efuli nasıl yaptın canım biraz anlatsana burada yapmak isteyen birçok kişi var
ben kendim için istemiyorum ama benim bir arkadaşıma lazım onunda saçları koyu vede karamel istiyor yardımcı olursan sevinirim canım
selam kızlar bnde saçımı siyahtan açtırıp karamele döndüm sorusu olanlara elimden geldiği kadar edebilirm[/QUOT
selam efuli , ben en son kasımda siyaha yakın bir renk boyadım,açmak istiyorum.. ama çok yıpranır diye korkuyorumbiraz anlatırmısın nasıl yaptın??
canım ilk ben uzun senelrdir siyaha boyadığım için kuaföre açtırttım saçımı tabi il başta istediğim renk olmadı daha sonra saçımı kendim karamele boyadım 3 4 defa şu an rengi tam oturdu gayet mrmnunumm.ama palette nin yoğun açıcısıyla saçını açan arkadaşlarım var onlar gayet olumlu sonuç aldılarr
canım ilk ben uzun senelrdir siyaha boyadığım için kuaföre açtırttım saçımı tabi il başta istediğim renk olmadı daha sonra saçımı kendim karamele boyadım 3 4 defa şu an rengi tam oturdu gayet mrmnunumm.ama palette nin yoğun açıcısıyla saçını açan arkadaşlarım var onlar gayet olumlu sonuç aldılarr
canım bende saçlarım platin sarıyken 2 numara koleston siyaha boyadım:umursamaz:şimdi akmalar oldu sabun sayesınde ama çokta açılmadı haftaya mecbur kuaförde açtırcam ve balköpüğü istiyorum tutarmı sence:çok üzgünüm:
canım saçının zemini sarıysa siyaha boyarken açılma daha fazla olur tutar diye düşünüyorum[/QUOkaydirigubbakcemile5 tutar inşallah bidahada siyaha tövbe olsunhihoyyyt
kızlar kusura bakmayın gece çok gec saatte üye oldum ben, ve su saate kdr evde değildim hemen söylüyorumm, saç renginize göre 2 alternatif söylicem, eğer saçınız sarı tonlarıysa kumraldan daha açıksa;
loreal casting 7.30 bal köpüğü %30 kadar,
koleston tüp 9.3 altın sarısı %70 kadar koyup 1 şişe %9 oksidan koyucaksınız. çok güzel karıştırıp saçınıza yediriceksiniz, çok çok açık sarıysa platin tonlarında bi saç renginiz varsa 7.30 u %40 kadar koyun derim.
eğer saç renginiz kumral tonlarında ise ;
koleston 9.3 altın sarısı % 70
palette 8.65 kahve köğügü %30 aynı şekilde %9 ksidan koyun ve saçınıza iyice yedirerek sürün.
ben bu rengi bu şekilde elde ettim çünkü. önce koyuydu saçım yaptığımda sonra açılınca ilk anlattığım şekilde uyguluyorum. sorularınız varsa burda yazın özel msj atamıyorum hepinize sevgiler...
yaww kızlar yardım edin...bugün saçlarıma gölge attırayım dedim ..saçım küllü kumraldı..kuaför bal köpüğü atalım güzel olur dedi..yaww ben açık buğday tenliyim..bu renk hiç hoşuma gitmedi..bundan nasıl kurtulabilirim..saçlarımı koleston naturals in açık küllü sarısına boyasam ne olurr ..fikri olan warmııı..
canım kulllu kumrala boya 20 gun sonra aktıkca cok hos olur dert etme cozumu var
yağmur bu saç rengini hangi boya ile elde ediyorsun?
merak eden arkadaşlar
palette natural bal köpüğü ve açık papatya karışımı yapmıştım saçlarımı böyle oldu
evet arkadaşlar bu arkadaşın önerisini yaptım castıng 7-30 bal köpüğü yüzde 30 yüzde 70 altın sarı karıştırdım ayen çagla şikel rengi elde ettim süper oldu sağol arkadaşımmmm çok sagoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?