Bal-Çörekotu-Tarçın Kürünü Uygulayıp Gebe Kalanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vallahi ben de bu ay çörekotu bal tarçınn karışımı ve havuç incir kürü deniyorum aynı zamanda folbiol ilaç ve pro time woman kullanıyorum hepsi bir arada ovülasyon testine de başladım durumdan haber edicem yumurtlamamı bekliyorum

Hepsi bir arasa kullanılmaz zarar verebilir size hormon testleriniz normalmi test yapıldımı bu cok önemli birde östrojen hormonunu yükseltmek için bazı şeyler yapılması lazım onla beraber bir kür yapmalısın bu kürlerde uzun bir süre yapılmıyor mesela ben adetten önce başladm adet gecikmem oldu ondan dolayı ilac kullanamıyorum alerjiden dolayı kullanmaya başlayalı daha üçüncü gün adet oldum yanında yesil çay ada çayı da bol içtim yumurtlama tarihine kadar testeredisli de kullandm hormonları düzelsin diye yumirtlamada bal kürünü ve çaylarıda bıraktm sonrasında havuç kullanmaya baadm adetin 4 günü hormonlar çıldırmıştı doktor ne kullandn diye sormustu ilaçlar yapamıyor bunu dedi öncesinde yaklasık bir ay testeredişli aslan pençesi kullandm ki hormonlar duzelsin hiçbir ilaç kullanamdm baska tavsiyem o ki hormoara göre yapılması lazom bazılarına incir kürü kist yapabiliyor tabi beraberinde yapılan seylerde etkili zaten Allah yardımcınız olsun

Bakıldı hormonlarıma bir sıkıntı çıkmadı pko vardı oda bitti sayılır dedi doktorum

Bende son adetimde bal küri kullandm suan hamileyim
Canım bende kullandım bu ay 13 gun yumurtlama oldu cok agrım oldu gasık da belde bıde gaz oldu smdı agrım gecdı bugün 16 gündeyim ama sol kasıgımda batma gbı bı arı var sendede oldumu yumurtlama olana kada hergun ılıskı oldu yumurtlama günü ve ertesı gunde ılıskı oldu agrılar gecdı arara sol kasıkda batma vr adetıme 12 gun vr daha

Merhabalar
Merak ettim 12 gün var demişsiniz olumlu sonuç olabildiniz mi?

Merhabalar ayın 28 inde hormon testi yapılacak bu kürü uygulasam doktoru yanılmış olur muyum acaba

Merhabalar ayın 28 inde hormon testi yapılacak bu kürü uygulasam doktoru yanılmış olur muyum acaba
Aslında adetken başlanıyor adetin demi o tatihlerde istersen başlayabilirsin ama hiç hormon testi yaptırmışmıydın yaptırdınsa bi bakmak isterim yanl8ş birşey yapmanızı istemem

bende bu sabah basladim bu küre femara ve hayit suyuda kullaniyorum adetin galiba 3. günü basladim cok kisi hamile kalabilmis bu kürle bende nasil olacak bakalim hayirlisi

Evet canim bende pkoluydum gec yumurtluyordum gec adet goruyordum birkere kendiligimden kaldim ama dusurdum 6 haftalik 7 ay sonra bu karisimi denedim ilk ay kaldim yaninda kuru incirde tuketiyordum
Bende bu ay yeni basladim corek otu bal tarcin kullandim yaninda da aslan pencesi cayi ictim sonuclqri merak ediyorum dana 15 gun var ama belimde agrj hissediyom ve kasiklarimda sebebi ne acaba

Bende bu ay yeni basladim corek otu bal tarcin kullandim yaninda da aslan pencesi cayi ictim sonuclqri merak ediyorum dana 15 gun var ama belimde agrj hissediyom ve kasiklarimda sebebi ne acaba

Sonucu bildirebilir miisiniz acaba eski konu olduğu için güncel yazan yok. Bende denemek istiyorum yeni dış gebelikten ameliyat oldum

bu kür adetin 2. günü başlanacak kaç gün kullanılacak peki?

Biraz okudum ama güncel bir sonuç göremedim. Ben de bugün başlıyorum. Reglimin 2. Günü bugün. Olumlu veya olumsuz sonucu yazacağım.

2. Günü başlanıp 12.güne kadar kullanılıyo yani 10 gün sabah akşam kullanılıyo ben de başlıyorum bugün sonucu yazarım inşallah işe yarar pko yum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…