Bal-Çörekotu-Tarçın Kürünü Uygulayıp Gebe Kalanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2. Günü başlanıp 12.güne kadar kullanılıyo yani 10 gün sabah akşam kullanılıyo ben de başlıyorum bugün sonucu yazarım inşallah işe yarar pko yum ben de

2. Günü başlanıp 12.güne kadar kullanılıyo yani 10 gün sabah akşam kullanılıyo ben de başlıyorum bugün sonucu yazarım inşallah işe yarar pko yum ben de
Aa öyledir o zaman sağolun.İnşallah sizde de işe yarar. Güzel haberlerinizi bekliyorum

Aa öyledir o zaman sağolun.İnşallah sizde de işe yarar. Güzel haberlerinizi bekliyorum
İnşallah siz de benden 1 gün önce başlamışsınız ben de sizin güzel haberinizi bekliyorum

Peki bu karışımı içersek bilmeden hamıle kalınırsa bır tehlikesi Var mı cnm

Peki bu karışımı içersek bilmeden hamıle kalınırsa bır tehlikesi Var mı cnm
Hamileyken yapılmıyo yumurtlama zamanında bırakılıyo öyle yazdılar konunun başında canım

Benım adetım duZensız yumurtlama gunlerımı bılmıyorum ne zmn başlamalıyım pekı
Benim de öyle âdetlerim çok düzensiz olmayı bekledim ben öyle başladım. Eğer hamilelik yoksa adet söktürücü masajı yap youtube da ebru ceylan dan gördüm ben onu yaptım adet oldum sonra başladım

Benim de öyle âdetlerim çok düzensiz olmayı bekledim ben öyle başladım. Eğer hamilelik yoksa adet söktürücü masajı yap youtube da ebru ceylan dan gördüm ben onu yaptım adet oldum sonra başladım
Dün gece oldum ben cnm adet bugün başladım balllı karışıma hayırlısı olsun bakalım ınsallah etkısını olur

Kizlar bende bir aydır saracoglunun testere dişli aslan pençesi çayını içiyorum yarın da adetimin ikinci günü arı sütü bal polen ve çörek otuna başlayacağım birbirimizi buradan haberdar edelim insallah

Bu ay bende başladım bu kür tarifine. Geçen ay 10. ve 16. günler arası ovülasyon testi yapmıştım ama pik görememiştim. Bu ay için, dün 12. gündü ovülasyon testinde pik gördüm. Ama maalesef değerlendiremedik. Yinede denemek isteyenler için etkisini paylaşmak istedim.

merhaba yumurta takibi nasil yapiliyor yrd olabilirmisiniz

1dilektut ovülasyon testi ile yapıyorum, internetten aldım. Adetin 10. gününde başladım yapmaya. Yapmadan önce 2 saat öncesi su içmeyi bırakıyorum. Aslında bende yeni öğrendim sayılır.

Merhabalar yeniyim aranızda bende bu ay çörekotu bal tarçın evde kendim taze öğütüp hemen karıştırıp tükettim bugün doktor kontrolüm vardı yumurta takibi için adetin 5.günü başladım bugün 11.günü hiç bu aya kadar kasıklarım ağrımazdı busefer patlıycak gibiydi faydasının olduğunu kesinlikle düşünüyorum bugün kontrolde dün kendilinden çatlamış dedi doktor çok güzel rahminde tertemiz dedi dünden önceki günü değerlendirmiştik inşallah bu ay müjdeli haberi alırız tüm isteyenlere rabbim nasip etsin

Bu ay bu kürü bende uyguladım ümidim yok ama beklemedeyim bu arada burda yeniyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…