Bal-rekotu-Tarn mucizesi

sağol canım Allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. uğraşan tüm arkadaşların da emeklerini boş çıkarmasın.

inşallah öyledir canım ya daha önce ben yumurtalıklarımı hic hisetmezdim şimdi batma hissi var buda benim icin büyük gelişme doktora göre hic bir problem yok yumurtlama zamanı benim şeffah akıntım olmuyor dedim o bir teoridir o akıntın olmadanda hamile kalabilirsin dedi ama 7 yıl oldu bende tık yok

Tebrikler canım allah bebişini kucağına kavuştursun bizler içinde dua et

kızlar yaaaa ben regl oldum malesef... ama benim adetim çok zor sökülürdü doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra ama bu kez kolay söküldü , bu ay bu kürün etkisiyle mi bilmem 34. günde oluyordum haptan sonra, 29. gün gece oldum- adet olmadan 2-3 gün öncesinden hafif kasık ağrılarım başladı, öncesinden o tür belirtilerim olmazdı ...
acaba diyorum benim rahimimi düzene mi sokuyor ters giden bişeyler var da onları mı düzenliyor ??? inşallah bu ay Rabbim benim de yüzümü güldürür :)))

canım tebrikler Allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin =)

Canım düzene girdiğini hissedince bile moral oluyor dimi.
Umarım önümüzdeki ay bebişin de gelir.

bütün kimyamı alt üst etti..düzenli olan adetim bile sapıttı bu kür yüzünden..19 günlük bi gecikme yaşıyorum şuanda .ne gebelik var ne de başka bi şey ..hayatımda ilk kez söktürücü kullanıyorum adet olmak için..bana yaramadı.bütün hormonlarımı alt üst etti.. bence sizlerde ne olduğunu bilmediğiniz kulaktan dolma şeylere güvenmeyin..naçizane bir tavsiye benden..

Canım geçmiş olsun
Ama denemeden de anlaşılmıyorki böyle şeyler
Kimi içinde mucize oluyor işte
Bedenden bedene farklılık gösteriyor
Bende incir küründe aynı şeyi yaşamıştım
Bi umut deniyoruz işte
Hepimiz için hayırlısı..

selam kızlar bende bgn sabah itibariyle başladım..
bgn adetimin 2.günü..
bakalım inşallah faydasını görürürm..

canım geçmiş olsun Alla alla nasıl yaptıki ya, belki başka bişeyden olmuştur :uhm:

ben bu kürü uyguladığım ilk ay hamile kaldım.bilmiyorum belki faydası oldu yada bi vesileydi.bana hiçbir yan etkisi olmamıştı.inş.herkes bir an önce bebişlerine kavuşur.

inşallah canım =)

saol canım gecen aydan beri bu kürü uygulamak için adet olmayı bekliodum...
umarım faydasını görürüm...

ben bu kürü uyguladığım ilk ay hamile kaldım.bilmiyorum belki faydası oldu yada bi vesileydi.bana hiçbir yan etkisi olmamıştı.inş.herkes bir an önce bebişlerine kavuşur.

ahh canım ne güseeelll....
kürü uygulamadan öncede bebek düşünüomuydunuz...
yani kürü uygulamadan nekadar beklediniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…