Saç Rengi ve Saç Boyama Bal köpügü, açık karamel, Çağla şikel rengi isteyenler buraya...!

comebabycım sonucu buraaya yazıp hatta emın olmamız ıcın resım de koyabılırsen çok iyi olur.açık paptya dediğin ne acaba boya rengimi hangi marka kaç numara

bende bugün saçımı bal köpüğüe boyadım. altında sarı balyajlar wardı onlar kapanmadı . bir kaç yıkamaya mutemelen sapsarı olcam .. bu rengede bayılıyorum. koyulastırmak için ne yapmamı önerirsiniz..

işte istediğim saç rengi yaza doğru boyatmayı düşünüyorum umarım yakışır banada paylaşım için tşkler.

yağmurcum merhaba cnm benım saçlarım şuanda sapsarı ve kuaför yaktı bayagı bır saclarımı ama çok yogun sarı oldugu ıcın sokaga bıle cıkamıyorum kuaföre gıdıp çikolata kahve ıstesem senınkı gıbı dururmu cnm ya.altta balyajlarım varıd demıssın ara aramıydı cok yogunmuydu balyajların.bu boyayı kendımı yaptın kuyaformu yaptı ayrıca çikolata kahve daha koyu durur ama çok hoş durmuş biliyosan markasını ve numarasını da yazarmısın cnm

merhaba
birşey soracağım benim saçlarım çok uzun 2 tüp boya anca yetiyor
karışımı nasıl yapacağım
boya konusunda acemiyim % ler ne anlama geliyor çözemedim yardımcı olursan sevinirim
benim açık kumral saçım
altta da röfleler vardı
ve boyayı ne kadar tutacağım
tşk....

Merhaba arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz((bende merak ediyorum mügecim cevap verirsen sevincem??? benim saçım açık kumral bal rengine yakın aslında biraz daha sarı istediğim için uygulamayı düşünüyorum saçlarım açık olduğu için %6 lık koysam birde iki boyaya iki tane oksidanmı koymak gerek böyle olursan? bu şekilde elde etmem mümkünmü.Yüzdelik açma işlemi nasıl oluyor birde :)bilmiyorumkismile:gitme:

arkadaşlar tek bir sorun var castin boya jel bir boya olduğundan başka hiç bir boyayla karıştırılıp boyanamaz arkadaş yalnış bilgi veriyor yada bizlerde dalga geçiyor loreal castin jel bir boya vede ıslak saça uygulanıyor bu boya diğer boyalar gibi birbiriyle karıştırılamıyor malesef amonyaksız vede jel
arkadaşın ya bir yerde hatası var yalnış biliyor yada bizlerle kafa yapmaya çalışıyor
mademki bilgi verdi ben yardımcı olurum ben tuturdum falan dedi peki nerde kendisi yok çünkü yalan söylüyor

merak eden arkadaşlar
palette natural bal köpüğü ve açık papatya karışımı yapmıştım saçlarımı böyle oldu

bu rengi bu şekilde elde ettiğine eminmisin
bu kadar insan yazdığın şeyleri belkide uygulayacak
canım bende aynı düşüncedeyim işte müge arkadaşımız yazmış ama sonrasını getirmemiş ama ben onun kendisin yaptığına inanmıyorum barbieciğim bilmiyorum ama inşallah ben yanılıyorumdur baksana arkadaş piyasada yok:enbuyukkk:

selam kızlar bnde saçımı siyahtan açtırıp karamele döndüm sorusu olanlara elimden geldiği kadar edebilirm

efuli nasıl yaptın canım biraz anlatsana burada yapmak isteyen birçok kişi var
ben kendim için istemiyorum ama benim bir arkadaşıma lazım onunda saçları koyu vede karamel istiyor yardımcı olursan sevinirim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…