Bal-rekotu-Tarn mucizesi

selamlar ..
ya bende bal+çörekotu+tarçın yapıorum arada bir ama, adetin 2.gününden itibaren yenilidğini bilimyorduml, biraz zaman geçti bu zamandan ama yinede arada bir yapıyorum.. bi faydası olur mu sizce ?

Bunları okuyunca içim rahatladı inş bize de vesile olur

6 ay oldu korunmayı bırakalı bu 7.ayım her geçen gün ümidimi kaybetmesem de cok korkuyorum
ilk aylar olur zamanla dedim ama olmadı
bu arada vakit geçmeden eşimin testleri benim hormonlarıma bakıldı hepsi normal sorun cıkmadı
hsg rahim filmide çekindim iki tüpümde açık çıktı
sadece yumurta tembelliği var demişti doktorum ilk ay denemeden kontrol amaclı gittigimde ama ugrastırmaz sizi demişti
iki kezde klomen kullanmıştım ama olmadı

hsgyi eylulde cekindim sonra 3 ay doktora gitmemeye karar verdim ama iki ay olmadı
bu ay olsun cok istiyorum

ilk kez bu ay kist yaparmı diye korkularım olsa da
yapıp denicem dedim

adetimin 4.günü başladım ben 6 aralıkta bırakmayı dusunuyorum
yaklasık 11 gün oluyor
sabah aksam bir tatlı kasıgı ac karına yedim ardından da kuru incir yedim bol su içtim
calısmalarada basladık iki gün de bir düzenli inanın artık cok korkuyorum daha da olmaz diye

tabiki allahın takdiri nasip edeceği bir zaman vardır

kullananlar faydasını görmüş inş bizde de işe yarar

cnm eğer işe yararsa paylaşır mısın ayrıca rahat ol her şeyin bi zamanı war allah yardımcın olsun ...

bu topiğe yazan ertesi sayfada hamilelilk haberi vermiş. bende bu ay başladım 9.günüm bugün. inş diğer sayfada bende haberi veririm:))

Ben iki aydır yapıyorum bu kürü.İnşallah bu ay olur.Ölçülerini de buldum.30 gr.Öğütülmüş çörek otu+10 yemek kaşığı bal+10 çay kaşığı tarçın.Yapan arkadaşlarımın yumurtlama günleri çok sancılık geçti.Bende çok olmadı.Akıntım fazlalaştı sadece.Çok yapanlarda kist oluşabiliyormuş.Dikkat etmek lazım diye ölçüyü arttıramadım ben.

kızlar ben evliliğimn ilk ayında ilk adetten sonra gebe kalmıştım ama maalesef düşük yaptım kasımda.şimdi şubattan sonra tekrar düşünüyorum Alalh izin verrise.bu karışımı duymuştum uygulayayım bi daha ki aya dedim ama şimdi kistten bahsedilmiş vs... benim kullanmama gerek var mı ?

Ölçülere dikkat edersen sıkıntı olmuyor.Ben de olmadı.Diğer arkadaşlarımda da olmadı.Ama olanlar varmış.Okumuştum.Bu ikinci ayım benim bu kürü uygulayalı.Çok şükür bi sıkıntı yok.İnşallah da olmaz.

anladım..inşalalh olmaz.yani gebe kalması zor olanlar için mi bu kür yoksa rahim temizlenmesi için mi ?

anladım..inşalalh olmaz.yani gebe kalması zor olanlar için mi bu kür yoksa rahim temizlenmesi için mi ?

İnşallah olmaz.Yumurtanın sağlıklı gelişimi,büyümesi ve çatlaması için destekleyici bi kür bu.Normal bi kadında 1 tane yumurta oluşuyor her ay.BU kürle bikaç yumurta oluşabiliyor.Örneği çok.Çoğul gebelik şansını da arttırıyormuş.Benim asıl kullanma amacım bu İkiz erkek evlatlar istiyorum Rabbimden.Bunu da duyunca denemek istedim.Tek bile olsa çok beklemiş olmam Benim herhangi bir sorunum yok.Yumurtam normal büyüklükte gelişiyor ve çatlıyor.(doktor muayenesi tesadüf yumurtlama dönemine denk gelmişti doktorum söyledi)Bi sorunu olmayınca insanın kimyasal ilaçlara yanaşmak istemiyor.Ve tabiki beklemesi çok zor (((

Merhabalar,
4,5 yıllık evliyim ve 3,5 yıldır bebek istiyorduk. 6-7 ay önce başarısız ir tüp bebek denemem oldu. Artık ümidimi kesmişken bir arkadaşımın tavsiyesiyle çörekotu+bal+tarçın karışımını denedim. Ve ilk denemede hamile kaldım şu an 8 haftalık hamileyim. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah!!!
Açıkçası ben çok inanarak yapmadım. Adetimin 2. Günü başladım ve sadece sabah yataktan kalkar kalkmaz 1 tatlı kaşığı yedim. Ve bir hafta kullandım sonra sıkılıp bıraktım. Bana tavsiye eden arkadaşım 3 arkadaşıyla birikte ilk denemede hamile kalmış, birkaç kişi ise 2.-3. Aylarda. Denemenizi tavsiye ederim birşey kaybetmezsiniz..
Allah hepinizin gönlüne göre versin...

bende bu kür vesilesiyle hamile kaldım bin şükür... ilk kullandığım ay hamile kaldım benim yumurtam tam çatlamıyodu..yani yumurtlama testlerinde koyu çizgi degil açık çizgi görüyordum bu kürü kullandığım ay koyu çift çizgi gördüm ve hiç beklemezken hamile oldugumu öğrendim.. şimdi kızı 5buçuk aylık ALLAH herkese nasip etsin inş..

canım merhaba benimde ovulasyon testim hiç bir zaman kopkoyu çıkmadı aylardır bunun ne anlama geldiğini araştırıyordum demek tam çatlamama anlamına geliyormuş bu, adet gecikmende oluyor muydu bana yardımcı olur musun lütfen. Ama ben genelde düzenli adet görürdüm gerçi bebek istediğimden beri düzenimde değişti (( senin düzenli miydi. Tam çatlamadığını doktor mu söylemişti sen mi tahmin ediyorsun ? sadece bu kürle mi yoksa yanında klomen falan da mı kullandın ? çok soru sordum farkındayım ama aynı durumu sadece sen yazmışsın heyecanlandım :)))

ya kızlar çörek otu illa ezilmiş mi olacak yani çekilmiş mi olck.

zehra dövülmüş olarak kullanılıyor benim bildiğim bende yiyorum geçen ay bu sayede sanırım 3 yumurtam oldu.bide ben 1 çay kaşığı çörek otunu ağzımda ezerek yemiştim bol şans.

Balı sevmem. Çörekotu desen zaten hep ayıklardım poğaçaların üzerinden. Bu karışımı yemek için ekmeğin üzerine sürdüm valla işe yarar inşallah. Tabi bi de 7. Gün başladım. Ama dün de incir havuç demleyip içtim. Üff analık zor iş velhasıl.

Slm arkadaslar bende bu karışımı yapıyorum ama toz olarak çörek otu bulamadım kendim toz yapıyorum bide bu ay yanında incir kürü de yaptım ama adetin 2. Gunu başlamadım maydanozlu süt Buhari bide karbonatli su buharında oturdum ayrıca tüplerin açık ama ben yinede bunlarıda yaptım benim miyomum var bide zeytin yağına incir koyup bi gun bekleyip esimle beraber yedim Hayla devam ediyorum adetime 10 gun var tek umudum hamile kalmak doktorlar normalsin diyo miyomlar sorun olucak kadar buyuk değil ama ben dayanamayip binaları denedim bunlarla hamile kalan varmı 2 yıllık evliyim Hayla bebek yok cok üzülüyorum bir yıldır sadece ısı takibi yaptı doktor normal diyo durmadan Allahım isteyen herkese ver cok zor

Eşimin sperm analizleri ve benim hormon tahlillerimde herşey normaldi hiçbir sıkıntı yoktu. Fakat 2 senelik evliyiz ve son 1 yıldır bebek düşünmemize rağmen bir türlü istediğimiz sonucu alamıyorduk.Bu ay kadınlar klübünde bal çörekotu ve tarçın kürü diye birşey olduğunu öğrendim. Aslında adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yememiz gerekiyormuş. Biz geç öğrendiğimiz için adetimden yaklaşık 10 gün sonra, karışımı eşimle beraber yemeye başladık. Ve bugün yaptığım idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim. Hala şoktayım :) İnanmakta güçlük çekiyorum. Arkadaşlar denemeye değer herkese tavsiye ediyorum. Birçok kişi bu şekilde hamile kaldığını söylüyordu ve artık bende onlardan biriyim. Rabbim herkese bu güzel duyguyu en kısa zamanda tattırsın inşallah...

allah tamamına erdirsin canım ben de bu ay başladım ama sadece kendim yiyorum eşimde de faydalı olurmu ki. bizde 1,5 yıldır istiyoruz bazir bi sorun yok bizde de ama olmadı inşalah ben de bu kürden sonuç alırım. sizler gibi kullanıp da sonuç alanları okudukca daha da umut doğuyor içimize inşallah rabbim bizlere de nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…