Bal-rekotu-Tarn mucizesi

ceylancıgım ben gec kaldım galıba yrn adetın 6.günü baslasam bı faydası olmaz dımı kızlar

bu karışıma adetin 3. günü başlasak olur mu?

gülcancım tebrik ederim canım darısı bizlere olsun inşallah

teşekkür ederim canım.inşalla yüce rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip eder.

hayırlı olsun gülcancım kaç zaman dır bekliyordun bir de kullandığın aymı hamile kaldın

tşk ederim.ben 14 aydır bekliyorum 8 aydırda klomen tedavisi görüyordum.bu ay klomenin yanında bu karışımıda kullandım yumurtalama günlerinin ortasına kadar.çok şükür hiç ummadığım zamanda geldi.

gülcangül tebrik ederim süper bi haber ilk kullandığın ay mı oldu?ayy darısı başımıza..opuyorumnanaktan

teşekkür ederim.allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.bu mutluluğu sizlerede yaşatsın.

ballı hamişler
ceylan07
muzurperi(düşük)
ceci
buneyaa
sumifer
cosmopoli (düşük)
denizkızıl
annemkızıyor
dtbernat (9.8.09) :CüvCüv:
BERAY (20.8.09) :CüvCüv:
baharçelik (24.08.09) :CüvCüv:
gulcangulcan (16.09.09) :CüvCüv:
ekin123 :CüvCüv:
dezy (17.09.09) :CüvCüv:

Son düzenleme:
ekincim tebrik ederim canım

richim başla canım hiçbişiy olmaz ama yumurtlamadan sonra kesinlikle kullanılmayacak ona göre

hahahhahahah bebişim yumurtluyosun canım bence değerlendir es geçme sakınnnnn

hayatım kasıklarım ara ara ama sadece sol tarafımda ağrı var canım

denicemde bu aralar mübarek günler bayramda geliyo ne bilim bayramda filan değerlendirmek stiyomda günahtır diye çekiniyom hayatım

senin nasıl gidiyor yumoşlar

Bende başladım bu karışıma :) bu ay allah ne verdiyse artıkkaydirigubbakcemile2 ateş de ölçüyorum bakalım

canım ya yumurtluyorsan bırak bence bir akslik olmasın kızlar

Allah yardımcımız olsun gerçekten..denize düşen yılana sarılır derler ya..çörek otunu hiç ama hiç sevmem..
bütün pidelerin böreklerin çöreklerin üstünden bu yaşıma kadar sıyırdım attım...şimdi bide ezilmişini yemek aman Allahım sen sabır ver..delikafadulden

olsun canım bayram olsun niye günah olsun ki sonuçta hayırlı bi iş için oluyo birliktelik canım benimm

slm kızlar iyi bayramlar bende karışım işe yaramadı diyecem çünkü adet oldum ama bir pkolu olarak ilk defa normal adet oldum uzun zamandır hı zaten bu ay hamilelik beklemiyordum malum günlerde bişey olmadı ramazan bilirsiniz ama kesinlikle bu karışımla sağlıklı bir şekilde adet oldum ne ağrım ne sancım oldu her ay mahvolurdum adet olduğuma bile şaşırdım gelecek ay bekleyin bakıyım kesin hamile kalacam görün

bende bugün başladm tadı o kadar da kötü değilmiş 12 gün kullanılacak demi eşim hazırladı bana erkek kuvveti tam bir macuna benzetti eze eze çok güzel oldu kızlar bence eşlerinize yaptırın

bende bugün başladm tadı o kadar da kötü değilmiş 12 gün kullanılacak demi eşim hazırladı bana erkek kuvveti tam bir macuna benzetti eze eze çok güzel oldu kızlar bence eşlerinize yaptırın

eşlere yaptırma fikrine katılıyorum alkisalkisalkis tadı çok kötü bence de..hele en sevmediğim çörekotunu çiğnemek tam bir işkence...sevmeye sevmeye yiyorum diye işe yaramıcakmış gibime geliyor...yaaa bayılızaaamm akannehir

kızlar adetim bitti nerdeyse 1,5 hafta oluyo kasıklarım çatlıcak gibi resmen mide bulantısı ishalimde oldu yumurtlamanın belirtisimi bilemem ama kasık ağrısı olunca yumurtlanıyo ya çatlayıncadamı öyle oluyo
ama bende akıntı var dediğiniz gibi yalnız yumurta akı gibi şeffaf renk değil daha bi beyazımsı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…