Bal-rekotu-Tarn mucizesi

selam kızlar, hayırlı ramazanlar...
ben bu karışımı bu ay kullandım.3. gün başladım.12. güne kadar künde iki kere 1 tatlı kaşığı kadar yedim. inşallah faydasını görürüz...

kızlar karışımı bir iki ay yapıp pes etmeyin sakın

7 8 ay ardarda uygulanması gerekiyor yazıyordu sitesinde hamile kalmak için

benim bu ay 3. ayım bakalım ne olacak

ben de bu ay ilk defa kullandım kızlar şimdi bekleme dönemindeyim:Saruboceq:inşallah hepimiz için faydası olur zaten regl olursam önümüzdeki aylarda sürekli denemeye devam edicemopuyorumnanaktan

bu karışımı bende kullandım bu ayyy ama olmadıı mafoldumben devam edicem bakalım fisfisfis hamişler sağlıcakla kucanıza alırsıznız inşallah

ceylancım bu karışım kimin sitesinde var. adresini yazabilir misin lütfen. ben soğan kürü uyguladım 1 ay. saraçoğlu onu da 4 ay öneriyor pco lular için. ama bunun yapımı daha kolaya benziyor. eğer saraçoğlunun önerdiği bi kürse bu buna geçeyim diyorum. o adama çok güveniyorum ben çünkü. soğanda bile ilk ay farkı o kadar hissettimki. inş hayırlısıyla hepimiz meleklerimizi kucaklarımıza alırız..

canım saraçoğlınun sitesinde değil bu çörekotunu araştırırken çörekotuyla ilgili bi site açıldı şifaları işte orda hamile kalmak için bu şekilde kullanılır diyordu

ironik adet düzenlemek içinde adaçayı ile kullanılır yazuyodu canım merak etme olmaz bişiy

ben çok memnun kaldım bu kürden devam etmeyi düşünüyorum

inşallah faydasını görürüz

canım bu arada biliyosundur belki ama soğan kürü sadece adeti düzenliyor yumurta gelişimine sebeb olmuyor eğer yumoşların büyümüyorsa yumurtlama olmadan da adet görüyor olabilirsin soğan kürüyle

ama bal tarçın çörekotu tamamen yumurta geliştirmek için zaten yumurtanız gelişip çatladıktan sonra adet de oluyosunuz

saol canım verdiğin bilgiler için. haklısın zaten yumurta gelişirse çatlayıp adet olabiliriz. hoş gönül şöyle en az bi 10 ay adet görmek istemiyor ya kaydirigubbakcemile3:dance:

kızlar ilk yaptığım ay hamiş kaldım geçen ya denedim ve şimdi hamişim sakın bırakmayın devam edin adetin 3 günü başladım 1 tatlı kaşığı bal 1 çay kaşığı çörek otu 1 çay kaşığı tarçını sabah akşam yedim ve sonuç mucize 7 yıldır kendiliğinden olmayan bebem bu ay mucizeyle geldi tabiki allahın takdiri ama bu karışımın yumurtalar üzerinde çok etikisi var

arkadaşlarr bişi sorucam ben geçen ay düşük yaptım ama kürtaja gerek kalmadı fakat hala kanamam var azar azar ben de yesem mi acaba. ne zaman başlasam ki?

selam kızlar bende hala adet olamadım tam 5 ay oldu nisandan beri olamadım anlıcanız sizler nasılsınız son durum ne hamile kimler kaldı

canım tebrik ederim bunları okuyunca ben de karar verdim yapmaya inşallah bizde de işe yarar

ballı hamişler
ceylan07
muzurperi(düşük)
ceci
buneyaa
sumifer
cosmopoli (düşük)
denizkızıl
annemkızıyor
dtbernat (9.8.09) :CüvCüv:
BERAY (20.8.09) :CüvCüv:
baharçelik (24.08.09) :CüvCüv:

hayırlısı olsun canım... çok sevindim.. darısı isteyen herkesin başına.. dualarını eksik etme. sağlıkla al kucağına.:lepi:

tebrik ederim canım inşllh sağlıklı bir hamilelik geçirirsin..ben de başlamak istiyorum ama tedirginim daha önce yaptığım kürlerin yan etkilri oldu adetlerimin düzeni bozuldu..yan etkisi olur mu acaba..

polikistik over var mı sen de canım benim adetlerim düzenli de yan etkisi olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…