- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
Bende pkoluyum agustos ayında soğan kuruyle birlikte kullandım ama yumurtlama sat 36. Gün oldu pek ise yaramadı ekim de glifor ve inofolic Combi hap kullandım şükür ki ilk ay da hamile kaldım inofolic de 20 tane vardı 10 tanede yumurtlamam oldu 10 tanesini bu aya saklamistim ama çok şükür gerek kalmadı
Amin canım tez zaman da inşallah tüm isteyenlere nasip etsin RabbimMaşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı tüm isteyenlerin başına.
Bende polikistik overliyim ama adet günüm belli değil ne zaman olacagimBende pkoluyum agustos ayında soğan kuruyle birlikte kullandım ama yumurtlama sat 36. Gün oldu pek ise yaramadı ekim de glifor ve inofolic Combi hap kullandım şükür ki ilk ay da hamile kaldım inofolic de 20 tane vardı 10 tanede yumurtlamam oldu 10 tanesini bu aya saklamistim ama çok şükür gerek kalmadı
Faydasını gördünüz mu acabaBende de pko var.. bu kürü kullanmaya başladm 3.günümdeyim inşallah faydasını görürüm...
Bilmiyorum canım bırakalı 2 gün oldu inşallah faydası olmuştur..Bende polikistik overliyim ama adet günüm belli değil ne zaman olacagim
Faydasını gördünüz mu acaba
Cnm inofolic diye tozlu bir ilaç var o büyütüor birde pkoluysanz mutlaka glifor tarzıda kullanın ama doktorunuza danışın inş büyür yumurtanız ama olmazsa önce endokroloji bölümüne gidin derimMerhaba kizlar bende polikistik var klomen kullandim ilk defa en dusuk doz gunde bi tane ultrasona gittim iki kere yumurta yok dedi doktor bidaha cagirdi 3 gun sonra gittcem bu balli corek otu kurunu uygulasam sansim varmi sizce
Endkrlhiye gittim canim hormonlarda bi sorun yok glugorda insilun direnci olanlar kullaniyo sanirim bende oda yok folik asit kullaniyorum suya katilanlardan ama buyumedi.niyeyse yumurtalar duzensiz adet oldugum icin bende 14' gun diilde daha gec buyuyebilirmi diye merak ettimCnm inofolic diye tozlu bir ilaç var o büyütüor birde pkoluysanz mutlaka glifor tarzıda kullanın ama doktorunuza danışın inş büyür yumurtanız ama olmazsa önce endokroloji bölümüne gidin derim
Valla ben kullanmistim kk dan bir bayanla. O ikizlere hamile kaldi malesef ben kalamadimselam kızlar.
geçen aydan aklımdaydı bu kür ancak adetin 2. günü başlanıyormuş.
bende dün gittim aldım malzemeleri.
başlayacağım bugün..
kullanan arkadaşlar bana umut olabilir mi?
yardımlarınızı bekliyorum :)
teşekkürler...
Canım yorum için çok sağ ol, umut oluyorsun bizim gibi isteyip bebiş sahibi olamayanlara. Ben de bugün başladım bakalım bu ay ne olacak. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşCanım tam ölçülerini nette bulabilirsin
. Adetin ikinci gunu başlayıp 12. Güne kadar sabah aksam aç karnına 10 gün kullanacaksin.
Ben çok oldu bunu yapalı pek hatırlamiyorum. Ama ise yarıyor onun sayesinde dunya tatlısı oğlum var :) Allah size de nasip etsin inşallah
Pkolusunuz soğan kürü yapsanız sizin icin daha yararlı olur tani yanında baska kirlerde gerekebilir naptınız hamilelik varmıMerhaba kızlar. Bizde bebek istiyoruz ama ben pkoluyum ve hat safhada adet düzensizliği yaşıyorum. Bir aşılama ve çatlatma iğnesi yapildi ama olumsuz sonuclandi. 5 ay sonra yeniden adet oldum. Simdi baslasam bir fayda gorurmuyum acele cvp lutfe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?