Akisina birak canimm hersey gonlunce olsun insallahBemde erken yumurtladm ya anlayamadm erken yumurtlama kotu birsy mi yani kimyasal gebelik olabilir dedi erken yumurtladigm icn. Cnm k.bkma artk kafam allak bullak oldu
Haklisin. Hersyn hayirlisi olsn. Ins. Hepimz icinAkisina birak canimm hersey gonlunce olsun insallah
Bemde erken yumurtladm ya anlayamadm erken yumurtlama kotu birsy mi yani kimyasal gebelik olabilir dedi erken yumurtladigm icn. Cnm k.bkma artk kafam allak bullak oldu
Cok saol canim inan cok uzuldm yani anlamiorm ki daha hic birsy belli dgl hemen kimyasal gebelik dedi. Zaten degistrcm doktorumu bu sondu. Yani sonuc alamiorz surekli gerilior hersy inan adetlerm son 1 yildr duzenliydi hsg cektrlm dedi omu da yaptm tikaniklik yok ee dinlen bu ay sonra adet olamdm hsgden sonra cok kanamam oldu. Sonra ader olunca gttm son kez dior klomen verim sonra asilama inan asilama bitexk onuda iki kez ya yapar yada tup bebek der sanrm ozel hastane de insani oyaliorlr. Bilmiorlr ki biz her ay yikiliorz uzuluorz. Bu ay kendine uysydk gitmsti bosa bubsefer isi sansa birakmayalm dedik ader bitimi duzenli yaptk sonra da catlams iyi birsy demesi gerekirkn bana umutsz konustu. Cok uzattm canim kusuruma bakma inan cok uzuluorm her ay ay husranla karsilasiormtopiklerde gezinirken senin yazini gordum cok uzgunsun belli doktorun yuzunden. ya boyle sacmalik olur mu? doktor nerden biliyor ki kimyasal gebelik olacagini. erken yumurtlamanin gebelige hic bir zarari yok. sen aldirma o doktora gonlunu ferah tut. ne sacma bisey ya sinir oldum o doktora..
merhabalar,Cok saol canim inan cok uzuldm yani anlamiorm ki daha hic birsy belli dgl hemen kimyasal gebelik dedi. Zaten degistrcm doktorumu bu sondu. Yani sonuc alamiorz surekli gerilior hersy inan adetlerm son 1 yildr duzenliydi hsg cektrlm dedi omu da yaptm tikaniklik yok ee dinlen bu ay sonra adet olamdm hsgden sonra cok kanamam oldu. Sonra ader olunca gttm son kez dior klomen verim sonra asilama inan asilama bitexk onuda iki kez ya yapar yada tup bebek der sanrm ozel hastane de insani oyaliorlr. Bilmiorlr ki biz her ay yikiliorz uzuluorz. Bu ay kendine uysydk gitmsti bosa bubsefer isi sansa birakmayalm dedik ader bitimi duzenli yaptk sonra da catlams iyi birsy demesi gerekirkn bana umutsz konustu. Cok uzattm canim kusuruma bakma inan cok uzuluorm her ay ay husranla karsilasiorm
Ay inanmiyor yaaa ne bicim doktorlr canim rabbim sabir versn sana uzulme diyemicm ama ins yeniden hamile kalirsn hemen cok uzuldm evt doktorumu degistrcm adetime de daha cok var.merhabalar,
konunu tam olarak bilmiyorum ama dr için aklında en ufak bi şüphe varsa değiştir.ben kötü bir tecrübe yaşadım.
20 gün önce boş gebelik tanısı koyduğu için dr kürtaj oldum.boş gebelik dediği an dr bütün hamilelik belirtilerimi kaybetmiştim zatenpatolojie incelemeye gittiğinde kürtaj parçaları, raporu geçen hafta aldım ve gebeliğim boş değişmiş.. dr yanlış ve erken yorum yapmış..lütfen tek dr la yetnmeyin ne durumda olursanız olun .. sonra benim gibi vicdan azabı çekmeyin
inşallah canım, allah dileyen herkese tez zamanda evlat versin inş..Ay inanmiyor yaaa ne bicim doktorlr canim rabbim sabir versn sana uzulme diyemicm ama ins yeniden hamile kalirsn hemen cok uzuldm evt doktorumu degistrcm adetime de daha cok var.
@ebrukkk hoşgeldin güzelim..merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza vkt çok üzüldüm gerçekten tek dr a güvenmemek gerekli diye boşuna denmiyor bende temmuzda kimyasal gebelik geçirdim hala hamile değilim
Madallah bende gundr sabah ve aksam iki kere yiyorum da klomende kullanyrm korkuyrm bu seferde kiat olur die valahiben varım..
1 aylık deneme sonucunda hamile kaldım.. ve günde 1 kaşık yedim
Cnm bende klomenle kullandim yumurtam catlamsti kontrole gittigimde bir yumurtam daha olusmstu oda 20 mm di catlatma ignesi vurmadi bana benim anladgm bu kur yumurtayi gelistirior sanrm catlatior da klomensiz ise yarar mi bilmiormMadallah bende gundr sabah ve aksam iki kere yiyorum da klomende kullanyrm korkuyrm bu seferde kiat olur die valahi
Catlatiyorsa sorun degil kist olmasinda ah diorm kendi kendine catlayip birde afferdsin o sirada bebis tutaverse asilamaya gerek olmadan mis gbi akintilarm basldi kasiklrmda agryor sanrm buyuyorCnm bende klomenle kullandim yumurtam catlamsti kontrole gittigimde bir yumurtam daha olusmstu oda 20 mm di catlatma ignesi vurmadi bana benim anladgm bu kur yumurtayi gelistirior sanrm catlatior da klomensiz ise yarar mi bilmiorm
Canim peki sen 5 gun mu kullandim gunde bir tane 5 gun alip 2 gun ara verip gidiyrdun simdi bu hastnede 3 gun sonra gel dedi anlayamdim bende nie ole dediCnm bende klomenle kullandim yumurtam catlamsti kontrole gittigimde bir yumurtam daha olusmstu oda 20 mm di catlatma ignesi vurmadi bana benim anladgm bu kur yumurtayi gelistirior sanrm catlatior da klomensiz ise yarar mi bilmiorm
Cnm ben 5 gun kullandm adetin 3 . Gunu basladm gunde bi tane aldm. Yumurtalrm gelismsti biride catlams dedi sanrm oda corek otu bal tarcin sayesinde :) cnm yumurtanin gelisimine bakack yani yunurta takibi icin cagirms doktorhn seniCanim peki sen 5 gun mu kullandim gunde bir tane 5 gun alip 2 gun ara verip gidiyrdun simdi bu hastnede 3 gun sonra gel dedi anlayamdim bende nie ole dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?