- 4 Şubat 2015
- 248
- 73
- 48
- Konu Sahibi papatyaaaa
-
Sağlık olsun ne zamandır demiyorsunuz tedavi görüyomısunEvet regl gunum yanlis hesap etmisim tam bugunmus ve adet oldum...yani suan sonuc olumsuz..
Sağlık olsun ne zamandır demiyorsunuz tedavi görüyomısun
Canım bir ay daha dene bence ben duymuştum ikincide kesin tuta bilir diye sendemikurtaj oldun?1 ay oldu denedim ve regl oldum..ama sunuda bence dusunmek gerek belkide iki kurtajdan sonra rahimde sıkınti olmusda olabilir yumurtlamada az sıkınti yasayanlar bence net sonuc alirlar..birazda vucuddaki sorunda onemli yumurta mi rahim mi enfeksiyon mu..regl bitince dr gorunecegim bakalim hayirlisi..ama bu kuru kullandikdan sonra gercekden vucudumda buyuk degisiklik oldu baya belli etti..herseyin hayirlisi hepimiz icin ins.
Canım bir ay daha dene bence ben duymuştum ikincide kesin tuta bilir diye sendemikurtaj oldun?[/QUOTE
Canım bir ay daha dene bence ben duymuştum ikincide kesin tuta bilir diye sendemikurtaj oldun?
Benımde 3. Ayda öğrendim ki bebeğim gelişmemiş ve kalbi durmuş bende bu ayın 11.de oldum kurtaj bende bi kontrole gidicem pazartesiye eğer yolundaysaherşey adetim gelince başlıcam bu küre yine çok faydalı bir kur corekotu kendi başına zaten bir mucize inşallah güzel haberlerini alırız öbür ayaEvet canim tabi mecburen kurtaj oldum,ikisinin de 2. Aya icin kalp atislari durdu..evet bu ay da deniyecem bu defa 2. Gun reglim..hastaligim gecincede esim hemen dr diyor hayirlisi ins...
Benımde 3. Ayda öğrendim ki bebeğim gelişmemiş ve kalbi durmuş bende bu ayın 11.de oldum kurtaj bende bi kontrole gidicem pazartesiye eğer yolundaysaherşey adetim gelince başlıcam bu küre yine çok faydalı bir kur corekotu kendi başına zaten bir mucize inşallah güzel haberlerini alırız öbür aya
Evet canim birde etrafındaki insanlar anlamıyor seni tek aynı şeyi yaşayanlar anliyor derdi çok küçük görenler var ama anlatıyoruz iyiki burası var ve aynı şeyi yaşayanlardan moral alıyorum iyi geliyor iyiki varsınız allahım birdaha yaşatmasın hiç birimize inşallah inşallah bu günleri çabuk unuturuz atlatirizInsallah canim cemil cumlemiz icin dualarmiz hep ayni...sanada cok gecmis olsun az sabirla ins hersey yoluna giriyor...
As canım. ben adetimin 2. günü başladım bu küre. bugün 9. günüm. yarın da 10. gün oluyor. son kez kullanıcam. bakalım artık şifa Allahtan inşallah.S.a arkadaslar nasil gidiyor sizde..
As canım. ben adetimin 2. günü başladım bu küre. bugün 9. günüm. yarın da 10. gün oluyor. son kez kullanıcam. bakalım artık şifa Allahtan inşallah.
inşallah dilediğiniz gibi olur :)arkadaşlar bende bu ay adetimin 3.günü bal tarçın çörek otuna başladım bu 5.günüm içeli.
kasıklarımda hareketlilik hissediyorum içtiğimden beri.
içeride bir şeyler olduğu kesin.
2 tüp bebek negatif denemem var.
ilk defa da bu kürü deniyorum.
inşallah vesilem olur.
Merhaba. Kullananlarda son durum nasıl? Bilgi güncelleyebilir miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?