2. Günü başlanıp 12.güne kadar kullanılıyo yani 10 gün sabah akşam kullanılıyo ben de başlıyorum bugün sonucu yazarım inşallah işe yarar pko yum ben de
Aa öyledir o zaman sağolun.İnşallah sizde de işe yarar. Güzel haberlerinizi bekliyorum2. Günü başlanıp 12.güne kadar kullanılıyo yani 10 gün sabah akşam kullanılıyo ben de başlıyorum bugün sonucu yazarım inşallah işe yarar pko yum ben de
İnşallahAa öyledir o zaman sağolun.İnşallah sizde de işe yarar. Güzel haberlerinizi bekliyorum
İnşallahİnşallahsiz de benden 1 gün önce başlamışsınız ben de sizin güzel haberinizi bekliyorum
Hamileyken yapılmıyo yumurtlama zamanında bırakılıyo öyle yazdılar konunun başında canımPeki bu karışımı içersek bilmeden hamıle kalınırsa bır tehlikesi Var mı cnm
Benım adetım duZensız yumurtlama gunlerımı bılmıyorum ne zmn başlamalıyım pekıHamileyken yapılmıyo yumurtlama zamanında bırakılıyo öyle yazdılar konunun başında canım
Benim de öyle âdetlerim çok düzensiz olmayı bekledim ben öyle başladım. Eğer hamilelik yoksa adet söktürücü masajı yap youtube da ebru ceylan dan gördüm ben onu yaptım adet oldum sonra başladımBenım adetım duZensız yumurtlama gunlerımı bılmıyorum ne zmn başlamalıyım pekı
Dün gece oldum ben cnm adet bugün başladım balllı karışıma hayırlısı olsun bakalım ınsallah etkısını olurBenim de öyle âdetlerim çok düzensiz olmayı bekledim ben öyle başladım. Eğer hamilelik yoksa adet söktürücü masajı yap youtube da ebru ceylan dan gördüm ben onu yaptım adet oldum sonra başladım
Nasil gdiyor sizin canm 10 günlük sureyi tamamladıniz miBiraz okudum ama güncel bir sonuç göremedim. Ben de bugün başlıyorum. Reglimin 2. Günü bugün. Olumlu veya olumsuz sonucu yazacağım.
Evet canim reglim 5 şubat gösteriyor bakalım ne olacak buradan yazacagimNasil gdiyor sizin canm 10 günlük sureyi tamamladıniz mi
Tmm cnm bende 6 gundur düzenli yiyorum bakalim ne olacakEvet canim reglim 5 şubat gösteriyor bakalım ne olacak buradan yazacagim
Şifa olsuuun haberleşelimmTmm cnm bende 6 gundur düzenli yiyorum bakalim ne olacak
merhaba yumurta takibi nasil yapiliyor yrd olabilirmisinizBu ay bende başladım bu kür tarifine. Geçen ay 10. ve 16. günler arası ovülasyon testi yapmıştım ama pik görememiştim. Bu ay için, dün 12. gündü ovülasyon testinde pik gördüm. Ama maalesef değerlendiremedik.Yinede denemek isteyenler için etkisini paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?