Bal, rekotu, Tarn vesilem oldu

S.a arkadaslar..bende bu ay denedim ama kestane bali+polen+tarcin+corek otu sabah aksam bir cay kasigi aldim.adetimin 4. Gunune denk gelmisti baslamam.adetime 15 gun kala goguslerimde cok fena damarlasma aci buyume agri yasadim..dune kadarda devam etti koltuk altindan baslayarak sallanmasi yetiyordu..reglim 20 sinde ve hic gecikmez iki kere gecikmisdi ikisindede hamile idim malesef kalpleri durmusdu..dun dayanamadim evde yaptim tek cizgi idi..bekliyorum gelismeleri sizlerle paylasirim bilgi vermek acisindan..

Sağlık olsun ne zamandır demiyorsunuz tedavi görüyomısun

1 ay oldu denedim ve regl oldum..ama sunuda bence dusunmek gerek belkide iki kurtajdan sonra rahimde sıkınti olmusda olabilir yumurtlamada az sıkınti yasayanlar bence net sonuc alirlar..birazda vucuddaki sorunda onemli yumurta mi rahim mi enfeksiyon mu..regl bitince dr gorunecegim bakalim hayirlisi..ama bu kuru kullandikdan sonra gercekden vucudumda buyuk degisiklik oldu baya belli etti..herseyin hayirlisi hepimiz icin ins.

Canım bir ay daha dene bence ben duymuştum ikincide kesin tuta bilir diye sendemikurtaj oldun?

Canım bir ay daha dene bence ben duymuştum ikincide kesin tuta bilir diye sendemikurtaj oldun?[/QUOTE
Canım bir ay daha dene bence ben duymuştum ikincide kesin tuta bilir diye sendemikurtaj oldun?

Evet canim tabi mecburen kurtaj oldum,ikisinin de 2. Aya icin kalp atislari durdu..evet bu ay da deniyecem bu defa 2. Gun reglim..hastaligim gecincede esim hemen dr diyor hayirlisi ins...

Evet canim tabi mecburen kurtaj oldum,ikisinin de 2. Aya icin kalp atislari durdu..evet bu ay da deniyecem bu defa 2. Gun reglim..hastaligim gecincede esim hemen dr diyor hayirlisi ins...
Benımde 3. Ayda öğrendim ki bebeğim gelişmemiş ve kalbi durmuş bende bu ayın 11.de oldum kurtaj bende bi kontrole gidicem pazartesiye eğer yolundaysaherşey adetim gelince başlıcam bu küre yine çok faydalı bir kur corekotu kendi başına zaten bir mucize inşallah güzel haberlerini alırız öbür aya

Insallah canim cemil cumlemiz icin dualarmiz hep ayni...sanada cok gecmis olsun az sabirla ins hersey yoluna giriyor...

Insallah canim cemil cumlemiz icin dualarmiz hep ayni...sanada cok gecmis olsun az sabirla ins hersey yoluna giriyor...
Evet canim birde etrafındaki insanlar anlamıyor seni tek aynı şeyi yaşayanlar anliyor derdi çok küçük görenler var ama anlatıyoruz iyiki burası var ve aynı şeyi yaşayanlardan moral alıyorum iyi geliyor iyiki varsınız allahım birdaha yaşatmasın hiç birimize inşallah inşallah bu günleri çabuk unuturuz atlatiriz

Hayırlısıyla bende bugun bu küre başladım. Şifası allahtan vesilesi bitkilerden inş. Pkoluyum adet duzensiZliğim var drlerimde hormon yüklemesindem sıkıldım artık alternatif tıppa yoneldim :)) söZde sağlıkçıyım ama napalım evleneli 6 ay oldu yaş 32 inşallah rabbim nasip ederse anne olmayı çok istiyorum.

Bal tarcin corekotu kuruyle sogan kurunu ayni anda uygulamanin sakincasi varmidir? Adetin 2. Gunu basladim bal tarcin corekotuna, 7. Gun de sogana baslamak istiyorum, 3 gun denk geliyor birlikte uygulamis olacagim, problem olur mu acaba?

Merhaba olur. Soğan kürü tek başına yapılmalı bence bu ay sadece soğan kürü yapın.

arkadaşlar bende bu ay adetimin 3.günü bal tarçın çörek otuna başladım bu 5.günüm içeli.
kasıklarımda hareketlilik hissediyorum içtiğimden beri.
içeride bir şeyler olduğu kesin.
2 tüp bebek negatif denemem var.
ilk defa da bu kürü deniyorum.
inşallah vesilem olur.

inşallah dilediğiniz gibi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…