- Konu Sahibi papatyaaaa
-
ben bal çörekotu tarçın karışımıyla hamile kaldım uzun süredir tedavi görüyordum olmuyordu
mutlaka deneyina.s.
ben bal çörekotu tarçın karışımıyla hamile kaldım uzun süredir tedavi görüyordum olmuyordu
mutlaka deneyina.s.
mutlaka deneyina.s.
cnm bende gebe kalmak istiyorum nasıl yapılıyor bal tarcın çörekotu karışımı
cabnım bende kullanıyorum daa ben 4 yemek kaşığı bal 2 tatlı kaşığı tarçın 2 tatlı kaşığı çörek otu çörek otuunu havanda iyice ezdim.. karıştırdım sabah akşam 1 çay kaşığından biraz faza yiyorum..tahta kaşıkla yiyorum ...
Canım herhangi bir sonuç aldın mı bu ay?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
mutlaka deneyina.s.
gelecek ay bende yapmak istiyorum bunu...peki incir kuruyle birlikte olur mu bu ??
Selam.. bu kurle hamile kalan varmi hangi gun baslamali ve ne kadar yemeli
Cok tesekkur ederim peki adetin hangi gunu baslanmali nasil kullandinyazarmsnbenim oglum 1 yaşında canım:) ilk ay yedim olmadı 2. ayda oldu.
ama pes etmeyin
eger hiç bir probleminiz cıkmıyorsa doktorda bu kür inşallah iyi gelir.
CANIM ADETİN 2. GÜNÜ BALŞLUIYORUZ 12.GÜN YİYOSUN SABAH AC AKŞAM YATRKEN 1 TATI KAŞIĞI KADARR..BEN UGÜN BAŞLADIM DAHA ÖNCE DE YAPMIŞTIMM..Cok tesekkur ederim peki adetin hangi gunu baslanmali nasil kullandinyazarmsn
Aa ogretmenim selam :) tesekkur ederim su yumurta takibi isi bitsinde yine hamis olmazsam yaparm canm bi kere yapmstm olmamsti tabi hemen pes ettimCANIM ADETİN 2. GÜNÜ BALŞLUIYORUZ 12.GÜN YİYOSUN SABAH AC AKŞAM YATRKEN 1 TATI KAŞIĞI KADARR..BEN UGÜN BAŞLADIM DAHA ÖNCE DE YAPMIŞTIMM..
selam canııımmm öğretmenin canı çıkıyor sınıfta bu senee sıkıntılı sınıfım birazz...rica ederiimm canıııımm inşALAH gerek kalmazzz tatlım..bende önceden yapıp bırakmıştım şimdi tekrar deneyeyim dedim..Aa ogretmenim selam :) tesekkur ederim su yumurta takibi isi bitsinde yine hamis olmazsam yaparm canm bi kere yapmstm olmamsti tabi hemen pes ettim
Gunaydin cnm :) kolay gelsin sana Rabbim yardimcin olsun her konuda cocuklarla ugrasmak hem zor hem guzel dimi :) olsun neyse alistiklarinda sende rahat edersin insallah tatlimselam canııımmm öğretmenin canı çıkıyor sınıfta bu senee sıkıntılı sınıfım birazz...rica ederiimm canıııımm inşALAH gerek kalmazzz tatlım..bende önceden yapıp bırakmıştım şimdi tekrar deneyeyim dedim..
soğan suyu yapıp iç yada bol bol soğan ye tek iyi gelen bu tüplerin açılması için.tebrikler canim,darisi bbizlerin basina senin sorunun neydi benim tüpümün biri tikaliymisda yasimda 37.cok umutsuzum bal ve polen karistirip yiyorum bakalim bi sonuc alicakmiyim bunalima girmem ins bu ayda
corek otu hakkında bılgı vberırmısınızben sabah aç karna bir kaşık 2. günden 12.güne 2 ay içtim...
ışık yok bu ay üçüncü ayım olacak
canım nasıl bir bilgi,corek otu hakkında bılgı vberırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?