Bal, rekotu, Tarn vesilem oldu

Arkadaşlar malum ballara güvenemiyoruz piyasadaki. fayda görmüş olanlar hangi marka bal kullandıklarını yazabilirlerse ya da özel mesaj atabilirlerse çok seviniriz :) valla ben tarçını bile toz almadım. onlara bişe karıştırıyolar diye. çubuk aldım küçük fındık kırmak için kullandığım çekiçle ezdim valla. çörek otunu da aynı şekilde..

cnm bende gebe kalmak istiyorum nasıl yapılıyor bal tarcın çörekotu karışımı

cabnım bende kullanıyorum daa ben 4 yemek kaşığı bal 2 tatlı kaşığı tarçın 2 tatlı kaşığı çörek otu çörek otuunu havanda iyice ezdim.. karıştırdım sabah akşam 1 çay kaşığından biraz faza yiyorum..tahta kaşıkla yiyorum ...

Canım herhangi bir sonuç aldın mı bu ay?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canım herhangi bir sonuç aldın mı bu ay?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

yook canım bu ay gene yapıyorum şğifa olur inşALAH...BOĞAZIM AĞRIYORDU O GEÇTİİ BAŞKA FAYDASINI GÖRDÜÜÜÜÜÜÜÜM...

gelecek ay bende yapmak istiyorum bunu...peki incir kuruyle birlikte olur mu bu ??

ben bal çörekotu tarçın karışımıyla hamile kaldım uzun süredir tedavi görüyordum olmuyordu
mutlaka deneyina.s.

öncelikle bebişiniz hayırlı olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin.bir şey sorcam ben.bu karışıma adetin 2.günü başlayın deniliyr da 4.gün olsa skntı olur mu.yeni duyduk çünkü biz bu karışımı.yani 4.günde :)

Selam.. bu kurle hamile kalan varmi hangi gun baslamali ve ne kadar yemeli

gelecek ay bende yapmak istiyorum bunu...peki incir kuruyle birlikte olur mu bu ??

evet incir kürüyle birlikte de yiyebilirsin nolcak ki:) he ijkiz olursa bişiy diyemem :)

Selam.. bu kurle hamile kalan varmi hangi gun baslamali ve ne kadar yemeli

benim oglum 1 yaşında canım:) ilk ay yedim olmadı 2. ayda oldu.
ama pes etmeyin
eger hiç bir probleminiz cıkmıyorsa doktorda bu kür inşallah iyi gelir.

benim oglum 1 yaşında canım:) ilk ay yedim olmadı 2. ayda oldu.
ama pes etmeyin
eger hiç bir probleminiz cıkmıyorsa doktorda bu kür inşallah iyi gelir.
Cok tesekkur ederim peki adetin hangi gunu baslanmali nasil kullandinyazarmsn

Cok tesekkur ederim peki adetin hangi gunu baslanmali nasil kullandinyazarmsn
CANIM ADETİN 2. GÜNÜ BALŞLUIYORUZ 12.GÜN YİYOSUN SABAH AC AKŞAM YATRKEN 1 TATI KAŞIĞI KADARR..BEN UGÜN BAŞLADIM DAHA ÖNCE DE YAPMIŞTIMM..

CANIM ADETİN 2. GÜNÜ BALŞLUIYORUZ 12.GÜN YİYOSUN SABAH AC AKŞAM YATRKEN 1 TATI KAŞIĞI KADARR..BEN UGÜN BAŞLADIM DAHA ÖNCE DE YAPMIŞTIMM..
Aa ogretmenim selam :) tesekkur ederim su yumurta takibi isi bitsinde yine hamis olmazsam yaparm canm bi kere yapmstm olmamsti tabi hemen pes ettim

Aa ogretmenim selam :) tesekkur ederim su yumurta takibi isi bitsinde yine hamis olmazsam yaparm canm bi kere yapmstm olmamsti tabi hemen pes ettim
selam canııımmm öğretmenin canı çıkıyor sınıfta bu senee sıkıntılı sınıfım birazz...rica ederiimm canıııımm inşALAH gerek kalmazzz tatlım..bende önceden yapıp bırakmıştım şimdi tekrar deneyeyim dedim..

Gunaydin cnm :) kolay gelsin sana Rabbim yardimcin olsun her konuda cocuklarla ugrasmak hem zor hem guzel dimi :) olsun neyse alistiklarinda sende rahat edersin insallah tatlim
2 gundur doktorm yok yumurta takibi kaldi oylece bugun terar gidicem 13.gunum insallah gecmemistr yumurtalama gunum dua isterim

tebrikler canim,darisi bbizlerin basina senin sorunun neydi benim tüpümün biri tikaliymisda yasimda 37.cok umutsuzum bal ve polen karistirip yiyorum bakalim bi sonuc alicakmiyim bunalima girmem ins bu ayda
soğan suyu yapıp iç yada bol bol soğan ye tek iyi gelen bu tüplerin açılması için.

ben sabah aç karna bir kaşık 2. günden 12.güne 2 ay içtim...

ışık yok bu ay üçüncü ayım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…