- Konu Sahibi sevgi_burak
-
- #1.081
bekleyiş sen nasıl kullandın ,kaç gün,sonuç nasıl,çok merak ettim
bende ise yaramadi bu karisim yumurtam cok kucuk gunde 3 tane klomen ve bal c.t karisimina ragmen
Kızlar beni dinleyin ve incir suyunuda deneyin ben denedim ve hamileyim
Soğan kürü ve bal tarçın çörek oyu kürü sayesinde hamileyim :) Gerçekten mucize tarifmiş.
Soğan kürü ve bal tarçın çörek oyu kürü sayesinde hamileyim :) Gerçekten mucize tarifmiş.
canim bnde 21 gunluk incir ve havuc kurune basladim 21 gun sonra birakip bir sonraki adetimin ikinci gunundede cörek otuna baslayacagim benim evde klomenin var onuda icsem bir sey olurmu yumurtlama gunumde dra gidecegim bakalim ben sadece cörek otunu ve incir kurunu icmek istedim klomen fazla olur diye baktim sen yapmissin bnde denesemmi ki acaba ne dersinben katiliyorum arkadasa bende bu ay bal corekotu karismi yaptim klomenle birlikte 12.gun dr. yumurtama bakti ve cok kucuk dedi 13mm 14.gununde tekrar gel bende dedim 2 gunde bari incir kuru yapim 2 gun boyunca gunde 2 3 kere incir kuru ictim ve gun boyunca 10 tane kadar incir yemistim ve bugun 14.gunumde sabah gittim doktorum bakti yumurtam catlamis bile bende catlama problemide vardi bence kesinlikle incirin sayesinde bence kesinlikle deneyin simdi bekliycem insallah ikinci mucizemde gelir.....
alintidir..................Ben bal çörekotu tarçın karışımıyla hamile kaldım uzun süredir tedavi görüyordum olmuyordu.Bu karışımı sadece bu ay kullandım hemen etkisini gördüm"
100 g kestane balına 1 tatlı kaşığı öğütülmüş çörekotu ve 1 tatlı kaşığı toz tarçın eklenir. Gün içinde tüketilir.
"Adetimin ilk günü hayıt suyu ve yanında bir çay bardağı sıcak suya bir çay kaşığı bal ve kaşığın yarısı ile tarçın içine de 10-15 tane çörek otu atarak karıştırıp içtim. Kahvaltılarımda iki adet kuru incir ile iki adet ceviz de yedim. Hiç ara vermedim. Bu bitkilere adet günlerim de dahil olmak üzere kullandım ve ikinci ay gebe olduğumu öğrendim."
"Arkadaşlar ben de kullanıyorum bu karışımı. Bu ikinci ayım kullanmaya başlayalı. 3 yemek kaşığı bala bir yemek kaşığı toz çörek otu, 1 yemek kaşığı da toz tarçın koydum. Geçen ay sadece çörek otu tarçın bal karışımı yemiştim. her sabah aç karna ve yatmadan önce birer çay kaşığı yiyorum. ama bu ay bu karışıma 1 yemek kaşığı da polen koydum. Hepsini karıştırdım. Bittikçe yeniden yapıyorum. "
UYARI: Burada önemli olan kısım, öğütülme işleminin kullanıma göre yapılmasıdır. Kesinlikle öğütülmüş çörekotu almayın. Çünkü Çörek otunun muhteviyatında bulunan uçucu yağlar ve diğer kıymetli bileşimler eğer öğütme işlemi uzun sürer ve bekleme söz konusu olursa niteliğini yitirebiliyor. Bunun için öğütme işlemini çok hızlı yapıp öğütülmüş çörekotunu bir an evvel süzme kestane balı ile karıştırmalısınız. Balın kaliteli olması daha fazla şifa bulmanızı sağlayacaktır. Çörek otunun kestane balıyla kullanımı tavsiye edilir.
maşallah canım Allah bebişinizi size bağışlasıncanım nasıl uyguladın bizimlede paylaşırmısın ramazan diye ben uygulayamıyorum ama ramazandan sonra başlıcam bende polikistik over var senin rahatsızlığın varmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?