- Konu Sahibi sevgi_burak
-
- #1.101
yine aynı bu forumda 50. sayfalarda sanırım bununla ilgili bir açıklama yapılmış,erkeklere çörek otu kesinlikle yedirmeyin diyor bir arkadaş,çörek otu östrojen hormonu içerdiği için spermleri öldürüyormuş,senin yemen faydalıdır umarım çünkü bende bu ay başladım bu küre inşallah faydasını görürümMerhaba arkadaşlar,bende uzun zamandır hamilelik isteyen biriyim.eşimin değerlerinde sorun olduğu için hamilelik gerçekleşmiyor.Sperm değerlerinde keçiboynuzu kürünün çok faydalı olduğunu belirtiyorlar.Yalnız ben keçiboynuzu alacak fırsatı bulamadığım için eşime şimdilik keçiboynuzu + çörekotu karışımı yediriyorum.Yeni başladığı için bir değişiklik yok şuan.Bizim değerler bayağı sıkıtılı bir durumda belki tekrar doktora gidene kadar faydası olur diye düşünüyorum.Benim durumumda herşey normal ama bende bu bal-çörekotu-tarçın karışımını kullansam sizce yardımı olur mu?vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkürler.
taaaa 2 yıl önce bu yorumları yazanların şimdi bebekleriyle fotoğrafları olduğunu görmek beni gaza getirdi. ne güzel birşey yaa, rabbim bana da nasip etsin en kısa zamanda.
inşallah bende bi gün bebişimi kucağıma alcam *-*
selam kızlar
ya bu karışımı kullanan yok mu?
ben bu ay kullandım 12 gün yedim..
artık şimdi çalışma zamanı:)))
sonucu 16 gün sonra alıcaz inşallah..
Umarım Bu mucize beni de bulur....
kızlar benım de kucagımda çörekotubal tarcın karışımı 30 gunluk bı prens var yaptıgım ay oldu rabbımın bı vesılesı tabı
kızlar sımdı farettım bı sayfa önce başladım yazmışım bı sonrakı sayfada kucagımda demışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?