Bal-rekotu-Tarn mucizesi

ya bazen banada oluyor bu .bu bolume cok takılınca kafam allak bullak oluyor ve cok etkılenıyorum bunun farkındayım.bı suru super bılgıler ogrendıgım dogru ama her kafadan ayrı ses te cıkıo bırı dıo sole yapın bırı tam tersını yapın fln fılan
ama dıyecegım su ki
SAKIN ıDEALLERıNDEN VAZGECME...PES ETMe

ben pes ettim artık düşünmüyeceğim olurmu olmazmı demekten kendimi yıpratıyorum eşimide kendimi de çok üzüyorum benden buraya kadar olması için hiçbirşey uygulamıyacağım tedaviden de bıktım benim için çocuk meselesi bitti artık

canımm her ne kadar ole dıosanda ıcınde oldugunu bılıorum ama herseyı allahtan ıste hayırlısını ver bana de...

bırde kızlar ben 29 kasımda adet oldum.adet bıttıkten sonra akıntılarım oldu.normalde adetten sonra akıntı olmuyordu.sonra dedımkı test yapayım ovulasyon testı.belkıde yumurtlayabılırım cunku bu ay klomen ve corek otu olayını yaptım.ama bısı cıkmadı.zaten uzayan akıntıdan deıldı.ama ıdrarım baya sarı .hatta koyumsu bı sarııı.normalde beyaz neredeyse olur.cok su ıcen bırıyım cunku.acaba klomenmı yaptı.cunku corek otunu gecen ayda yapmıstım...sizce ne olabılır

sağolasın canım ben zaten allahtan istiyorum ve hayırlısını söylerim herzaman şimdide kendime canım sağ eşimin sağlığı benim sağlığım yerinde bundan başka bişey istemem diyorum çokşükür çocukta belki ilerde olur allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

kızlar nihayet adet olabildim ben 48 günde ilaçla zorlarla, daha da kür mür yaparsam ne olayım bu ay çok çektim bu baltarçından ben yaa.....

kızlar nihayet adet olabildim ben 48 günde ilaçla zorlarla, daha da kür mür yaparsam ne olayım bu ay çok çektim bu baltarçından ben yaa.....

hadi gözünaydın yırttın yani:) bende hiç ama hiç kür falan düşünmüyorum :)perşebe günü aşılama oldum artık beklemedeyim buda ilk ve son deneme sonra bende rafa kaldıracağım bu bebek işini

serpil kız nasılsınnn görüşemıyoz kapattılar sohpeti aşılamamı oldun hadi hayırlısı bakalım bendede hala tık yokkkkk umarım seninnki tutarrr

ınsallah bı farklılık yaratmıyordur.belkıde balda onemlıdır kur ıcın ama yememelıyım.cunku hem kılo aldırıyor hemde bal yuzunden cıgneyemeden yutuyorumm :)

serpil kız nasılsınnn görüşemıyoz kapattılar sohpeti aşılamamı oldun hadi hayırlısı bakalım bendede hala tık yokkkkk umarım seninnki tutarrr

canım evet sohbet kapandı ama biz kızlarla msn de sohbet ediyoruz gurup olarak senin msn olmadığı için görüşemiyoruz balım benimmm :)) evet ben aşılama oldum bebebşim inşallhh seninde güzel haberlerini alırım bir şeklide irtibata geçelim hadi yine birbirimize dua edelim :) ahada yatsı namazı okunuyor rabbim herkesin gönlündeki muradı versin mucux :)

amin kuşummm inşşşşşşş

merhaba arkadaslar ben adetım 2. gününden berı bal tarcın çörek otu yıyıyorum sabah aksam bır çay kasıgı öglenlerıde adaçayı içiyorum bır bardak ancak benım adetım persembe bıttı cuma sabah kalktım sankı böyle ıltıhaplı akıntı gelıyodu hafıf kanlı karısık gıbı o gün öyle geldı bıraz cumartesı sarı gıbı akıntı vardı pazar akıntım seffaf gıbı ama sankı içinde böyle azda olsa kahverengılık var gıbı görünüyo bugünde seffaf akıntım baya arttı yumurtlama dönemımdeyım ama seffaf akıntı içinde yıne böyle sankı kahverengı var azda olsa ayrıca kasıklarım çok agrıdı adet dönemımın sonunda bıle kii bu bende hiç olmazdı btç yada adaçayı bunu yapıyor olabılırmı daha önce böyle bişi yasayan oldumu lütfen cevaplayın

bende yedım çorek otu tarcın ..
bakalım bu ay nolcek..gecen ay gelmedı bebiş..belkı bu ay gelır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…