Bal-Çörekotu-Tarçın Kürünü Uygulayıp Gebe Kalanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yine buradan bulmustum canim ben buna gore uyguladim saf bal kullandim markette satilanlardan degil birde tahta kasikla yemeye ozen gosterdim

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-21-08-29-06.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 2.476
Bebek için herşeyi içecek mecbur benim eşim herseyi içti bazen diyordu artık midem bulanıyor ama devam ettik bebeğimiz geldi

Kızlar kürü uygularken inanin başarılı olacağınızı düşünün. Inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Güzel haberlerini bekliyorum.

Bende deneyim diorum 4.asilamam olacak bunau mi denesem yoksa bir daha ki ayama bilemedim

Iyi aksamlar kizlar ertelemeyin derim hemen deneyin ben ilk ayimda sonuc aldim ama pes etmeden bi kac ay devam edin eminim vesile olucaktir

Arkadaslar benim esimin degerlerinde problem oldugu icin bana hormon tahlili disinda bisey yapilmadi ama adet döngüm 34- 35 günü buluyor,yumurta kalitemi bilmiyorum yani .bu kürü uygulasam problem olurmu cunku yumurtalar gereginden fazla buyutulurse kiste dönebiliyor diye okudum

Kizlar bende bu kure adetimin 3. Gunu basladm yumurtalarm gelisti kendiliginden catlams dun kontrolum vardi bir tane de sag tarfmda 20 mm yumurtam vardi doktor catlatma ignesi vermeyelm dedi bu ay erken yumurtlamasm sanrm erkende catlams biz adet bitimi degerlendirdk bu ay sansa birakmayaym die esimde keci boynuzu pekmezi icti hergun sabah aksam. Doktor cok umutlanma kimyasal gebelik olabilir dedi. Diger ay da asilamaya gecelm dedi. Ben ayni zamanda klomende kullandm bu ay doktorm vermsti folic asit ve glifor doktorm gliforu birakmami soyledi 3 gun daha iliski dedi ama kimyasal gebelkk degince uzuldm acikcasi bakalm zaman nei gostereck..

Hic uzme canim kendini Rabbim bilir ne olucagini sen bol bol dua et Rabbim gonlune gore versin

Hic uzme canim kendini Rabbim bilir ne olucagini sen bol bol dua et Rabbim gonlune gore versin
Tsk ederm canim rabbim herkese hayrlisini versin. Inanin doktorlar bir yerden sonra ilgisiz gelior insan harxadigi paraya dglde gecen zamana uzuluor bnm doktorm cok ilgisiz hsg dedi cektrdm sonrasnda 2 ay ader olamdm hsg den sonra hemen asilama dior klomen verirz demsti hsg den sonra smd de tutturdu asilama derdi para mi beni mi oyalior biz ader bitimi isi sansa birakmayalm dedik doktora kalsa catlatma ignesndn sonra gun asiri iliski dedi smd yumurtam erkn gelisip catlams iyiki yaomsz dedm sinrada sevinme kimyasal gebelim olabilir dedi. Ve ben klomen bittj bir hafta sonra kontrole cagrdi. Kafam karjsik bu ay son baska doktora gidicm. Yine basa donecm tedavide ama inan icim sarmior hic bu doktoru arrk.

Canim sen direk doktorunu degistir simdi cogu doktor hasta sagligina degil tamamen maddiyata bakiyor. Bal tarcin corek otunu kullan hamile kalana kadar doktora gitme ben cok sukur onunla gebe kaldim suan 9 haftaligim cevremdekileein aklina uysam doktora gidicektim ama ben Rabbimin nimetlerinden medet umdum vesile oldu. Dogal seylerden kacma emin ol soktor en son care

S
sana katiliorm ablamda doktorun verdikleriyle yetinmedi o da pko hastasi adet bile zor olurdu iki cocugu var smd. Ki ablam hsg felan da cektrmesi bu kuru uyguladi birde sogan suyu klomen aldi ki boyle bile zor gelusiordu yumurtasi bende folic asit var toz seklindn ondn al gelistiror dedim faydasini gormustu. Bende ki sorn bile belli dgl bence cunku yumurta var spermde sorun yok ama hamilelik gerceklesmior sknti bu. Zaten bu ay ara veririm yani evde kendim uygularm iyi bir doktor bulur giderm artk hakkimzda hayrlisi canim sende mi pko hastasisin

Evet canim bende pkoluydum gec yumurtluyordum gec adet goruyordum birkere kendiligimden kaldim ama dusurdum 6 haftalik 7 ay sonra bu karisimi denedim ilk ay kaldim yaninda kuru incirde tuketiyordum

Kizlar bu bal tarcin corekmotu nasil yapilyor bu ay 4asilamam olacak bunuda deneyim yakida yapacam hamamada gtmeyi dusunyrm ama sicak zarar verrmi asilamada karasizim doktorlar malasef ki oleler

Ben her ay duzenli sdet gorurum ama hamile kalamiyorm hatts 21gunder bir olurm bende hastne degisiklgi yaptim bu gttgmde doktoru begendim ama ayni doktora randevu alamyorum bana sana ofis yapalim dedi insulin direcimede baktrcam yarin randevum var birde amh tesgti gecen ay diger doktorum dogim kntrol hapi bermsiti bana oyuzden hu doktor amh testi yaptrdmi belki sonuclri etkiler die simdi gttgim.doktor yapacak mi bakalim bunun dediklerni benim hormaon degerlrim noraml.ikinci asilamam turtu anack dustu bu doktor pco ilablr belki bie ihyimal dedi nerden cikardniz dedin Af degerin biraz cok dedi AF 6 7yazyor sanrm yumurta sayisi sizce de olemi bende hic hisi anlamdim bu isten inanin hic sasmaz adetlerm adetin 3.gunundeyim bende baslasam mi ki bal tarcin ve corek otuna bilemedim

Cnm ne dicm bilemiorm benim hsg den sonra alt ust oldu hersy adet olmadm smd de erken yumurtladm bal corek otu tarcin yaptm klomen de kullandm ama erken yumurtlama kotu bir sy mi anlayamdm smd kimysal gebelik demesi kafami karistrdi. Ben faydasini gormedm diyemem yumurtam kendiligndn catladi bu karisimin etkisi olsgnu dusunuoem

Evet canim bende pkoluydum gec yumurtluyordum gec adet goruyordum birkere kendiligimden kaldim ama dusurdum 6 haftalik 7 ay sonra bu karisimi denedim ilk ay kaldim yaninda kuru incirde tuketiyordum
Bemde erken yumurtladm ya anlayamadm erken yumurtlama kotu birsy mi yani kimyasal gebelik olabilir dedi erken yumurtladigm icn. Cnm k.bkma artk kafam allak bullak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…