Bal, rekotu, Tarn vesilem oldu

merhaba arkadaşlar ben daha önce bir düşük yaptım ve üç ay aradan sonra tekrar düşünmeye başladık.iki ay denedik olmadı.sonra alternatif tıp deneyelim diye düşündük.eşime bal polen arısütü yedirdim hergün. bende adetim başlayınca burdan okudugum tarifle bal tarçın çörekotu yedim.ama çörekotunu ezmeden kendim çiğnedim.birde eşim birlikte olmaya başladıgımız zamanlarda aksuvital in avicenna ballı baharat ve bitkisel karışımından yedi.iki günde bir birlikte olduk ve denediğimiz ilk ay hamile kaldım.çok dua etmiştim ne kadar şükretsem azdır.ikiz gebeliğim var şu anda 26/27 haftalardayım.
çocugum olsun diye yedi gün üst üste oruc tutttum ve iftar vaktinde 21 defa ya musavvir ya bari ya halık(h harfi gırtlaktan okunacak arapça okusanız daha iyi olur) suya okuyup ufledim iftarımı bu suyla açtım.
size tavsiyem önce hormon tahlilide yaptırın benim progestan yüksek çıkmıştı ilaç kullandım dostinex.ilk düşüğüm progestan yüksekliğinden olabilir belkide
inşallah herkes bebegini saglıkla kucagına alır.

Merhaba yazali uzun zaman olmus ama ben yeni okuyorum peki bu tatif ne icinmis ki hormon mu yumurta mi bilgi verirseniz sevinirim

bende başladım bu ay hem incir havuç kürü hem bu bakalım neler olacak...

E kızlar kimse sonuçlarını yazmanız ben bu ay yaptım kuru dün bitti bakalım hayirlisi

Mrb bu kur nasil oluyo ne kadar bala ne kadr tarcin corek otu atiyoruz bilgi verirsenjz sevinirim ve ne zamn baslaniyo ne kadar iciliyo

Ben de yarın sabah başlıyorum bu küre eşime de keçi boynuzu kaynatiyorum inşallah bu ay olur

Selam arkadaşlar bende hamile olmak icin 4önce neyapsam dusunuyordum önce sogan kürü yaptim 2 ay kadar ikinci ay adet gecikmesi yaptı hamile sandim değilmişsin birde benim hormonlar bozuktu başka kür deneyim dedim araştırdım havuçlu incir kürü mu yoksa çörek otu bal mi diye ve duydumki çörek otu bal kesinlikle yumurtlama olusturuyomus yani çatlatır kesin yazıyordu hormon bozukluğuna iyi gelir diye duydum ve aralıkta başladım sonra ikinci ay tekrar yaptım ve şimdi hamileyim ama çok dua ettim meryem süresi hergün okudum ve birde agnus castus hapi vardı onuda kullanıyordum 5 aydır ve en son da 10 gun kadar aslanpencesi çayını içtin allahım güzel nimetleri şifa oldu bana mucizeyi hediyemi verdi allahıma şükürler olsun. Yinede bunları yaparken sakın duanızı namazınızı bırakmayın inşallah hepinize şifa olur olur hamile kalırsınız

Ben başlamıştım 2.günü fakat midemi bozdu çok fena oldum bi daha cesaret edemedim bu ay hamile kalamazsam tekrar denemeyi düşünüyorum hayırlısı inşallah

Ben başlamıştım 2.günü fakat midemi bozdu çok fena oldum bi daha cesaret edemedim bu ay hamile kalamazsam tekrar denemeyi düşünüyorum hayırlısı inşallah
Teşekkürler canim sabah basladim bakalim hayirlisiyla etkisi olur inşallah

Arkadaşlar bu kürü kullandığınızı ve hamile kaldığınızı gördüm öncelikle gözünüzaydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah...bugün adetimin 3.günü bende bu küre başlayacağım siz faydasını gördünüz mü?

Bben ilk kullandigim ay hamile kaldim canim adetin düzensiz olduğu için ne zaman yumurtladigimi kestiremiyordum. Ovulasyon testi aldim ve 13. Gün yumurtam catladi ve sadece i gün ilişki oldu. Ben 4.günü basladim 1hafta yaptim.

Bben ilk kullandigim ay hamile kaldim canim adetin düzensiz olduğu için ne zaman yumurtladigimi kestiremiyordum. Ovulasyon testi aldim ve 13. Gün yumurtam catladi ve sadece i gün ilişki oldu. Ben 4.günü basladim 1hafta yaptim.

Maaşallahhhh Rabb'im bana da nasip etsin tüm isteyenlerle birlikte canım peki günde kaç kez hangi ölçüde yiyordun?

Maaşallahhhh Rabb'im bana da nasip etsin tüm isteyenlerle birlikte canım peki günde kaç kez hangi ölçüde yiyordun?
Amin canim.
Çörek otu Bal Tarçın;

Hamile kalmak için macun, 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülüş çörek otu 30 gram. 10 çay kaşığı toz tarçın. 10 yemek kaşığı saf bal. Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. gününe kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir. Yumurtalıkların kalite ve yumurta sayısı için çoğalma sağlarken erkekler içinde spermlerin üremesine faydalıdır.
Ben bu ölçülerin yarisini yaptim ve hergun sabah AC karnina ve aksam yatarken bir tatli kaşigi yedim

Tamam canım çok teşekkür ederim...bende şimdi başlıyorum o Zaman şifam olsun inşallah..

canım bu kürü ben uygulayamadım dediğim gibi mideme dokundu çok rahatsız oldum o yüzden bir şey diyemeyeceğim Allah en yakın zamanda nasip etsin umarım sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…