Bal-Çörekotu-Tarçın Kürünü Uygulayıp Gebe Kalanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ben daha önce bu kürü yaptım, soğan suyu ile birlikte , o ay hem doktor kontrolümde yumurta takibi de yapıyordum. Bende polikistik var, ona göre yumurta nasıl tepki verdiğini öğrendim; geçtiğimiz ay da Ebru destan kürü ile yaptım, sadece sabahları kullandım, erken yumurtlamasın geç yumurtlasın diye. Belli güne kadar kullandım. Sonra gün aşırı ilişki. Ben de kist falan oluşturmadı, vücudunuzu tanıdıktan sonra kürleri kullanın,

Bende pkoluyum agustos ayında soğan kuruyle birlikte kullandım ama yumurtlama sat 36. Gün oldu pek ise yaramadı ekim de glifor ve inofolic Combi hap kullandım şükür ki ilk ay da hamile kaldım inofolic de 20 tane vardı 10 tanede yumurtlamam oldu 10 tanesini bu aya saklamistim ama çok şükür gerek kalmadı

Maşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı tüm isteyenlerin başına.

Doktor yumurtalarin biraz tembelleşmis dedi bu bal tarcin corek otunu kullansam iyi gelirmi adet duzensizligimde var

Bende de pko var.. bu kürü kullanmaya başladm 3.günümdeyim inşallah faydasını görürüm...

Bende polikistik overliyim ama adet günüm belli değil ne zaman olacagim
Bende de pko var.. bu kürü kullanmaya başladm 3.günümdeyim inşallah faydasını görürüm...
Faydasını gördünüz mu acaba

Merhaba kizlar bende polikistik var klomen kullandim ilk defa en dusuk doz gunde bi tane ultrasona gittim iki kere yumurta yok dedi doktor bidaha cagirdi 3 gun sonra gittcem bu balli corek otu kurunu uygulasam sansim varmi sizce

Merhaba kizlar bende polikistik var klomen kullandim ilk defa en dusuk doz gunde bi tane ultrasona gittim iki kere yumurta yok dedi doktor bidaha cagirdi 3 gun sonra gittcem bu balli corek otu kurunu uygulasam sansim varmi sizce
Cnm inofolic diye tozlu bir ilaç var o büyütüor birde pkoluysanz mutlaka glifor tarzıda kullanın ama doktorunuza danışın inş büyür yumurtanız ama olmazsa önce endokroloji bölümüne gidin derim

Cnm inofolic diye tozlu bir ilaç var o büyütüor birde pkoluysanz mutlaka glifor tarzıda kullanın ama doktorunuza danışın inş büyür yumurtanız ama olmazsa önce endokroloji bölümüne gidin derim
Endkrlhiye gittim canim hormonlarda bi sorun yok glugorda insilun direnci olanlar kullaniyo sanirim bende oda yok folik asit kullaniyorum suya katilanlardan ama buyumedi.niyeyse yumurtalar duzensiz adet oldugum icin bende 14' gun diilde daha gec buyuyebilirmi diye merak ettim

Valla ben kullanmistim kk dan bir bayanla. O ikizlere hamile kaldi malesef ben kalamadim

Canım yorum için çok sağ ol, umut oluyorsun bizim gibi isteyip bebiş sahibi olamayanlara. Ben de bugün başladım bakalım bu ay ne olacak. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inş

Merhaba arkadaşlar ben de yumurta gelişmiyordu kürüde ilk defa uyguladım ovilasyonla takip ettim ve yumurtlama gerçekleşti bunun yanında inofolic combi folikasiti içtim şuan hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaslar yeni uyeyim 11 aylik evliyim esimle cocugumuzun olmasini cok istiyoruz Rabbim biz butun isteyenlere nasip etsin insallah

Merhaba kızlar. Bizde bebek istiyoruz ama ben pkoluyum ve hat safhada adet düzensizliği yaşıyorum. Bir aşılama ve çatlatma iğnesi yapildi ama olumsuz sonuclandi. 5 ay sonra yeniden adet oldum. Simdi baslasam bir fayda gorurmuyum acele cvp lutfe

Selamun Aleyküm bayanlar ben iki aydır deneme yapoyorum hamilelik icin bu ay 15 gecikti bir yoldır korunuyordum hiç böyle birşey görmedim acaba adet düzensizliğimi oldu bu bal çirek otu kürüni yapsam adette bi düzelme olurmu yarın doktora gidicem bi kontrole hamilelik testte yoktu tekrar kanda baktırcam hamilelik yoksa ilaç verecek bu dahada bozmazmı bünyeyi hormonları bu durumda olan varmı çörek otu küriyle yakın zanda adet olan varmı

Pkolusunuz soğan kürü yapsanız sizin icin daha yararlı olur tani yanında baska kirlerde gerekebilir naptınız hamilelik varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…