Bal-rekotu-Tarn mucizesi

benim adetime daha var bekliyorum bu kürü bu ay kullandım adet olursam ama gelecek ayda kullanacam

arkadaşlar bende bu ay böğürtlen kökü hayıt tohumunun hapı çörekotubaltarçın karışımı arısütübalpolen karışımı yedim ve 23. günümde yumurtladım pko hastasıyım ve ilaçla adet oluyordum hiç yumurtlama belirtim olmamıştı şimdiye kadar hatta klomenle bile yumurtlayamadım ama bu ay ovülasyon testiyle yumurtlamamı belirledim ve belirtileride oldu göğüslerde dolgunluk ve uzayan şeffa akıntı şimdi eylülün 3 ünde yumurtladığım için üzerine 15 gün sayıp test yapacağım yani 18-19 u gibi belirtilere gelince akıntım var çok yoğun beyaz açık sarı ve şeffaf oluyor gün gün değişiyor kasık ağrısı ve şişliği aşırı idrara çıkma hemde çok heleki sıvı alımı olsa dahada fazla oluyor hayır yanma filan olsa sistit diyeceğim ama yanma yok az az da yapmıyorum sanki saatlerdir idrara çıkmamışım gibi çok geliyor birde 10 dakikada bir nerdeyse en önemliside bu siteden öğrendiğim bir yöntem vardı parmakla rahime dokunma şu ana kadar her yoklamada elime geliyordu rahim ama şimdi gelmiyor bilemiyorum hayırlısı allahtan ama en kesin sonuç kan testi ve usg de bebeği görünce olacaktır gerisi sadece ümitlenmede olabilir hayırlısı allahtan

inşallah hamilesindir canım bende pkoluyum ama ben yumutladığımı pek anlamadım göğüslerde dolgunluk hala devam ediyor bende bence sen hamilesin öyle geldi bana hayırlısı bu ramazan ayında rabbim hepimizi güldürsün

inşallah cannım inşallah allah ağzından duysun 3 sene oldu evleneli rabbim bu muciyezi bahşederse bana dualarımın karşılığını verirse ben rabbime karşı çok aciz kalırım ona nasıl şükrederim bilmem sana gelince ovülasyon testi almanı öneririm gittigidiyordan aldım ben 19 tl ye ptt kargo ile ücretsiz gönderiyorlar ve içinde 16 tane var ve 4 tanede gebelik testi var al kullan derim birde bu kürlerin faydası oldu bna sende uygula özellikle böğürtlen kökü şeker düzenleyici ve rahim kuvvetlendirici olduğu için birde yumurta çatlatıcı bilirsin yumurtlamamız olmaz şeker insülin dengemiz bozuktur ve progestan eksikliği dolayısıyla rahim yeteri kadar kalınlaşamaz düşük riski taşırız yani bu açıdan bakarsak iyi ayrıca polen tarçın çörek oru bal karışımı bunlarıda ye bişiler yap sende ve takip et yumurtlamanı olmazmı senin destekçin olurum

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah hamilesindir seni beklicem hamilemisin diye sonucu mutlaka bize bildir canım çok sevindim bende aynı senin gibiyim hatta ben klomenle yumurtladım ama gelişmedi ben dahada bi umutlandım şimdi seni okuyunca cnm seni öpüyorum

kızlar adetimin 9.günü ama kasıklarım ağrıyo midemde ekşime var yankı var vede çok terliyorum
havalarda çok sıcak değil ama acaba yumurtluyomuyumda bu belirtiler var

çok teşekkürler canım isteyipte olmaması çok zormuş benim bir oğlum var 4 yaşında evlendiğim ilk ay hamile kaldım hemde adetime 5 gün vardı o ara oldu şimdi 2 sene oldu bırakalı hala yok pkolu olduğumu yeni öğrendim allah seninle olsun evlat hasretinizi hepinizin gidersin inşallah

slm kızlaarr.
bu ya bir pco lu olarak bende bu karışımdan yedim ve hamişiiimmmmmmm.bugün kesinleşti kan testi yaptırdım.darısı hepinizin başına.

ballı hamişler
ceylan07
muzurperi(düşük)
ceci
buneyaa
sumifer
cosmopoli (düşük)
denizkızıl
annemkızıyor
dtbernat (9.8.09) :CüvCüv:
BERAY (20.8.09) :CüvCüv:
baharçelik (24.08.09) :CüvCüv:
gulcangulcan (16.09.09) :CüvCüv:
ekin123 :CüvCüv:

Son düzenleme:
merhaba bende bu konudaki düşüncelerimi ihtiyacı olanlar için buradan paylaşmak istedim. Şubat ayında bebek düşüncemiz başladı ve doktor kontrolüne gidiyordum düzenli olarak, haziarnad klomen kullandım faydası olmadı. Temmuzda serophene verdi doktor ve takip için gittiğimde,ilacın bende yan etki yaptığını rahim iç tabakasının gelişmediğini yani ince kaldığını ve bu durumda olma ihtimalinin çok düşük olduğunu söyledi. yani tutnma olayı bu durumda olmazmış. bende araştırdım ve bal tarçın çörek otu karışımını denemeye kara verdim. ama o kadar ümitsizdim ki anlatamam. kaçıncı gün başladım tam bilmiyorum 11.gün sanırım. ve 4-5 gün sabah aç karnına ve akşam yedim, gün içinde de tarçını sakızın içinde çiğnedim 4 gün düzenli olarak. ve hiç beklemediğim sonuç bebek geliyor. İnanamadım gerçekten .neyse çok uzadı ama umarım sizlere faydalı olur .

Son düzenleme:
merhaba bende bu konudaki düşüncelerimi ihtiyacı olanlar için buradan paylaşmak istedim. Şubat ayında bebek düşüncemiz başladı ve doktor kontrolüne gidiyordum düzenli olarak, haziran da klomen kullandım faydası olmadı. Temmuzda serophene verdi doktor ve takip için gittiğimde,ilacın bende yan etki yaptığını rahim iç tabakasının gelişmediğini yani ince kaldığını ve bu durumda olma ihtimalinin çok düşük olduğunu söyledi. yani tutunma olayı bu durumda olmazmış. bende araştırdım ve bal tarçın çörek otu karışımını denemeye karar verdim. ama o kadar ümitsizdim ki anlatamam. kaçıncı gün başladım tam bilmiyorum 11.gün sanırım. ve 4-5 gün sabah aç karnına ve akşam yedim, gün içinde de tarçını sakızın içinde çiğnedim 4 gün düzenli olarak. ve hiç beklemediğim sonuç bebek geliyor. İnanamadım gerçekten .neyse çok uzadı ama umarım sizlere faydalı olur .

hamişlerimizi tebrik ediyorum darısı bizimde başına

kızlar adetimin 11. günü 14. güne kadar mı yeniyodu hatırlayamadım.
2. günü başlamıştım.bide karnımda hafif sancı var kasıklarımda
bide tuvaletteyken tahret alırken elime sıvı şeklinde bir akıntı geliyo böyle sümük gibi rengide beyaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…