Saç Rengi ve Saç Boyama Bal köpügü, açık karamel, Çağla şikel rengi isteyenler buraya...!

kızlar tarçın bakır güzelmi ben boyamak istiyorum aslında hürremin saçı nı çok begeniyorum o tarçın bakırmı acaba

Kesinlikle çok güzel bir renk olmuş,bende saçlarıma her röfle yaptırdığımda üzerine kumral yada balköpüğü cila geçilmesini istiyorum ve bu renge çok yakın bir renk oluyor.Tabi şimdi iyice sararrttım saçlarımı :)))

kızlar benım saçım orta kumral hıc boya yapmadım doğal yanii ama sıkıldım boyasız durmaktan bıraz degısıklık olsun ıstedım bal köpüğü yapmak ıstıyorum acaba orta kumral saça bal köpüğü yaparsam saçım turuncu olur mu yada rengı tutturabılır mıyım bılen yardım ederse sevınırım..:)

evet başta bal köpüğüydü saçlarım 2008 eylülde boyatmıştım sonra dip boya yaptıkça saçlarım açılmaya başladı daha açık renkler ortaya çıktı en son hali bu oldu yani bal köpüğünün üstüne hiç komple boya yaptırmadım diplere yaptırdıkça bütün saçımı etkiledi 1 sene öncede aralara sarı balyaj attırdım yaşımı büyük göstermesin diye çok sık yaptırmadım tabi kalın ve ara ara tercih ettim şu anki halinden çok memnunum ankarada yaşıyorsan kuaförümü önerebilirim :)

yok istanbuldayımm bu renk bende de olsaydı bende mennun olurdummmm güle güle kullan saçlarını çok yakışmış bu renk sana

çok teşekkür ederim darısı başına

sel_bebek meraba,

saçlarının rengi cok güzel önce evde bikaç kez boyadıgını söylemişssin acaba hangi boyayı kullandın marka ve renk olarak bir de boyamadan önce kendi sacın ne renkti, vaktin olunca cvaplarsn cok sevinirim teşekkürler.

kızlar benim saçım şuan kahve tonunda evde boyuyorum karamelle bal köpügü karışmı istiyorum sizce evde uygulasam istedigim sonuca ulaşabilirmiyim çok kararsızım

merak eden arkadaşlar
palette natural bal köpüğü ve açık papatya karışımı yapmıştım saçlarımı böyle oldu

canım konu baya önce açılmış ama resim gözükmüyor bu ikisini karıştırınca mügeninki gibi bi renk mi elde ettin yoksa farklı bir renkmi?

kızlar renk bu ben cok severek kullanıyorum.:)

canım benim saçım açık karamel şuan bunu uygulasam tutarmı acaba ve diplerim de geldi açık kestane saçım boyayınca her tarafı aynı olurmu acaba:44::44::44: ve palettenin boyası kullansam yine bu rengi tutturabilirmiyim yardım edermisin lütfen

Saçlarının fotosunu koyarmısın ? bugn boya alıcam ama açık karamelle altın karamel arasında kaldım Rica etsem koyarmısın saçnın resmini ?:26:

mügecim kahve köpüğüyle yaptığın boyanın tam olarak rengi nasıl oluyo benim şuan
sadece kahve köpüğü ile boyalı saçlarım...resim koyabilseydin keşke...opuyorumnanaktan
kahve köpüğü nasıl açık mı koyu mu cok merak ediyorum resim koyabilirmisin lütfenn :)

bende boyatmak istiyorum bu saç rengine ama saçlarım siyah istediğim sonucu alır mıyım ne yapmam gerekiyo yardımcı olurmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…