Bal-rekotu-Tarn mucizesi

Allah razı olsun canım, valla karışımın bir zararı olmadığı için biz eşimle birlikte tükettik :) Ve sana tavsiyem adet olana kadar 2 günde 1 beraber olmaya özen gösterin. Çünkü ben geç yumurtladığımı gebeliğim sayesinde öğrendim. Normalde 31 yada 30 günde bir adet olurum ve yumurtalama tarihim 15 yada 18.günler arası olur diye düşünürken 21 ila 25.günler arasında bir tarihte yumurtlamışım :S Bu yüzden adet olana kadar düzenli olarak birlikte olmaya çalışın ve asla pes etmeyin. Gerçekten anladık ki emek vermeden hiçbirşey olmuyormuş. Bebişler için biraz uğraşmak gerekiyor :) Biraz komik geliyor ama birlikte olduktan sonra 15 dk kadar yatakta kal ve belinin altına yastık koyarak bacaklarını kaldır canım. Allahın izniyle en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah...

ah ah bu kür bana fayda etmedi hoş bu zamana kadar hiçbir kür etmedi ya tabiki rabbim bilir...vesile kılacaksa rabbim kılar elbet yeterkı ol desin yüce mevlam olmayacak hiçbirşey yok...şuanda böğürtlen çörek otu kürü yapıyorum yüce mevlam bunu vesile kılsın inşallah...

Arkadaşlar merhaba. Bende bu ay bal,çörekotu, tarçın karışımını ve incir kürüne başladım. henüz 2. gün oldu başlayalı. adetimin 4. günü başlamış oldum. Bakalım hayırlısı.

Arkadaşlar bir ay sonra tekrar yazıyorum. Allahın izniyle dün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. İlaçla tedaviyle başaramadığım gebelik bir aylık incir kürü ve bal-tarçın-çörek otu karışımıyla oldu. Tabi Yüce Rabbim ol dedikten sonra olmıcak şey yok ama işte bu da benim bahanem oldu. İsteyen arkadaşlara belki yardımcı olurum diye yazıyorum.

selam kızlar adetimin 2. ve 3. günleri sadece sabah 1 kaşık yiyebildim sonra elimde olmayan nedenlerden dolayı yemedim bugün 5. günüm tekrar başlasam nasıl olur acaba bi fikri olan varmı

Kullandığım ilk ayda hamile kaldım maşallah bu küre inanarak başladım :) Rabbim boş çevirmedi darısı tüm isteyenlerin başına kızlar öptüm

arkadaşlar bede bu ay adetimin 3. günü başladım bu küre rabbim tüm isteyenlerle beraber bana da nasip eder inşallah

kızlar merhaba.. bende pko var ve adet düzensizliği yaşıyorum, bu karışımı deniyeceğim ama ölçüsünü tam anlamadım,bal kavanozuna karışımı yaptım,fotosunu yolluyorum size bana biraz çörekotunu fazla koydum gibi geldi ama emin değilim,tarcını 2 çay kaşığı koydum.. başlamak içinse adet olmayı beklemicem cünku 2 aydır olamıyorum zaten :S sabah ve gece aç karnına olarak yeme gerek sanırım.. ilgilenirseniz çok sevinirim,soğan suyu kurum biteli bir hafta oldu ama hala ne gelen var ne giden (( Ocak ayına kadar her ay adet oldum hem de tam ayın 1inde ama yine düzensizleşti,ne yapıcam bilmiyorum artık (

Eklentiler

• $IMAG3450.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 73
Kullandığım ilk ayda hamile kaldım maşallah bu küre inanarak başladım :) Rabbim boş çevirmedi darısı tüm isteyenlerin başına kızlar öptüm

tebrikleeeerrr allah analı babalı büyütsün.. kürü nasıl uyguladınız,ben evli değilim gerçi su an tek derdim adetim düzene girsin, yardımcı olursanız cok sevinirim

benim arkadaşıma bu kürle hamile kalan bir bayan bizzat tarif etmiş nasıl kullandığını
bende paylaşmak istedimbende bu ay yapıcam bakalım hayırlısı
umarım evlat isteyen ve bu kürü uygulayanlara şifa olur
bir tatlı kaşığı has bal,bir çay kaşığı çekilmemiş çörekotu,bir çay kaşığı tarçın
hepsini karıştırıp sabah akşam aç karnına çörekotunu dişlerinde ezerek çiğnemiş
eğer akşam yemekten önce yemeyi unutursa yatmadan önce yemiş veeeeee
kullandığı ay hamile kalmışilaveten bunun yanında her gün 3-4 tane kuru incir yemiş:)
hadi bakalım kullanan herkese şifa olsun amiiiiiin

Son düzenleme:
şifa niyetine inşaallah,
1 TATLI KAŞIĞI HAS BAL
1 ÇAY KAŞIĞI ÖĞÜTÜLMEMİŞ ÇÖREKOTU
1 ÇAY KAŞIĞI TARÇIN

ADETİN 2. GÜNÜ BAŞLANIP 12. GÜNÜNE KADAR SABAH AKŞAM AÇ KARNINA ÇİĞNENECEK(ÇÖREKOTUNU DİŞLERLE EZEREK)

BUNUN YANINDA HER GÜN 3-4 ADET KURU İNCİR TÜKETİLECEK.

BUNLAR SADECE SEBEPTİR BİZE DÜŞEN İSE, SAMİMİ BİR KALPLE DUA EDİP SEBEPLERE SARILMAK..
GERİSİ İSE;
RABBİM OL DERSE OLUR...
(SEN OL DE ALLAH IM OL DE OLUR) VESSELAM.

son olarak burada ÇÖREKOTUNUN ÇEKİLMEMİŞ OLMASININ SEBEBİ

İÇİNDE UÇUCU BİR MADDE VARDIR
EĞER ÇEKİLMİŞ TÜKETMEK İSTERSENİZ
ÇEKTİRİR ÇEKTİRMEZ ÖZELLİĞİNİ YİTİRMEMESİ İÇİN BALA KARIŞTIRMAK GEREKİR

(BUNUDA BALA GÖRE MİKTARINI AYARLAMAK ZOR OLDUĞUNDAN BEN YUKARDAKİ TARİFE GÖRE
YANİ ÇEKİLMEMİŞ OLARAK VE ÇİĞNEYEREK TÜKETMEK İSTİYORUM)

ARZU EDEN ÇÖREKOTUNU ÇEKİLMİŞ OLARAK BAL VE TARÇINLA HEPSİNİ KARIŞTIRIP UYGULAYABİLİR
BUNUNLA İLGİLİ TARİFLERDE VAR MİKTAR OLARAK NASIL KARIŞTIRILACAĞINA DAİR NETTEN ARAŞTIRILABİLİR

TERCİH SİZİN
HERKESE HAYIRLI ŞİFALAR

merhabalar.
kuru incir ne zaman yencek farkediyo mu?

merhabalar.
kuru incir ne zaman yencek farkediyo mu?

canım bal,tarçın çörekotunu adetin 2. gününden 12. gününe kadar yemiş arkadaş

kuru inciri de bu kürün yanında her gün 3-4 adet yedim demiş

kuru incir kür halinde değil normal yendiği için vitamin gibi yani davamlı yesende bir sakınca olmaz sanırım

benimde uzun zaman adet olamamamın ardından adet söktürücü nihayet etkisini göterdi ve

bugün adetimin 2. günü bu gün başladım Allah ımın (c.c) izniyle.

aynen burda yazdığım gibi yapıyorum.
inşaallah hayırlı bir gelişme olur da en yakın zamanda paylaşırım burada

Son düzenleme:
Kızlar bende bu kürü uyguladığım ay hamile kaldım. Ben karışımı kavanoza hazırlamadım, yiyeceğim zaman karışımı hazırladım. Aktardan çörekotu tozu aldım. Yani illa taneli olması gerekmiyor. Umarım sizde faydasını görürsünüz. Bilemiyorum belkide sadece bir vesiledir...

maaşallah Allah tamamına erdirsin.sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

tam olarak detaylı bir şekilde kaç gün ve nasıl uyguladığını bizlerle paylaşırmısın?

adetin kaçıncı günü başladın mesela kullandığın saatler önemli mi veya dikkat edeceğimiz bir ayrıntı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…