Bal-rekotu-Tarn mucizesi

canım benim bu arada doktora gittinmi belki geç yumurtluyorsundur
canım ben polikistik overim o yüzden yumurtalarım büyüyemiyorsenağlama buay incir kürü b.ç.t kürü yaptım ama işte şuan durum bu:1no2: geçen ay klomen ve incir kürü yapmıştım 20.gün yumurtam çatlamıştı :sinifsinif:

sağol ceylancım kızlar hani ben 5 aydır adet olamadım ya dr gitmeden farlutal aldım 5 mg 12 adet nekadar kullancam acaba bilen varmı

bebişim bitanem fatlutalı gebelik testi yapmadan kullanma benim doktorum farlutal vereceği zaman mutlaka kanda gebelik baktırırdı önce hamileysen allah korusun bebişin zarar görmesin

başlamadan önce kanda gebelik baktır öle başla cnm

yoktur hayatım gebelik ben 5 aydır adet olamıyorum
mayıs ayında kabız olmuştum ve hastaneye gitmiştim orda bakılmıştı gebelik yoktu
e bu dönem içindede hiç adet olmadım vede adetsiz hamile kalınmaz dimi
o yüzden biliyorum kesin

canım yumurtaların mayıs ayından sonra da büyümüş olabilir hiç belli olmaz bu yumurtanın ne zaman büyüyeceği inşallah bebeiş karnındadır tatlımmmm

hamile kalınır canım.test yapmadan sakın kullanma.var böyle vakalar.

kızlar bide ben kullnmaya başladım 3 tane ilaç yuttum toplam
bu arada dün eşimle birlikte olduk ve pembe sıvı geldi
şuanda kasıklarımda bacaklarımda çok ağrı var
göğüs uçlarım kaşınıyo acıyo bide sanki göğsümün ucu büyüdü benimki küçüktür milletinki misket kadar benimki küçüktür sanki büyümüş gibi hissediyorum

canım sen bi test yaptırsana canım testsiz kullanma şu ilacı bitanem yaaa ne zamandır beklediğin bebeğin ya seninleyseee

ceylancım inan hastaneye gitmeye üşeniyorum ya oruçluyumya bide hiç dışarı çıkasım yok hep uyku haliyim zaten bakalım haftasonu eşimle gideriz belki ordaki hemşire arkadaşalarına kanımı aldırır tek dışarı çıkmak istemiyorum

slm kızlar ben iki gündür oruçum bu oruçta aç karnına olayını nasıl ayarlıyorsunuz akşam çok açıkıyorsun ve yemek yiyiyorsun tok karnına yesek olmazmı

tamam bebişimm evde test yaptınmı peki unuttum şimdi ben

idayre sen yazmıştın galiba canım valla ben bu ay sahur öncesi aç karnına iki ölçü birden yedim bakalım ne lacak biraz karışık oldu bu ay

Bana karışım bi işe yaramadı.
Bir ay kullandım sadece kullanmadığım ay hamile kaldım. incir kürü de işe yaramadı, zaten yumurtlama problemi olmayanlar kullanmasın arkadaşlar. Kist yapabiliyor bu karışım, varolan ve düzgün işleyen sisteminizi bununla bozmayın, dikkat!

arkadaşım doğru söylüyosun bu karışım için diyemicem ama incir kürü benim adetimi altüst etti normal olanlar yapmasın bence de
bunlar yumurta tembelliği olanlar için herhalde..

tıff cim cnm evet düzenli olanlar kullanmasın bence de

ama bu karışım için daha öncede dediğim gibi 7 8 ay uygulanması gerekiyomuş bebiş olması için birinden birinde olur herhalde

tıff cim cnm evet düzenli olanlar kullanmasın bence de

ama bu karışım için daha öncede dediğim gibi 7 8 ay uygulanması gerekiyomuş bebiş olması için birinden birinde olur herhalde

ama tatlım ben bu topikte bu karışımı kullandıktan sonra kistleri oluştuğunu söyleyen 3 kişi okudum, dikkatli olun bence..

canım öncelikle meleğin hayırlı olsun. ona da sana da upuzun sağlıklı bir hayat versin Allahım. belki o kullandığın kürlerin etkisiyle hamile kalmışsındır. belki kullandığın ay değil de daha sonraki ay gördün faydasını. burda 3 tane kisti olan arkadaş olmuş ama ondan çok daha fazla hamiş kalanlarda var. bence biz seni de ballı hamilelerden sayalım ne dersin böylelikle bir umut da sen verirsin bize kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…