Bende yapiyorum bunu adetimin ikinci gunu basladim son dort gunum kaldi bitmesine bakalim nasip
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım tam ölçülerini nette bulabilirsin
. Adetin ikinci gunu başlayıp 12. Güne kadar sabah aksam aç karnına 10 gün kullanacaksin.
Ben çok oldu bunu yapalı pek hatırlamiyorum. Ama ise yarıyor onun sayesinde dunya tatlısı oğlum var :) Allah size de nasip etsin inşallah
Bende hipotroit var bu ay çörek otu karışımını deniyorum ama 4. gün başladım. İnşallah bu ay gelecek bebeğim hissediyorum bunu. Önemli olan sadece uygulamak değil aynı zamanda inanmak da lazım bence. Rabbim can-ı gönülden gelen istekleri asla geri çevirmez.
Bana doktor yumurtalarimin kucik oldugunu soylemisti ben bu karisimi kullandiktan sonra doktora gittigimde buyudugunu soyledi simdi hamileyim
Cnm ben bu kuru temmuz ayında yaptım ve hamile kaldım. Şimdi 6 haftalik hamileyimKızlar konu açılalı bayağa olmuş ve o zamanlar bunun sayesinde bir çok kişi hamile kalmış..
Şimdilerde deneyip hamile kalanlar var mı acaba?? Yardımcı olalım kızlar birbirimize..
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.. buraya yazdıktan sonra bende 1 ay denedim tadı kötü olmasına rağmen yemeye çalıştım.. eşimede keçi boynuzu kürü yaptım ama birşey değişmedi hamile kalamadım daha.. bu ay doktora gidicez artık ne gerekiyosa yapıcaz..Cnm ben bu kuru temmuz ayında yaptım ve hamile kaldım. Şimdi 6 haftalik hamileyim
canım Allah yardımcın olsun. ben bu kürün yanında her gün karanfil çayı içtim. eşimde polen ve keçi boynuzu özü içti. aynı zamanda yumurta sayısını artırmak için iğne kullandım. umarım sen de bir an önce hamile kalırsın.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.. buraya yazdıktan sonra bende 1 ay denedim tadı kötü olmasına rağmen yemeye çalıştım.. eşimede keçi boynuzu kürü yaptım ama birşey değişmedi hamile kalamadım daha.. bu ay doktora gidicez artık ne gerekiyosa yapıcaz..
Inşallah canim saol eşim için dediğini yapayim bakalim belki faydasi olurcanım Allah yardımcın olsun. ben bu kürün yanında her gün karanfil çayı içtim. eşimde polen ve keçi boynuzu özü içti. aynı zamanda yumurta sayısını artırmak için iğne kullandım. umarım sen de bir an önce hamile kalırsın.
Bende ilk oğluma böyle kalmıştım
Canim bende yazdim kimse cevap vermedk ama benim adetlerim duzensiz ve gec yumurtluyordum adetimin 25. Gunu bu ay denedim adetimim 16. Gunu yumurtlamam gerceklestiKızlar. Lütfen bide bana bakın :) bende bu kürü yarın denicem polikistik dedi.doktor bugün sizce ise yarar mı bu kür
Canim bende yazdim kimse cevap vermedk ama benim adetlerim duzensiz ve gec yumurtluyordum adetimin 25. Gunu bu ay denedim adetimim 16. Gunu yumurtlamam gerceklesti
Gec adet olmak demek gec yumurtlamak demek canim oda sanirim.polikstik over oluyor yumurta tembelligi ve gec olusan yumurtada genelde kalitesiz olurmus. Bal tarcin corek otunu denedim bu ay doktora gitmeden onuda deniyim dedim :) valla adetimim 16. Gunu yumurtlamam oldu pek bir sevindim bakalim adet olucakmiyim tam.30.gum merakla bekliyorum :) denemeni tavsiye ederim karisimiÇok saol canım. Benim adetlerimde öyle ahım sahım duzensizlik yok sadece iki aydır 11 gün gecikiyor yabi ortalama 40 45 günde 1 oluyorum diyebilirim ona rağmen polikistik denildi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?