Ahh ahhh erkek arkadaşımı dinlemedim işte cebinden para ver gerekirse ben vereyim dedi verme kartı bugun bi ton fırça yedim:) onamı yanayım arkadasımın yaptıgınamı
Tipik bir benim param çok arkadaşımı kaybetmek istemiyorum zırvalıkları vakası.
Valla konu sahipciğim, madem maddi manada bir çözüm beklemiyorsun.
O zaman bişey çaktırmadan arkadaşına, ses etmeden devam et.
Biz sana ne diyelim ki arkadaşınla kendi aranda.
Bizim de verebileceğimiz sabit öneriler.
Biz senin vermek istediğin mesajı aldık.
Haydi rast gele.
Tipik bir benim param çok arkadaşımı kaybetmek istemiyorum zırvalıkları vakası.
Valla konu sahipciğim, madem maddi manada bir çözüm beklemiyorsun.
O zaman bişey çaktırmadan arkadaşına, ses etmeden devam et.
Biz sana ne diyelim ki arkadaşınla kendi aranda.
Bizim de verebileceğimiz sabit öneriler.
Biz senin vermek istediğin mesajı aldık.
Haydi rast gele.
bu devirde kimseye güven olmaz kartı vermeniz hata olmuş yaptığı çok ayıp parada az bir miktar değil bundan sonra dikkatli olun bence.......
Hersey bir yana da eger arkadasiniz
Gozunuzun icine baka baka yalan soyluyor ve
Sizi enayi yerine koyuyorsa bu arkadasligin tanimini yeniden yapmakta fayda var.
''Gozunuzun icine baka baka yalan soyluyor''
Ahh ahh öyle üzülüyorumki anlatamam... ve ben bu durumda hala üzülüyorum ona enayiyim bunun başka açıklaması yok zaten... bugun aradım işi varmış gelse söyleyecektim nerden nasıl alışveriş yapıldığınıda gelmedi işte.. telefondada söylemek istemedim.
Hakkımızda hayırlısı
arkadasin bayanmi erkekmi ?
Bayan... erkek olsa zaten ben kafa yormazdım bu konuya:)
bir bayanin oyun sitesinde oynamasi ve 600 lira umarsizca para savurmasi, cok ilginc degilmi ?? :)
uzak dur bence, pek iyi birine benzemiyor
Şifremi bilen yokda hadi diyelimki öğrendi biri ben zaten bankayla irtibada geçtim alışveriş yapılan ip adresini aldım.. ve ip adresi onun! yok deseydiki dayanamadım kullandım gülerdik karşılıklı ama bu çok çok kötü oldu pufffff.. sen olsan ne yapardın?
merakımı mazur gör ama sen onun ip adresini nerden biliyordun ki, ben kendiminkini bile bilmiyorum
Parasından değilse, arkadaşının kişiliğinden, arkadaşlığını bitirmelisin bence ...
5 milyar da harcasa, trilyoner de olsam. Beni salak yerine koyduysa bitmiştir o iş.
Evet bacılar bugün olayı çözdük... Birazdan anlatacaklarımı tahmin etmiştim ama emin olmadan söylemek istemedim...
Bunun bide erkek kardeşi var bu online oyunlardan falan oynuyor karakterler falan satın alınıyor oyunda biliyorsunuzdur. Buda ablasına alalım demiş.
Bizim salak kızda orada yazan 630,90tlyi 63,90tl okumuş! ve çekmiş bir güzel karta...
Detaylı bir şekilde söyledim dedimki:
1: Bana sormadan bunu nasıl yaparsın?
2: Hadi yaptın kart senin değil sorumluluğun büyük nasıl fiyatına dikkat etmezsin!
3: Hadi onuda mazur gördüm.. Kardeşin onun fiyatını biliyordu kandırdı seni dolayısıyla beni.
4: ve son olarak Yarın o paramı geri istiyorum. Aksi halde ip adresini savcılığa veririm dolandırıcılıktan kat ve kat fazlasını ödemek zorunda kalırsın...
Sen salaklık yapmışsın ama kardeşin kurnazlık artık internet hattı kimin üzerindeyse onun başı yanar-ki hat babanın üstüne haberide yoktur adamın. Madem oyunda alım satım mevcut satsın ne satacaksa yarına paramı getirin.
bu kadar:)
Ne dedi pekiii ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?