bu arada doktorlar bir sene korunmasız ilişkiden sonra olmuyorsa tahlil istiyorlar. ama siz yılmayın. ben üçüncü doktorda yaptırabildim testleri. diğerleri bakmadı bile. kaydirigubbakcemile çok basit bi şey bile engel olabilir size. ve sadece strese bağlı yükselen hormonlardan dolayı bebeği olmayanlar var. her ay regl gününü beklerken, sonra olurken daha çok hayal kırıklığına uğruyo daha çok stres oluyo insan.. naçizane kendi fikrimdir..
canım eğer bebek işini ciddi düşünüyosanız bence beklemeden doktora gitmekte fayda var. ben istediğim anda gittim. hormon tahlilleri ve kan değerlerime baktırdım. gerçi doktorum bir sene deneyip eğer olmazsa bi sorun var mı diye bakıyoruz dedi. ama senin böyle önceden baktırman zaman kaybını ve moral bozukluğunu önler dedi. nitekim bi hormonum yüksek çıktı ve bi aylık ilaç tedavisi ile düzeldi. şu an hamileyim 17 haftamdayım. eğer gitmemiş olsaydım bebeğim olmayacaktı ve ben her ay strese girecektim neden olmuyor diye..
bu arada doktorlar bir sene korunmasız ilişkiden sonra olmuyorsa tahlil istiyorlar. ama siz yılmayın. ben üçüncü doktorda yaptırabildim testleri. diğerleri bakmadı bile. kaydirigubbakcemile çok basit bi şey bile engel olabilir size. ve sadece strese bağlı yükselen hormonlardan dolayı bebeği olmayanlar var. her ay regl gününü beklerken, sonra olurken daha çok hayal kırıklığına uğruyo daha çok stres oluyo insan.. naçizane kendi fikrimdir..
merhaba arkadaşlar. biz de 6 aydır deniyoruz.olmadı..
bgn adetimin 4. gunu. 2. gunu yapmaya başladım çörekotu kürünü.. inş. bu ay olur hayırlısıyla çünkü artık çok moralim bozuluyor(
bu kür hakkında böyle olumlu şeyler duyunca cok seviniyorum inşallah bizde de işe yarar allahımın izniyle canım bebişini saglıkla kucagına almayı nasip etsin allahım...
yani yumurtlamayımı sağlıyor yumurtayımı çatlatıyor???
amin canım rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah.küre inanarak devam edilirse ben faydalı olduğuna inanıyorum
amin canım rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah.küre inanarak devam edilirse ben faydalı olduğuna inanıyorum
ay inşallah ben 3 ayda bir adet oluyorum emin değilim ama sanırım yumurtlama problemim var umarım rabbim hepimizin yardımcısı olur
Kızlar herkese iyi akşamlar,yarın yokum ben topiğimizi yalnız bırakmayın...
Çarşamba görüşmek üzere.hepinizden güzel haberler duyarım işallah .bu topik uğur getirsin herkese canlarım inşalla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?