http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...kip-paylasalim-dersiniz-277.html#post18591339
benimde saçım su an bu renk bal köpüğüyle başladım dipleri yaptırdıkça bide balyaj attırınca bu hal aldı gayet memnunum :)
yok istanbuldayımm bu renk bende de olsaydı bende mennun olurdummmm güle güle kullan saçlarını çok yakışmış bu renk sana
çok teşekkür ederim darısı başına
merak eden arkadaşlar
palette natural bal köpüğü ve açık papatya karışımı yapmıştım saçlarımı böyle oldu
kızlar renk bu ben cok severek kullanıyorum.:)
canım benim saçım açık karamel şuanbunu uygulasam tutarmı acaba ve diplerim de geldi açık kestane saçım boyayınca her tarafı aynı olurmu acaba:44::44::44: ve palettenin boyası kullansam yine bu rengi tutturabilirmiyim yardım edermisin lütfen
Saçlarının fotosunu koyarmısın ? bugn boya alıcam ama açık karamelle altın karamel arasında kaldımRica etsem koyarmısın saçnın resmini ?:26:
kahve köpüğü nasıl açık mı koyu mu cok merak ediyorum resim koyabilirmisin lütfenn :)mügecim kahve köpüğüyle yaptığın boyanın tam olarak rengi nasıl oluyo benim şuan
sadece kahve köpüğü ile boyalı saçlarım...resim koyabilseydin keşke...opuyorumnanaktan
bende istiyorum bu saç rengini bana da yardımcı olurmusunuz ama benim saçlarım siyah istediğim sonucu nasıl alarbilirim yardımcı olurmusunuz.kızlar renk bu ben cok severek kullanıyorum.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?