Bal-rekotu-Tarn mucizesi

slm kızlar ben bugün yine kırmızıları gördüm bende bu ay bu karışıma başlıyacam inşallah işe yarar baharçelik tebrik ederim allah sabrının karşılığını vermiş sana ne mutluben yarın başlıyacam bakalım bide polen tozu koysak içine olurmu

bahar tebrikler cnm sende ballı karışımla hamile kaldın demek inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın yavrunu

ceylancım repe yazmışsın ama anlmadım
adet olmasamda yiyimmi bu kürü
bide 5i1 yerde içiyorum bi zararı olurmu
eğer yersemde bi sahurda bi iftarda alsam olurmuki

slm kızlar ben bu akşam aldım malzemeleri yarın başlıyorum inşallah işe yarar çok inanarak yapacam bakalım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geçen ay bu karısımı içtimmm

geçen ay ayda iki kere adet olmama neden oldu fakat gündür test yapıyorum ilk basta silik olup gün geçtikçe kloyulaşan ikinci çizgim var testte.... cuma doktora gitcem.sonuc sanırım hamileyimmmmmmmmmmmmm

bebişim bitanem
önce bi kanda gebelik baktır tatlım eğer yoksa ve küçük yumurtaların varsa küre başla 10 gün kullan bırak çünkü eğer hamileysen bu kür sakıncalı ovulasyon olduktan sonra kullanmıyoruz çünkü

adet düzensizliği içinde kürü adaçayı ile birlikte uygulayabilirsin oda adetin 2 14.günleri arasında uygulanıyo inşallah faydasını görürsün canım bahsettiğin çay konusunda bilgim yok tatlım

şuan bende sahurda ve iftarda yiyorum canım kürü

inşallah faydasını görürsün

yada önce bi doktora git söktürücü versin sana vakit kaybetmeden adaçayı ve bal tarçın çörekotuna başla tatlım ve bide ovulasyon kitlerinden al ymurtlamanıda o şekilde takip et güzelim faydasını gören çok inşallah bizde görürüz

bebişim bitanem
önce bi kanda gebelik baktır tatlım eğer yoksa ve küçük yumurtaların varsa küre başla 10 gün kullan bırak çünkü eğer hamileysen bu kür sakıncalı ovulasyon olduktan sonra kullanmıyoruz çünkü

adet düzensizliği içinde kürü adaçayı ile birlikte uygulayabilirsin oda adetin 2 14.günleri arasında uygulanıyo inşallah faydasını görürsün canım bahsettiğin çay konusunda bilgim yok tatlm

şuan bende sahurda ve iftarda yiyorum canım kürü

inşallah faydasını görürsün

yada önce bi doktora git söktürücü versin sana vakit kaybetmeden adaçayı ve bal tarçın çörekotuna başla tatlım ve bide ovulasyon kitlerinden al ymurtlamanıda o şekilde takip et güzelim faydasını gören çok inşallah bizde görürüz

selam kızlar,
bende bu ay bu karışımı kullandım,bide yanında klomen tabiki.ama yumurta kontrolüne gitmedim.inşallah faydasını görürüm.13 aydır bebiş istiyoruz.yani evlendiğimizden beri ama olmadı.8.ayım bu tedavide pco var bende.çok istiyorum bebişim olsun diye.inşallah allah hepimize nasip eder.

canım ben de bu ay ayda iki kere adet oldum kaçıncı günü oldun sen ben 17.günü siyaha yakın geldi ama normal kanamaya dönüştü zamanla..acaba ben de mi hamileyim cevap yazarsan sevinirim..

bebişim canım kitler ebayda satılıyo ama başka nerde var bilmiyorum ben babystart ovulasyon mikroskobu kullanıyorum tükürükle yapılıyo sınırsız kullanım var kitler biraz pahalıya geliyo özellikle de bizim gibi adeti düzensiz olanlar için

google yazıp babystar ovulasyon mikroskobu diye aratırsan satan yerler çıkıyo cnm ordan sipariş verebilirsin almak istersen

slm kızlar mavie canım tebrikler ben de tam ballı karışımı yiyordum edet oldum ve ikinci günü başlayayım dedim okudukça umudum artıyor cok sevindim bebişe iyi bak

slm kızlar ben bu ay 13gün yaptım kürü ovulasyon testide yapıyorum çift çizgyi yakalayamadım reglimin 35.günü ben tekrar başlıcam bu küre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…