Bal çörekotu tarçın kürü kullananlar hadi sonucu burdan paylaşalım...

Yokmu bu kürü uygalayan yada bu kürle hamile kalan hiç.

merhaba kızlar. bende kullandım bu kürü 2 ay ama malisef bende bişey olmadı. okuduğum kadarıyla kistte yapabiliyomuş. dikkatli kullanın derim. 1 ay yapınca 2.ayı yapmayın. ben kullandım 2 ay ama keşke kullanmasaydım. ben 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır bebeğimiz olmuyor. umudumu yitirmedim. inşş bu ay hepimiz hamile kalırız. amin.

Kistmi yaptı canım sende hergünmü içmiştin nasıl kullandın

Kızlar yokmu hiç bu kürle hamile kalan,faydasını yada zararını gören

ya kızlar bende okudum hemen kalktım yaptım şimdi inş. neticesini alırım bu ay

selam kızlar. 23 nisanda regl olmuştum . 2 gunu başladım kullanmaya. normalde 5 gun surerdi ama kürü yaptım 3.gun bitti. çok şaşırdım ilkdefa böle az sürdü.

bugunlerbnm yumurtlama gunum amaakıntım yok,anlayamadım ve sol yumurtalığım agrıyor bu sabahtan beri.

bilgisi olan paylaşsın lütfen

kızlarr topiği başan sona okudum sanırım topictekilerin hepsinin şuan bebişi var yazmadıklarına göre umarım böyledir:)))bende bu ay başladım bu küre yenı duydum ama çok düzenli yapamadım gunde birkaşık bazen iki kaşık inş..tutar:)))

selam kızlar,
şubatta kürtaj oldum ve mayıstan beri de yeniden bebek istiyoruz.ama hala yok.adetlerim düzenlidir.gecen ay ilk defa btç ve adaçayı kullandım ama ne reglimde, ne de zamanında bir değişiklik olmadı.ateş de ölçtüm.yani herşey normal seyrinde..eşim de keçibonuzu pekmezi içti.ama bebek yine olmadı.dün regli oldum.ve bugün reglimin ikinci günü ve bçt ve adaçayına yeniden başladım.
tam 6 ay oldu ve dr a gitmeyi düşünüyorum artık..tek endişem kürtajdan sonra dr beni kontrole çağırmadı.umarım aksi bir durum yoktur..regli bitince dr yolları göründü bana..

slm kızlar bendede pko war kullandıgım kılomwen kıst yapıyo bende artık ıcmıyorum wede tedawıyı kestım artarnatif tıpa yoneldım bu karısımı gecan ay yaptım we yumurtlama donemımde sancı hıssettım demekkı catladı yumurtam adetımde 3 gun gecıkmelı oldu ama cok oldu daa once cok azalan adetım bu ayy superdı demekkı bu macun ıse yarıyo bu ayda basladım sabahları ac karnına zor oluyo ara ogunde alıyorum ınsalahh bu aylarda allah nasıp eder bebegı

Arkadaşlar ben 2 karışımdan yedim ve hayıt suyu içtim.2. ay hamile kaldım ama o ay klomen de içmiştim.Hangisi fayda sağladı bilmiyorum ama bence bal çörek otu tarçın ve hayıt suyunun etkisi olmuştur.

kızlar ben bu ay adetin 5.günü başladım bu karışıma aynı zamanda hayıt ve ada çayı da içiyordum. yumurtlamam hemen başladı adetten 3 gün sonra, normalde 19.günde filan olurdu şaşırdım. ama tabi eşim seyahate çıkınca bıraktım...

arkadaşlar içinizde bu kürle hamile kalan varmı

bilgi alBİLİRSEM ÇOK SEVİNİCEM BEN DÜN BAŞLADIM ADETİMİN İKİNCİ GÜNÜNDE

Yada benimle birlikte başlamak isteyen varsa beraber devam edebiliriz

Bende başladım bu gün adet tarihlerimi düzenlesin diye istiyorum yanında da soğan kürü yapacağım. Sonucu yazarım buraya :)

merhaba bu bal tarçın çörektotu gerçekten yumrtalıkları harekete geçiriyor ama kist yapıyor.birde benim adetimi azalttı adetimin 2.günü gayet iyi olurken bu karışımı içmeye başlayınca azaldığını gördüm.fertijinde tedavi görüyorum kullandığım ay seval hnımın yumartaların gayet güzel dedi ama karışımdan bahsetmedim tabi şunuda düşündüm 5. günü başlamak daha mantıklı geldi bana adetin hemen hemen bitmiş oluyor tüp bebek yaptırıcaz vücudumun düzenini bozmak istemiyorum,kullanıp hamile kalan çok kişi var ama onlara hayırlı olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…