her zaman olduğu gibi tamamen iyi niyetimle yaklaşıyorum olaya.madem sevdiğiniz bi arkadaşınız karşınıza alıp suçlamadan konuşun belki zor durumda kalmıştır çok sebebi olabilir.belki gerçekten o yapmamıştır
o harcarken utanmiyoda sen parani isteyince niye utaniyon soyliyemiyosan mesaj at karti yatiracam ne zaman odersin diye ?
Bankadan aldığım ip adresi onun ama... zor durumda olsa bana anlatırdı zaten dediğim gibi kullanıcam dese tüm limiti kullanda derdim... bende iyi niyetle çözmenin peşindeyim o yüzden sizden fikirler alıyorum güveniyorum size
İtiraf etmesi için değil, mağduriyetinizin hukuki yoldan giderilmesi için.
Kredi kartı bilgilerini veren siz olduğunuz için bu ne kadar mümkündür onu hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir, ama neticede ortada hırsızlık var.
Hukusal açıdan haksız olan benim zaten ama derdim o para değil bunu ona nasıl söyleyeceğim? tamam kızıyorsunuz bana farkındayım ama benide anlayın:)
Maddiyata takılmadan çözümler bulalım.. olan oldu nasılsa... Ben zaten mesafeyi koyucam ama istiyorumki rezil olmasın karşımda ben daha çok üzülürüm ama bana üzülmedi ama ben üzülürüm...
Kartını kayıp çalıntı olarak kapattırıp yenisini talep edebilirsin bundan sonra alışveriş yapamaz ayrıca itiraz servisi gibi servisleri var ise yapılan işlemlerin detayını nerden nasıl gerekirse ip adresini talep edersin verebiliyor iseler, bilgileri sen verdiğin için işlem iptali yapamazlar zaten ama arkadaşının ip v den kontrol edip o mu yapmış öğrenebilirsin hatta bu işlemleri yaptıktan sonra bankadan yasal işlem yapacaklar diye de yem at derim yerse zaten ben yaptım vs demek zorunda kalabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?