- Konu Sahibi sevgi_burak
-
kızlar karışımı bir iki ay yapıp pes etmeyin sakın
7 8 ay ardarda uygulanması gerekiyor yazıyordu sitesinde hamile kalmak için
benim bu ay 3. ayım bakalım ne olacak
kızlar karışımı bir iki ay yapıp pes etmeyin sakın
7 8 ay ardarda uygulanması gerekiyor yazıyordu sitesinde hamile kalmak için
benim bu ay 3. ayım bakalım ne olacak
canım saraçoğlınun sitesinde değil bu çörekotunu araştırırken çörekotuyla ilgili bi site açıldı şifaları işte orda hamile kalmak için bu şekilde kullanılır diyordu
ironik adet düzenlemek içinde adaçayı ile kullanılır yazuyodu canım merak etme olmaz bişiy
ben çok memnun kaldım bu kürden devam etmeyi düşünüyorum
inşallah faydasını görürüz
canım bu arada biliyosundur belki ama soğan kürü sadece adeti düzenliyor yumurta gelişimine sebeb olmuyor eğer yumoşların büyümüyorsa yumurtlama olmadan da adet görüyor olabilirsin soğan kürüyle
ama bal tarçın çörekotu tamamen yumurta geliştirmek için zaten yumurtanız gelişip çatladıktan sonra adet de oluyosunuz
kızlar ilk yaptığım ay hamiş kaldım geçen ya denedim ve şimdi hamişim sakın bırakmayın devam edin adetin 3 günü başladım 1 tatlı kaşığı bal 1 çay kaşığı çörek otu 1 çay kaşığı tarçını sabah akşam yedim ve sonuç mucize 7 yıldır kendiliğinden olmayan bebem bu ay mucizeyle geldi tabiki allahın takdiri ama bu karışımın yumurtalar üzerinde çok etikisi var
kızlar ilk yaptığım ay hamiş kaldım geçen ya denedim ve şimdi hamişim sakın bırakmayın devam edin adetin 3 günü başladım 1 tatlı kaşığı bal 1 çay kaşığı çörek otu 1 çay kaşığı tarçını sabah akşam yedim ve sonuç mucize 7 yıldır kendiliğinden olmayan bebem bu ay mucizeyle geldi tabiki allahın takdiri ama bu karışımın yumurtalar üzerinde çok etikisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?