- Konu Sahibi sevgi_burak
-
slm kızlar,
Ümitlendirmek istemem ama bende de hiç sivilce olmaz hamile olduğumu öğrendiğim haftalarda birkaç tane arka arkaya patlattım, ilgili çekmişti, umarım bu ay bu topicte patlama yaşarız.
matematikci cok tebrik edeim canım, bende matematikciyim, bende bu ay hamiş kaldım:)bende manisalı sayılırım:)bende bu kürü kullandım:)Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
harunsultan yumurtan gec catlamış olabilir,sana ateş topicinde de yazmıştım gibi hatırlıyorum, ben 18.gun catladım canım beklenen tarihim 32.gundu ama ben 30.gun idrar görmüştüm.
evet canım aynı sruyu ben de sormuştum burda , akıntım acayip artmıştı yumurtalama akıntısı 10 gün falan sürdü, burda okumuştum yine yumurta sayısını arttıyormuş sanırım o yüzden akıntı miktarı da artıyor...
tebriklerrrrrrrrrrr canım darısı tüm isteyenlere amin:içelim:
arkadaşlar ben bu ay hem incir kürünü hem de b-t-ç kürünü yaptım. beş adyır deniyoorduk olmuyordu, bu ay hem kürlerin etkisi hem de Allah'ın izniyle az önce regl günümde testte ikinci çizgiyi gördüm. şükürler olsun :lepi:
Tebrikler canım allah bebişini kucağına kavuştursun bizler içinde dua et
inşallah arkadaşım Allah hepinize hayırlı bebişler versin
tebrikler canım a.s.
arkadaşlar ben bu ay hem incir kürünü hem de b-t-ç kürünü yaptım. beş adyır deniyoorduk olmuyordu, bu ay hem kürlerin etkisi hem de Allah'ın izniyle az önce regl günümde testte ikinci çizgiyi gördüm. şükürler olsun :lepi:
kızlar yaaaa ben regl oldum malesef... ama benim adetim çok zor sökülürdü doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra ama bu kez kolay söküldü , bu ay bu kürün etkisiyle mi bilmem 34. günde oluyordum haptan sonra, 29. gün gece oldum- adet olmadan 2-3 gün öncesinden hafif kasık ağrılarım başladı, öncesinden o tür belirtilerim olmazdı ...
acaba diyorum benim rahimimi düzene mi sokuyor ters giden bişeyler var da onları mı düzenliyor ??? inşallah bu ay Rabbim benim de yüzümü güldürür :)))
Bu kürü ilk denemem. Bugün de 5. günümdeyim. Sol kasığımda ağrı ve kasılmalar var. Normalmi sizce?
bütün kimyamı alt üst etti..düzenli olan adetim bile sapıttı bu kür yüzünden..19 günlük bi gecikme yaşıyorum şuanda .ne gebelik var ne de başka bi şey ..hayatımda ilk kez söktürücü kullanıyorum adet olmak için..bana yaramadı.bütün hormonlarımı alt üst etti.. bence sizlerde ne olduğunu bilmediğiniz kulaktan dolma şeylere güvenmeyin..naçizane bir tavsiye benden..
selam kızlar bende bgn sabah itibariyle başladım..
bgn adetimin 2.günü..
bakalım inşallah faydasını görürürm..
inşallah canım =)
ben bu kürü uyguladığım ilk ay hamile kaldım.bilmiyorum belki faydası oldu yada bi vesileydi.bana hiçbir yan etkisi olmamıştı.inş.herkes bir an önce bebişlerine kavuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?