Saç Rengi ve Saç Boyama Bal köpügü, açık karamel, Çağla şikel rengi isteyenler buraya...!

9.3 altın sarısı yerine 9.0 sarı karıştırsam olur mu acaba kahve köpüğüne????:uhm:

canım saçının zemini sarıysa siyaha boyarken açılma daha fazla olur tutar diye düşünüyorum

benim saçım bakırdı ama cok açıldı ben ilk karışımı yapsam olur mu bi bakın kızlar

Eklentiler

• $21055_1284432122596_1583925578_688954_207376_n.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 205
  • $21055_1284435922691_1583925578_688968_2954516_n.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 181

arkadaşlar benim saç rengim bal köpüğü uçlar daha açık dipler koyu biraz sizce burdaki gibi yapsam olur mu

yaww kızlar yardım edin...bugün saçlarıma gölge attırayım dedim ..saçım küllü kumraldı..kuaför bal köpüğü atalım güzel olur dedi..yaww ben açık buğday tenliyim..bu renk hiç hoşuma gitmedi..bundan nasıl kurtulabilirim..saçlarımı koleston naturals in açık küllü sarısına boyasam ne olurr ..fikri olan warmııı..

Son düzenleme:

canım kulllu kumrala boya 20 gun sonra aktıkca cok hos olur dert etme cozumu var

canım kulllu kumrala boya 20 gun sonra aktıkca cok hos olur dert etme cozumu var

canım çok teşekkürler..peki kolestonunmu paletteninmi küllüsüne boyasam.bide küllü kumralmı açık küllü kumralmı...benim doğal saçım açık küllü kumraldı..yaww şimdi mumla arıyorum saçlarımın rengini :1shok:

dur sana sunu dıyım paletrenın altın ısıltılı kahvesı var ona boya sımdı dusundumde kullu yeşilklık yapabılır google den bak dedıgım boyaya onun 3 tonu var hangısıne kafan yatarsa al ben orta acıklıkta olanı aldım yanı ne acık ne koyu olan 3 rengı var bu serının

evet arkadaşlar bu arkadaşın önerisini yaptım castıng 7-30 bal köpüğü yüzde 30 yüzde 70 altın sarı karıştırdım ayen çagla şikel rengi elde ettim süper oldu sağol arkadaşımmmm çok sagoll

tatlım resim koysana çok merak ettim bu topiği okudum okudum kimi olmaz demiş biri krem biri bilmem ne bi foto pls:smiley-cool:

malesef ben inannamam 2 renk karışınca ortaya cok farklı renk cıkıyor ama kuförde olabilir kendimiz tutturamıyoruz

yarın resim koyucam arkadaşlar söz. ister inanın ister inanmayın 2. boyamdan sonra daha da güzel oldu. valla allah razı olsun fıstık gibi oldu. kimse benim boyadıgıma nanmıyo tam bir bal köpüğüüüü ama açık bayagı

kızlar platin röfleyı nasıl kapatabılırım?şu an diplerim geldi ve boyarsam renk farkı olacak. koyu kahve tonları ıstemiyorum daha koyu ve doğal bı sarı istiyorum yada kahve köpüğü yardımcı olabılırmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…