Saç Rengi ve Saç Boyama Bal köpügü, açık karamel, Çağla şikel rengi isteyenler buraya...!

Burda yazıyor canım. yerimseniben

açık karamelden bahsetmemişsiniz ben başlık açmıştım ama benim avatarımdaki saç rengi ne sizce.ve açık karamel nasıl bir renk buğday tenliyim

kızlar selam, öncelikle tesekkür ederim. Bu saç rengi çok kolay elde edilmiyor özellikle sacının açık tonlarda olması lazım boyadan verim alabilmen için, sevdaya tavsiyem yoğun renk açıcılar var onlardan alıp saçının tonunu en az '' 2'' ton açıp onun üzerine boyaman..
kahvenin üstüne hüsran olur sakın deneme derim.. ama benim bu başlığı açmamdaki neden herkes bal köpüğü, karamel diye başlık açmış ben bunu kendim elde ettim.. bence sizde yapabilirsiniz sadece sacınızın zemini çok önemli.. gerisi çok kolay ..

slm ben yeni üyeyim. bal köpüğüne bende sacımı boyamaya karar verdım ama dıplerı cok uzadı yenı dogum yaptım malum boyatamadım.dıplerım kahverengi sacım sarı acaba nasıl olcak sarılar yeserır mı.hakkaride çalışıyorum burda boyatacak adam gıbı yerde yok.veeee sacımdan cok sıkıldım kesınlıkle boyayacam evde.napıyımmmmmmm.cevaplarınıza acil ihtiyacım var.

bende cevap bekliyorum umarım en kısa zamanda konuya açıklık getirir müge arkadaşımız

selam canım.. tabiiki elimden geldiğince yardmcı olmaya calışayım.. senin orjinal saç rengin siyah ise öncelikle saçını oreal yardımıyla açmamız gerekiyor. innova marka yada igora marka mavi toz açıcı saçının uzunluğuna göre 2 -3 ölçek toz ve %9 oksidan (2 çay bardağı ) karıstırarak saç rengini aç. ondan sonra msj at bana tekrar ortaya çıkan renge göre sana boyanın formülünü vericem cnm öptm.. bu arada özel msjlara cvp veremiyorum yeni üyeyim (

bu açıcıların saça bi zararı yoqmu yani oreal saçı yıpratıyor ve evde tek başına uyguamak sakıncalı sonuçta fakat bu verdiğin açıcıları evde uygulayabilirmiyiz.

bu açıcıların saça bi zararı yoqmu yani oreal saçı yıpratıyor ve evde tek başına uyguamak sakıncalı sonuçta fakat bu verdiğin açıcıları evde uygulayabilirmiyiz.

canım uygularsın ölçüsünü çok ii ayarlaman lazım..

Müge sana bayıldım ya üşenmemişsin hepsini yazmış birde soranlara cevap vermişsin keşeke burgazda olsaydın arkadaş olurduk:)

ya inanılmaz bayıldımm ya saçına işte bu yaa dediğimm saç işte :))) benimde saçım koyu kumrall ama ben doğal Novacrin saç açıcı sprey kullandımm yaz boyunca güneşte açıldığı için şuan saçlarım dipleri hariç uçlarına kadar aynı müge gibi çok az koyu sadece..şuan kış die fön ile uygulama yapıorum ama çok sıkıldm artık boyatmak istiorum dedikçe malum annem fırlıooo ortaya kadınn izin vermioo yaaa .:)))
inş.nişan düğün olur da en kısa zamanda yaparım yaa :)) ama benm anlamadığım mügecimm yüzdelikk oranlarrıı nasıl uyguluosunn aklmda bulunsun da şimdidennn hiç belli olmazz annem ikna olabilirrr belkimmmmmm :)))

sacinin rengine bayildim ya harikaaa... bende bugun boyamayi dusunuyorum ama kaslariim simsiyah uff napicam bilmem kaararsiz kaldim

Ben Loreal Casting bal köpüğ ve altın sarısı koleston karıştırdım. Hiç bir değişiklık olmadı. Belki castingin açıcı özelliği yoktur. Palette belki daha iyidir. saçlarım kızıl kahve gibi bi şeydi. ,Hala da öyle..Kuaför yolu gözükür bana:)

mügecim mrb sana bişey sorucaktım cvplarsan cok sevınırım ben 7 yıldır platın roflelı kullandıgım saclarımı 3 4 gun once bakıra boyattım ve halıyle altlar aktı fln cok kotu oldu alısamadım hosuma gıtmedı kuafore gıttı senın rengınden yaptırmak ıcın bana dediği 15 20 gun bekleyelım bıraz daha aksın saçının uçları sonra boyayla siliciyi birlikte kullanıp karamel bal renginde bişey ozaman yapalım sımdı yaparsak saçların yanar dedi ama bana cok ınandırıcı gelmedı saçımı evde kendım bakırın üstüne direk senın bu formulu uygulasam nolur ılla tabanını açmakmı zorundayım sen tabanını açarak mı yaptın.off ınsanın saçından hoşlanmaması çok kötü...senağlama

ya mugecım senden cevap beklıyorum canım ona göre bıranonce kuafore gıdıp senın karısımdan yaptırcam cunku kurtulmak ıstıyorum saclarımdan

peki ben bir şey soracam benim arkadaşın saçları kızıl kestane ama o bu renk istiyor bu renge nasıl getirebiliriz bir bilgin varmı ya

bende bugün palette natural bal köpüğü ve açık papatya aldım karıştırıp boyuyacağım bakalım sonuc ne olacak saclarım umarım acılır sonucu bildiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…