çok moralim bozuluyor (

Canım yanında adaçayıda içiyomusun sen

kızlar adaçayı anne sütünü azaltıcı bir bitki. ve yumurtadıktan sonra içilirse düşüğe sebep olur. o yüzden süt hormunu yani prl (prolaktin) si yüksek olanlar kullanmalı. tam olarak neden hamilelik olmadığını soruşturup ona göre bitki kullanın derim ben.

bu arada hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Allahım sizlere de aynı güzelliği yaşatsın inş.

bu kür hakkında böyle olumlu şeyler duyunca cok seviniyorum inşallah bizde de işe yarar allahımın izniyle canım bebişini saglıkla kucagına almayı nasip etsin allahım...

amin canım rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah.küre inanarak devam edilirse ben faydalı olduğuna inanıyorum

amin canım rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah.küre inanarak devam edilirse ben faydalı olduğuna inanıyorum

Evet canım.Baya bi hamile kalan olmuş canım bu kürlede zaten...:ecrin_bebek:

ay inşallah ben 3 ayda bir adet oluyorum emin değilim ama sanırım yumurtlama problemim var umarım rabbim hepimizin yardımcısı olur

ay inşallah ben 3 ayda bir adet oluyorum emin değilim ama sanırım yumurtlama problemim var umarım rabbim hepimizin yardımcısı olur

Canım bu küre kullanıp adetlerinin düzeldiğini söyleyenlerde çok var,inşallah faydasını görürsün sende.

Kızlar herkese iyi akşamlar,yarın yokum ben topiğimizi yalnız bırakmayın...

Çarşamba görüşmek üzere.hepinizden güzel haberler duyarım işallah .bu topik uğur getirsin herkese canlarım inşalla.

iyi akşamlar canım carşamba günü görüşürüz... inşallah bu topik ve uyguladıgımız kür ugurlu gelcek hepimize ben inanıyorumopuyorumnanaktan

Merhaba kızar hiç kimse gelmemiş buralara,neler yaptınız kürleri bıraktınızmı yoksa. nerelrdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…