Bal-rekotu-Tarn mucizesi

slm kızlar balımı yedim bakayım bu ay herşey yoluna girecekmi çok merak ediyorum inşallah hamile olurumda hepimiz bu kürün başarısına tanık oluruz 1 sene 7ay oldu artık olsun istiyorum

idayrecim canım inşallah hayırlısıyla gelsin bu ay bebişin canım karışımla hamiş olan çok kişi var inşallah bidzde kalırız

selam kızlar...başlığınızı yeni gördüm bende bilgilerimi aktarmak istiyorum..öncelikle karışım 100 gr bal,10 gr çörek otu,10 gr polen,10 gr tarçın ile hazırlanıyor..ve çok etkiliymiş yengem söyledi bende bu ay hazırladım yiyorum..bu kür olmazsa...baharatçıdan şunları alıp hazırlayın...civanperçemi,,at kuyruğu,,aslan pençesi karıştırıp kaynatın ve her akşam için...yumurtlamayı kolaylaştırıyormuş..eşiniz içinde keçiboynuzu kaynatın hergün bir bardak..bildiklerirm bunlar kızlar ben bu ay başladım hadi bakalım Allahın izniyle hamile kalırız inşallah...

A.sesli arkadaslar ben hamile kalmak icin ugrasiyorum.Adetim 1 gun suruyordu. Keten tohumu kullanmaya basladim adeim simdi 3 gun suruyor faydasini daha ilk kullandigimda gordum. Simdi ben bu pilan icin hangisini kullanayim keten tohumumu . hayiti tohumumu yoksa , bal corek otu tarcin karisimim lutfen bana yardimci olun kaullanim sureleri ve dozu ne olmali bilen yazzin lutfen.

arkadaşlar bende de pko vardı gecen sene bu zamanlar hamile kalmak için uğraşıyordum bu karısımdan bende kulladım bal çörekotu ve tarçın aynı zamnada 2 ay da klomen kullnamıştım hangisi etkili oldu bilmiyorum ama 2 ay sonra hamile kaldım ve şimdi 1,5 ayık bi kızım var Allah herkese nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan

arkadaşlar ben birşeyi merak ediyorum hani bu karışım yumurtaları geliştiriyor ya çatlamasına da yardımcı oluyor mu acaba

kızlar buğün yumurtlama günüm cayip kasıklarım ağrıyor hiç böyle olmamıştım böyle olan varmı bu karışımı içipte

kızlar bende 5 aydır adet olamamıştım bu hafta adet söktürücü kullanmıştım cuma cumaresi pazar günleri bozuldum ama sümük şeklinde geliyodu hatta pede bile değmiyodu bugün pazartesi ve tamamen adet oluyorum karışıma hangi gün başlasam

bu ay bende başladım bal çörekotu tarcın karışımına ayrıcada polen yiyorum aşırı şekilde akıntım başladı inşallah hayra alamettir normalde hiç akıntım olmazdı

kızlar k,mse cvp yazmamış bilmiyormu kimse. bu karışım yumurtanın çatlamasına da etki ediyormu geliştirme dışında

inan güzelim bende bu ay ilk defa deniyorum hiç bilmiyor etklimi diye ama bir çok kişi ilk denemede hamile kalmış demekkki var etkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…