- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi sevgi_burak
-
- #1.121
Bunları okuyunca içim rahatladı inş bize de vesile olur
6 ay oldu korunmayı bırakalı bu 7.ayım her geçen gün ümidimi kaybetmesem de cok korkuyorum
ilk aylar olur zamanla dedim ama olmadı
bu arada vakit geçmeden eşimin testleri benim hormonlarıma bakıldı hepsi normal sorun cıkmadı
hsg rahim filmide çekindim iki tüpümde açık çıktı
sadece yumurta tembelliği var demişti doktorum ilk ay denemeden kontrol amaclı gittigimde ama ugrastırmaz sizi demişti
iki kezde klomen kullanmıştım ama olmadı
hsgyi eylulde cekindim sonra 3 ay doktora gitmemeye karar verdim ama iki ay olmadı
bu ay olsun cok istiyorum
ilk kez bu ay kist yaparmı diye korkularım olsa da
yapıp denicem dedim
adetimin 4.günü başladım ben 6 aralıkta bırakmayı dusunuyorum
yaklasık 11 gün oluyor
sabah aksam bir tatlı kasıgı ac karına yedim ardından da kuru incir yedim bol su içtim
calısmalarada basladık iki gün de bir düzenli inanın artık cok korkuyorum daha da olmaz diye
tabiki allahın takdiri nasip edeceği bir zaman vardır
kullananlar faydasını görmüş inş bizde de işe yarar
sildima rkadaşım. Ya kutu çok küç.ük hemen doluyogazelciğim mesajların dolmuş
kızlar ben evliliğimn ilk ayında ilk adetten sonra gebe kalmıştım ama maalesef düşük yaptım kasımda.şimdi şubattan sonra tekrar düşünüyorum Alalh izin verrise.bu karışımı duymuştum uygulayayım bi daha ki aya dedim ama şimdi kistten bahsedilmiş vs... benim kullanmama gerek var mı ?
Ölçülere dikkat edersen sıkıntı olmuyor.Ben de olmadı.Diğer arkadaşlarımda da olmadı.Ama olanlar varmış.Okumuştum.Bu ikinci ayım benim bu kürü uygulayalı.Çok şükür bi sıkıntı yok.İnşallah da olmaz.
anladım..inşalalh olmaz.yani gebe kalması zor olanlar için mi bu kür yoksa rahim temizlenmesi için mi ?
bende bu kür vesilesiyle hamile kaldım bin şükür... ilk kullandığım ay hamile kaldım benim yumurtam tam çatlamıyodu..yani yumurtlama testlerinde koyu çizgi degil açık çizgi görüyordum bu kürü kullandığım ay koyu çift çizgi gördüm ve hiç beklemezken hamile oldugumu öğrendim.. şimdi kızı 5buçuk aylık ALLAH herkese nasip etsin inş..
Eşimin sperm analizleri ve benim hormon tahlillerimde herşey normaldi hiçbir sıkıntı yoktu. Fakat 2 senelik evliyiz ve son 1 yıldır bebek düşünmemize rağmen bir türlü istediğimiz sonucu alamıyorduk.Bu ay kadınlar klübünde bal çörekotu ve tarçın kürü diye birşey olduğunu öğrendim. Aslında adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yememiz gerekiyormuş. Biz geç öğrendiğimiz için adetimden yaklaşık 10 gün sonra, karışımı eşimle beraber yemeye başladık. Ve bugün yaptığım idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim. Hala şoktayım :) İnanmakta güçlük çekiyorum. Arkadaşlar denemeye değer herkese tavsiye ediyorum. Birçok kişi bu şekilde hamile kaldığını söylüyordu ve artık bende onlardan biriyim. Rabbim herkese bu güzel duyguyu en kısa zamanda tattırsın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?