Bal-rekotu-Tarn mucizesi

bekleyiş sen nasıl kullandın ,kaç gün,sonuç nasıl,çok merak ettim

bende 1 kasık yedim tatlı kaşığı ama kiste dönüşmesinden korktuğum için tatlı kaşığının yarısını sabah yarısını akşam yedim ama olmadı hatta bu ayda olmadı daha yeni bitti adetim bıraktım ama artık su aralar gip oldum bebiş olmaz bu ara biraz kafam ı toplarım bende o arada benim vesilem ne acaba yaaa herkese birşeyler vesile oluyor bana hangi kür vesile olacak bilmiyorum ama artık denemek bile gelmiyo içimden soğan kürü yaptım maydanoz buharı süt buharı yaptım adaçayı yağı yaptım adaçayı içtim böğürtlen çayı tükettim hamile kalmyı kolaylaştırıyo diye dr dan fitil aldım her hangi bi iltihap var sanırım diye yokmuş ama ben yinede kullandım belki az bi vardır diye folic plus kullanıyorum yakı yı denedim belimi çektirdim daha neler neler bal tarçın çörek otunu denedim yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlamak için ateş ölçme yöntemini kullandım ama yok olmayınca olmuyo yaaaa o yüzden ben ne yaparsam yapayım vakti gelmeyince allah ol demeyince olmyacak vaktinde kendi kendine gelsin artık ne zaman isterse zorlamak istemiyorum artık yoruldum vücuduma yazık valla stresten harap oldu artık daha çok dengesini bozmayayım diye vazgeçtim uğraşmaktan allah isteyen herkese fazla bekletmeden çok aratmadan yollasın bebişlerini inşallah

bende bugun basladim ben henuz adet olmadim ama olsun yinede yararini gorurum diye dusunuyorum ayrica bu ay klomen tedavimde devam edicek insallah bu ay bebegime kavusurum insallah hamile kalirimda buraya yazarim arkadaslar Rabbim tum isteyen kardeslerime nasip etsinn........

Benim de bugün adetimin 3. günü ve bugün başladım küre. Ama çekilmiş çörek otu iyi olmuyormuş o nedenle çekilmemiş aldım biraz havanda ezdim fakat çok ezilmiyor. Yerken iyice çiğnedim yani dişlerimle öğütmüş oldum :)
Umarım işe yarar...

Benim hamile kaldigim aydan onceleri bal corek otu karistirdum ada cayinida sevdigimden icmistim ve hamile kaldim 7 ay sonra ins ise yaramistir malesef kalb durmasi sonucu bebegimi kaybettim iki ay sonra yine yaparim ins

selam kızlar. Ben yaklaşık 8 ay kadar bebiş için uğraştım. omadı malesef.
herşey çok düzenliydi, düzenli bir şekilde yumurtluyordum. burdan araştırarak soğankürüne başladım, kaliteli bir yumurta oluşturdu bende ama ilerleyen aylarda yumurtlayamamaya başladım. yani adet oluyordum ama yumurtam oluşmuyordu bile. (doktor takibindeydim)
hala yumurtlayamıyorum, şimdi bende bu bal çörek otu tarçına başladı. Hayırlısı olsun hepimiz için..
bişey olursa haber veririm

bende ise yaramadi bu karisim yumurtam cok kucuk gunde 3 tane klomen ve bal c.t karisimina ragmen

takma kafana canım. bir zamanı vardır mutlaka.bizde o zamanı bekliyoruz.
benimde 3-4 aydır yomurtam oluşmuyor, bakalım bu karışım işe yarayacak mı?
ama sen birkaç ay daha dene bence.belki bal hakikisi değildir?

ben bu ay yaptım bu karışımı genelde 35 gnde gelir adetim bugün 21.günüm pembe lekeler geldi bir kaç damla ardından kahverengi leke ve başka bir şey yok inşallah işe yaramıştır kırmızılar gelmez yarın test yapmak istiyorum ama daha erken sanrırım gelişmeleri yazarım arkadaşlar

bende bugün başladım inş. bizimde vesilemiz olur da bebişimiz gelir 3 ay klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum.....bende polikistik over var yumurtam büyüyor çatlıyor eşimdede sorun yok ama daha zamanımız var sanırım ,,,,,,,,,,,,,, bu ay da aşılama oldum ama malesef olmadı zaten ramazan geliyor ara veriyim dedim bal tarcın çörek otunu 2 aydır düşünüyordum bugün adet oldum başladım hayırlısı artık inş. doğal olur,..........

Son düzenleme:
Kızlar beni dinleyin ve incir suyunuda deneyin ben denedim ve hamileyim

ben katiliyorum arkadasa bende bu ay bal corekotu karismi yaptim klomenle birlikte 12.gun dr. yumurtama bakti ve cok kucuk dedi 13mm 14.gununde tekrar gel bende dedim 2 gunde bari incir kuru yapim 2 gun boyunca gunde 2 3 kere incir kuru ictim ve gun boyunca 10 tane kadar incir yemistim ve bugun 14.gunumde sabah gittim doktorum bakti yumurtam catlamis bile bende catlama problemide vardi bence kesinlikle incirin sayesinde bence kesinlikle deneyin simdi bekliycem insallah ikinci mucizemde gelir.....

ben bu kürü iki kez kullandım ama sizin kullandığınızdan biraz daha az dozda. ilkinde yumurtlamam erken oldu (akıntımdan ve o ay adetimin erken gelmesinden anladım ) ve eşim o dönem yanımda olmadığı için kaçırdık.

1 ay ara verdim. geçen ay ovulasyon testi aldım ve bçt tekrar denedim. tam 14. gün ovulasyon testi pozitifti, şeffaf akıntım da o günlerde net oluyordu. ovulasyonu yakaladık ama hamile kalamadım.

buay yine deniyorum, bugün adetin 6. günü. bir de ovulasyon mikroskobu sipariş ettim, gelmedi daha. umarım işe yarar ben umutluyum en azından yumurtlamamı sağlıyor, benim tüplerde yada eşimin spermlerde sorun da yok, olacağını düşünüyorum o yüzden. Allah ım yardım etsin inşallah ol desin...

Soğan kürü ve bal tarçın çörek oyu kürü sayesinde hamileyim :) Gerçekten mucize tarifmiş.

Soğan kürü ve bal tarçın çörek oyu kürü sayesinde hamileyim :) Gerçekten mucize tarifmiş.

maşallah canım Allah bebişinizi size bağışlasın canım nasıl uyguladın bizimlede paylaşırmısın ramazan diye ben uygulayamıyorum ama ramazandan sonra başlıcam bende polikistik over var senin rahatsızlığın varmıydı?

maşallah canım Allah bebişinizi size bağışlasın canım nasıl uyguladın bizimlede paylaşırmısın ramazan diye ben uygulayamıyorum ama ramazandan sonra başlıcam bende polikistik over var senin rahatsızlığın varmıydı?

kızlar bende bu kürü uyguladığım ay hamile kaldım. üstelik ben geç farkedip 3.11. günler arası kullanmıştım. Allah dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

canim bnde 21 gunluk incir ve havuc kurune basladim 21 gun sonra birakip bir sonraki adetimin ikinci gunundede cörek otuna baslayacagim benim evde klomenin var onuda icsem bir sey olurmu yumurtlama gunumde dra gidecegim bakalim ben sadece cörek otunu ve incir kurunu icmek istedim klomen fazla olur diye baktim sen yapmissin bnde denesemmi ki acaba ne dersin

alintidir..................

Teşekkür ederim canım. Ben 9 ay içinde 4 defa doktora gittim. Kasım ayında gittim herşeyin normal dedi. Sonra Ocak ayından itibaren çalışmalara başladık. Şubat ayında başka doktora gittim o da herşey normal denemeye devam dedi. Haziran ayına kadar denemeye devam ettik bu arada ben her ay idrarla yumurtlama takibi yapıyordum ve yumurtlamıyordum. Haziranda başka doktora gittik. Bu arada adetim çok düzensizdi ve doktor polikistik oversin dedi.
Anlam veremedim çünkü yakın zamanda 2 ayrı profesöre gitmiştim onlar hiç böyle birşeyden bahsetmemişlerdi. Sonra bu doktor kan tahlili istedi sonuçlarıyla gel tedaviye başlayalım dedi ben aldım sonuçlarımı ama tedaviye gitmedim. Önce şu meşhur kürleri deniycem olmazsa tedavi olurum dedim. Önce soğan kürünü yaptım ve soğan kürünü tamamladığım gün hamile bir arkadaşım doktora gidiyordu bende onunla gidecektim gitmişken bir de bu doktor görsün dedim ben de göründüm ve doktor sen polikistik over değilsin gayet temiz görünüyo dedi. Sanırım soğan kürü sayesinde kistlerden kurtulmuştum.

Şimdi tarifi veriyorum inşallah işe yarar ben de burada arkadaşlardan öğrenip yapmıştım :)
Adetin bittiği gün sabah akşam soğan suyu içiyosun. 1 adet soğanı soyup 6ya böldükten sonra 2 bardak suda 5 dk kaynatıp ılıyınca aç karnına içiyorsun sonra akşam aynı şekillde tekrar yeni bir soganla yapıp yine aç karnına içiyorsun. 10 gün boyunca bunu yapıyosun ve bu 10 gün boyunca akıntın oluyor devamlı bu temizlik için yapılıyormuş. Yumurtalıklarını temizliyor. Ben bunu yaptım üstüne regl oldum reglim erken geldi.
Reglimin 2. günü bal çörek otu tarçın karışımına başladım bu da yumurtlamayı sağlıyor. 1 çorba kaşığı petek balına 1 çorba kaşığı çörek otunu havanda iyice ezip koyuyosun ama ezer ezmez koymalısın bala o şekilde karışması gerekiyormuş. içine 2 çay kaşığı da tarçın koyup iyice karıştırıyorsun bu karışımı sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yiyorsun.Yerken çörek otları ağızda iyice öğütülecek. Bitince yeni karışım yapıp devam ediyorsun. Toplam 12 gün yapacaksın bunu. ..ben bu karışımı yemeye başladıktan sonra 13. gün yumurtladım. Bu arada bu karışımı yerken eşime de 1 hafta keçiboynuzu tozunu kaynatıp içirdim sabah akşam içti. Bu da sperm kalitesini arttırıyor ve sayısını 2 katına çıkartıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…