Bal-Çörekotu-Tarçın Kürünü Uygulayıp Gebe Kalanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende yapiyorum bunu adetimin ikinci gunu basladim son dort gunum kaldi bitmesine bakalim nasip

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşım bu kür yumurtalar küçükse uygulanıyor değil mi?
Bİr de yumurtalar küçük mü büyük mü öğrenmek içn doktora ne zaman gitmek gerek, biliyor musun?
Adet esnasında mı,öncesinde veya geçtikten sonra mı?

Son düzenleme:

Arkadaşım öncelikle evladın hayırlı olsun.
Bu kür yumurtalar küçükse uygulanıyor değil mi?
Bİr de yumurtalar küçük mü büyük mü öğrenmek içn doktora ne zaman gitmek gerek, biliyor musun?
Adet esnasında mı,öncesinde veya geçtikten sonra mı?

incir kürü ... bal tarçın çörekotu kürü..... denedim denedim olmuyor .......... bu ay klomen isticem doktordan.... arkadaşım bu ay klomen kullanıp hamile kaldı........... bide onu deneyelim bakalım

Bende hipotroit var bu ay çörek otu karışımını deniyorum ama 4. gün başladım. İnşallah bu ay gelecek bebeğim hissediyorum bunu. Önemli olan sadece uygulamak değil aynı zamanda inanmak da lazım bence. Rabbim can-ı gönülden gelen istekleri asla geri çevirmez.

Kızlar erkeklere de uygulanıyor mu bu kür sperm sayısını artırmak için

Sperm sayısı atttırimak için başka kürler var cnm. Keçiboynuzu felan var ama tam nasıl yapılıyor sitede bak istersen cnm.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm gördüğüm üzere sen hamile kalmışsın, hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin, nasıl yaptın kürü tam olarak anlatabilir misin?

Kızlar konu açılalı bayağa olmuş ve o zamanlar bunun sayesinde bir çok kişi hamile kalmış..
Şimdilerde deneyip hamile kalanlar var mı acaba?? Yardımcı olalım kızlar birbirimize..

Cnm ben bu kuru temmuz ayında yaptım ve hamile kaldım. Şimdi 6 haftalik hamileyim
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.. buraya yazdıktan sonra bende 1 ay denedim tadı kötü olmasına rağmen yemeye çalıştım.. eşimede keçi boynuzu kürü yaptım ama birşey değişmedi hamile kalamadım daha.. bu ay doktora gidicez artık ne gerekiyosa yapıcaz..

canım Allah yardımcın olsun. ben bu kürün yanında her gün karanfil çayı içtim. eşimde polen ve keçi boynuzu özü içti. aynı zamanda yumurta sayısını artırmak için iğne kullandım. umarım sen de bir an önce hamile kalırsın.

Inşallah canim saol eşim için dediğini yapayim bakalim belki faydasi olur

Arkadaslar bende bu topikten esinlenerek bu ay bu karisimi denedim adetim evlendigimden beri duzensiz ve yumurtlamam adetimin 25. 26. Gunu falan oluyordu muhtemelen kalitesiz yumurta oldugu icin tutmuyordu. Bu ay adetimin 16. Gunu yumurtam oldu hissettim bakalim insallah vesile olur bu ay sabirsizlikla adet gunumu bekliyorum

Bende ilk oğluma böyle kalmıştım

Kızlar. Lütfen bide bana bakın :) bende bu kürü yarın denicem polikistik dedi.doktor bugün sizce ise yarar mı bu kür
Canim bende yazdim kimse cevap vermedk ama benim adetlerim duzensiz ve gec yumurtluyordum adetimin 25. Gunu bu ay denedim adetimim 16. Gunu yumurtlamam gerceklesti

Canim bende yazdim kimse cevap vermedk ama benim adetlerim duzensiz ve gec yumurtluyordum adetimin 25. Gunu bu ay denedim adetimim 16. Gunu yumurtlamam gerceklesti

Çok saol canım. Benim adetlerimde öyle ahım sahım duzensizlik yok sadece iki aydır 11 gün gecikiyor yabi ortalama 40 45 günde 1 oluyorum diyebilirim ona rağmen polikistik denildi ama

Çok saol canım. Benim adetlerimde öyle ahım sahım duzensizlik yok sadece iki aydır 11 gün gecikiyor yabi ortalama 40 45 günde 1 oluyorum diyebilirim ona rağmen polikistik denildi ama
Gec adet olmak demek gec yumurtlamak demek canim oda sanirim.polikstik over oluyor yumurta tembelligi ve gec olusan yumurtada genelde kalitesiz olurmus. Bal tarcin corek otunu denedim bu ay doktora gitmeden onuda deniyim dedim :) valla adetimim 16. Gunu yumurtlamam oldu pek bir sevindim bakalim adet olucakmiyim tam.30.gum merakla bekliyorum :) denemeni tavsiye ederim karisimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…