Bal gibi yalan diyor ama...

Hersey bir yana da eger arkadasiniz
Gozunuzun icine baka baka yalan soyluyor ve
Sizi enayi yerine koyuyorsa bu arkadasligin tanimini yeniden yapmakta fayda var.

Ahh ahhh erkek arkadaşımı dinlemedim işte cebinden para ver gerekirse ben vereyim dedi verme kartı bugun bi ton fırça yedim:) onamı yanayım arkadasımın yaptıgınamı

İki yönden de kötü olmuş ama bundan sonra fazla da güvenmeden hareket et bence eminsin de sonuçta.Arkadaşın da olsa böyle işler yapanlardan uzak durmalı benim gözümde sırf zevk için para harcamış oyun resmen.

'Tipik bir benim param çok arkadaşımı kaybetmek istemiyorum zırvalıkları vakası.''
Öncelikle BİZ anladık seni... Bir tek sen bunu böyle algılamışsın ne hikmetse Biz sıfatı kullanmanda herkesin senin gibi anladığını sanmandan kaynaklı olsa gerek ilginç ve düşündürücü '' tıpkı senin BİZ derken buradaki herkes adına düşündüğün gibi'' tüm yazdıklarıma baktınmı ''param çok'' gibilerinden imada bulundummu.. ayrıca neymiş benim vermek istediğim mesaj çok merak ettim.. ben konuyu açarken hiçbir msj verme kaygısında bulunmaz iken sen nasıl anladın meraklardayım:) zekana hayran kaldım ve son olarak haydi rast gele nedir balığamı çıkıyoruz?

Son düzenleme:

Tipik bir "canım sıkılıyor, kavga edip banlanmak istiyorum" zırvalığı vakası

Son düzenleyen: Moderatör:
Hersey bir yana da eger arkadasiniz
Gozunuzun icine baka baka yalan soyluyor ve
Sizi enayi yerine koyuyorsa bu arkadasligin tanimini yeniden yapmakta fayda var.

''Gozunuzun icine baka baka yalan soyluyor''

Ahh ahh öyle üzülüyorumki anlatamam... ve ben bu durumda hala üzülüyorum ona enayiyim bunun başka açıklaması yok zaten... bugun aradım işi varmış gelse söyleyecektim nerden nasıl alışveriş yapıldığınıda gelmedi işte.. telefondada söylemek istemedim.

Hakkımızda hayırlısı

arkadasin bayanmi erkekmi ?

merakımı mazur gör ama sen onun ip adresini nerden biliyordun ki, ben kendiminkini bile bilmiyorum

Parasından değilse, arkadaşının kişiliğinden, arkadaşlığını bitirmelisin bence ...
5 milyar da harcasa, trilyoner de olsam. Beni salak yerine koyduysa bitmiştir o iş.

merakımı mazur gör ama sen onun ip adresini nerden biliyordun ki, ben kendiminkini bile bilmiyorum

Nasıl öğrenildiğini netten araştırırsanız öğrenebilirsiniz burada bunu açıklamak yasaklar çerçevesinde... ayrıca ne işler meşgul olduğumu söyledim oradanda anlayabilirsiniz...

Parasından değilse, arkadaşının kişiliğinden, arkadaşlığını bitirmelisin bence ...
5 milyar da harcasa, trilyoner de olsam. Beni salak yerine koyduysa bitmiştir o iş.

Bakalım yarın gelecekmiş yanıma konuşucaz merakla bekliyorum:)

Aman giden gitmiş, helali hoş olsun modunda olursanız belki kızmadınız diye açıklar ? Bilemedim ki şimdi.

O YAPMIS YAPMAMIS GECINDE parası ne olacak?

ben kendi hayatımda şunu anladım.. kime acıdıysam o kişi tarafından acıncak hale düştüm.. zamanı gelince anlarsınız nedemek istediğimi..

Evet bacılar bugün olayı çözdük... Birazdan anlatacaklarımı tahmin etmiştim ama emin olmadan söylemek istemedim...
Bunun bide erkek kardeşi var bu online oyunlardan falan oynuyor karakterler falan satın alınıyor oyunda biliyorsunuzdur. Buda ablasına alalım demiş.
Bizim salak kızda orada yazan 630,90tlyi 63,90tl okumuş! ve çekmiş bir güzel karta...
Detaylı bir şekilde söyledim dedimki:
1: Bana sormadan bunu nasıl yaparsın?
2: Hadi yaptın kart senin değil sorumluluğun büyük nasıl fiyatına dikkat etmezsin!
3: Hadi onuda mazur gördüm.. Kardeşin onun fiyatını biliyordu kandırdı seni dolayısıyla beni.
4: ve son olarak Yarın o paramı geri istiyorum. Aksi halde ip adresini savcılığa veririm dolandırıcılıktan kat ve kat fazlasını ödemek zorunda kalırsın...
Sen salaklık yapmışsın ama kardeşin kurnazlık artık internet hattı kimin üzerindeyse onun başı yanar-ki hat babanın üstüne haberide yoktur adamın. Madem oyunda alım satım mevcut satsın ne satacaksa yarına paramı getirin.

bu kadar:)

Ne dedi pekiii ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…