Bal-rekotu-Tarn mucizesi

kızlarrr, bir sorum olacaktı. ben dün akşam bçt başladım( adetimin 3. günü.)sabah akşam yiyeceğim kısmetse. her gün 1 fincan da adaçayı içsem iki beraber zararı olur mu acaba? bana yardımcı olur musunuz?:1rolleyes:

ironik canım ben bi sitede ikisinin beraber kullanılabileceğini okumuştumm ama kendim kullanmadım şahsen ama adaçayı ve bçtyi engeç 14. gün sonlandırman gerekiyo biliyosun adaçayı yumurtlama döneminden sonra kullanıldığında düşüğe neden olabiliyor

mart ayından beri korunmuyorum...haziranda 1 ay ara verdim. 4 ay oldu. ramazandan sonraya kadar olmazsa doktora gidicem...aylar geçtikçe daha stres yapıyorum...sen doktora gittin mi?

gittim canım 3 ay klomenle yumurta geliştirerek çatlattık yine de olmadı bende doktoru da tedaviyi de bıraktım kürü deniyorum işte bakalım hayırlısı senin daha erkenmiş hiç moralini bozma en yakın zamanda kavuşursun inşallah meleğine tatlım

hep beraber inşallah...meslektaşız galiba...branş ne?

canımmmm ne kadar güzellll hemde günün gelmeden öğrenmişsinnn harika allah tamamına erdirsin canımmmmmm darısı bizlere olsunnnnn sen ne kadardır istiyodun ve karışımı kaç ay uyguladın tatlımmm

çok tşk darısı tüm isteyenlere balım bizim 2. ayımızdı ilk ay yapmadım bçt 2. ay içtim sadece adaçayı hiç içmedim çok şükür rabbim nasip etti şimdi dualarım meleğimin sıkı tutunması yönünde ve tabi sizlerle...
allah tamamini erdirsin canim.bizlere umut oluyosun....

tebrik ederim...inşallah bizler de faydasını görürüz...

çok saolun kızlar allah gönlünüze göre versin

dtbernat canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini duaların için çok saolasın hamişlerin duası geçermişş inşallah yakında bizde yaşarız o mutluluğu

ballı hamişler
ceylan07
muzurperi(düşük)
ceci
buneyaa
sumifer
cosmopoli (düşük)
denizkızıl
annemkızıyor
dtbernat (9.8.09) :CüvCüv:

Son düzenleme:
ben korunmayı bıraktığım ay adetimin ikinci günü bu karısımı yaptım
5 gün ve günde bir kere yedim
hamişim

ballı Hamileler
ceylan07
muzurperi(düşük)
ceci
buneyaa
sumifer
cosmopoli (düşük)
denizkızıl
annemkızıyor
dtbernat (9.8.09)
_BERAY_

beraycım tebrik ederim darısı başımıza

adet olur olmaz deniyeceğim çok umitlendim valla inşallah işe yarar 18 ay oldu tık yok pko ne acayip şeymiş ama burda pkolu olanlar yapmış sonuç almış ilk işim hem almak öpüldünüz

ay kızlar ya ne güzel .. hamiş kalanları gördükçe hevesim geliyor..ancak ben bu ay aşı yaptırdım .1 ay korunmam gerekli..zamanımı doldurayım hemen yapıyorum ballı şifayı :)) hehhe ben de yazarım inşallah burdan güzel haberleri...olanların da gözü aydın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…