resimleri bekliyoz canım :)) çağlanın saçı koyu biraz sanki senin boyadığın boyalarla çok açık bir renk elde edilir gibi geldi bana..:))yarın resim koyucam arkadaşlar söz. ister inanın ister inanmayın 2. boyamdan sonra daha da güzel oldu. valla allah razı olsun fıstık gibi oldu. kimse benim boyadıgıma nanmıyo tam bir bal köpüğüüüü ama açık bayagı
yağmur bu saç rengini hangi boya ile elde ediyorsun?
boyadan önceki saç rengine hayran kaldım..son halini görmedim ama sarı çok yakışıomuş sana :)
kızlar sorularınızı görmemişim kusra bakmayın boyadan öcekı sacım röfleydi yoğun
[/IMG]
röfle üstüne kolleston çikolata kahwe
teşekkür ederim canım ama beni büyük gösteriodu ve saçlarım cok yıpranıodu o yuzden wazgeçmek zorunda kaldım...şu an tarçın bakırboyadan önceki saç rengine hayran kaldım..son halini görmedim ama sarı çok yakışıomuş sana :)
Kızlar ben palettenin neredeyse bütün serisini denedim. Saçları kumraldan koyu olanlar boşuna uğraşmasın açıcı olmadan açık renkler elde edilmiyor. Bronz kahve ve kahve köpüğü renkleri çok hoş. Açık renk saçlarını koyultmak isteyenlerse kesinlikle palettenin natural serisini kullansın saç tek renk oluyor. Ayrıca konuyla alakasız ama şunuda soyliyeyim. Saçtaki boya bir an önce aksın diye sürekli yıkayanlar yada beyaz sabun kullananlar var. Sakınnn!!! Çünkü saçın dengesini bozuyor. Hemen olmuyor ama bir süre sonra saçlarınızdan çatır çatır ses gelıyor tararken ve çok sertleşip kuruyor.
Denedim canım altın karamelide çok güzel gerçekten ışıltılı bir renk. Ama alttaki renk öneml tabi. Özellikle saçların yıpranmamış ve kumral tonlardaysa çoık güzel ve ışıltılı duruyor. Yukarıda bir arkadaşımız resmini eklemiş kısa saçlı adını hatırlayamadım özür. Aynı o renk oluyor.
mrh canım benşm sacım koyu kestane bende palette altın karemele boyamak istiyorum sac rengimi peroksitlen acsam olurmu orealden korkuyorum saclarım yanar diye yardımcı olurmusun
Denedim canım altın karamelide çok güzel gerçekten ışıltılı bir renk. Ama alttaki renk öneml tabi. Özellikle saçların yıpranmamış ve kumral tonlardaysa çoık güzel ve ışıltılı duruyor. Yukarıda bir arkadaşımız resmini eklemiş kısa saçlı adını hatırlayamadım özür. Aynı o renk oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?