Saç Rengi ve Saç Boyama Bal köpügü, açık karamel, Çağla şikel rengi isteyenler buraya...!

resimleri bekliyoz canım :)) çağlanın saçı koyu biraz sanki senin boyadığın boyalarla çok açık bir renk elde edilir gibi geldi bana..:))

az önce yalış yere yazmışım..eee herkes bal kopüğü deyince kafam karıştı. ben de aldım boyaları yarın boyucam..ama başka boyayan olmadı mı deneyenler bi resim koysa da görseydik bi...banueralp.....

sayfaları okudukça yagmur55 cevap vermemiş diye üzülmüştüm kiiii son sayfada cevabını görünce nassılll sevindim anlatamammm.boyadan sonraki saç rengini de alternatiflerim arasına aldım ama bunu kuaföre anlatmak zor olacak.pc olsa kuaförde ne güzel olurdu açıp açıp gösterirdik fotoları burdan.kuaförler biraz modernleşmeli yaa.çoook sağol yagmurr.konuyu açan arkadaş ta gayet güzel tek tek cevap vermiş herkese ve açıklamalı da anlatmış renge nasıl ulaştığını emeğinize sağlık hepinizin.ben de sanırım bugün gidip boyatacağım

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar benım de saçım platine yakın röfle ve diplerden kendı rengım çıktı 4 parmak kadar bal köpüğüne boyasam dipler çokkoyu olur mu? kardeşimin düğünü var değişiklik istiyorum ama hüsran olur mu acaba ?? turuncu lurmuyum bakırlık istemıyorum pek sarıya yakın olsun ıstıyorum

ya arkadaslar bende yenı uye oldumm sacımı yaklasık 2 ay once kuaforde yakut rengıne boyattım vısne curugu gıbı oldu sımdı acıldı baya ama dıplerınde kızıllık var sacımı toplayınca kızıl gorunuoo dıer tarafları acık kahve olduu palette 7.55 e boyasam gusel tutucaq qıbı ama kızıllıkları kapatırmı emın deılımm palette 7.55 kullanan varsa yardım etsnn lutfennnnn kapakdakı gıbı bı renk mı cıkıoo nasıl bsey oluo

arkds benım sacım röfle platın sarı ve sımdı bal köpüğü yapmak ıstıyorum ama tam o rengı nasıl tutturabılırım ..hangı markayı onerırsınız yardımcı olursanız sevınırım ltfn

slm müge saç rengin benim saç rengimle çok yakın ama ben her ay kfre gıdıp boyatmaktan cok sıkıldım benım saçım siyah koyu anlıcan napa bilirim sence kfrde boya numarası vermıyor sadece ıkı boyayı karıstırıp yaptıgını bılıyorum yardımcı olursan cok sevınırım

arkadaşlar benim saçımda yıllardır kıpppppppkırmızıydııııı taki geçen haftaya kadar. mecburen açıcıyla açtırdım saçlarımı çok şükür korkunç bişey gelmeden başıma atlattım şuanda kumral ve her yıkamamda bir ton açılıyor fakat ben sarı tonlara daha yakın bi bal köpüğü istiyorum. altın sarısıyla bal köpüğünü karıştırsam sizce nasıl olur?

Doğal saç rengim kahverengi ama 1 ay önce palette 7.0 kumrala boyamıştım pek bi değişiklik olmadı saçımda.Şimdi üstüne palettenin altın karameline boyamak istiyorum.Boya tutarmı sizce nasıl olurrr

Kızlar ben palettenin neredeyse bütün serisini denedim. Saçları kumraldan koyu olanlar boşuna uğraşmasın açıcı olmadan açık renkler elde edilmiyor. Bronz kahve ve kahve köpüğü renkleri çok hoş. Açık renk saçlarını koyultmak isteyenlerse kesinlikle palettenin natural serisini kullansın saç tek renk oluyor. Ayrıca konuyla alakasız ama şunuda soyliyeyim. Saçtaki boya bir an önce aksın diye sürekli yıkayanlar yada beyaz sabun kullananlar var. Sakınnn!!! Çünkü saçın dengesini bozuyor. Hemen olmuyor ama bir süre sonra saçlarınızdan çatır çatır ses gelıyor tararken ve çok sertleşip kuruyor.

bunlar içinde altın karamel denemişmiydin??

Denedim canım altın karamelide çok güzel gerçekten ışıltılı bir renk. Ama alttaki renk öneml tabi. Özellikle saçların yıpranmamış ve kumral tonlardaysa çoık güzel ve ışıltılı duruyor. Yukarıda bir arkadaşımız resmini eklemiş kısa saçlı adını hatırlayamadım özür. Aynı o renk oluyor.

mrh canım benşm sacım koyu kestane bende palette altın karemele boyamak istiyorum sac rengimi peroksitlen acsam olurmu orealden korkuyorum saclarım yanar diye yardımcı olurmusun

Özelden sormuşsun cvpladım ama buradanda yazayım. Peroksit oryal kadar yıpratmaz ama nasıl sonuç verir ne kadar açar bilmiyorum hiç o şekilde kullanmadım. Bır kaç ton açarsa eğer 2. boyamadan sonra rengin oturur. Kulanan arkadaşlar varsa bu şekilde açma işlemini bizimle paylaşırlarsa sevinirim

mrh canım benşm sacım koyu kestane bende palette altın karemele boyamak istiyorum sac rengimi peroksitlen acsam olurmu orealden korkuyorum saclarım yanar diye yardımcı olurmusun

Şimdi forumdan kullananların yazılarını okudum saçlarda pek yıpranma yapmıyormuş. Ama gece sürüp sabahtan yıkayanlar varmış o kadar uzun surelı tutulmamalı bence zaten açıldığını görürsün. boya süresince tutmak yeterli olur herhalde. Ayrıca 12 volume al bulamazsanda 9 alırsın. 6 açmaz çünkü çok fazla.

en son saçlarımı altın kumrala boyatmıştım tabi biraz aktı diplerde küllü kumral renginde..özlem arkadasın eklediği resim flaşlı oldugu için gündüz normalde o renk mi olur emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…