- Konu Sahibi papatyaaaa
-
Merhaba yazali uzun zaman olmus ama ben yeni okuyorum peki bu tatif ne icinmis ki hormon mu yumurta mi bilgi verirseniz sevinirimVarmi guzel sonuclar
Tarif aktardan yarin kilo bogurtlen kokunu alip 6 litre suda 20 dk kaynatiyorsun. Soguyunca suzup siselere koyuyorsun ayni koku yine 6 litre ayda 20 dk kaynatiyorsun. Koku sadece 2 kez kaynatabilirsin. Sulari buz dolabinda tutuyorsun esinde sende sabah ogle aksam yemekten once birer su bardagi iciyorsunuz. Bide sabahlari sutlu tatli yemeniz gerek 2 kasikta olsa yeter. Bebek olana kadar yapilmasi lazimmis yani bogurtlen koku sulari bitinci yine aktardan alip yapman gerekiyor. Bunu alan arkadas bizzat i.saracogluyla gorusup almis. Insallah mevlam sizede nasip eder
2.gunu başlanıyor ama sen yinede başla adetin 12.gunune kadar kullanacaksın sende 14.gunde bitirirsinMerhaba arkadaşlar adetimin bugün 6.günü bal çörekotu tarcin kurune bugün başlasam olmaz mi
Teşekkürler canim sabah basladim bakalim hayirlisiyla etkisi olur inşallah2.gunu başlanıyor ama sen yinede başla adetin 12.gunune kadar kullanacaksın sende 14.gunde bitirirsin
Rica ederim bende ilk defa bu ay kullandım bakalım ne olacakTeşekkürler canim sabah basladim bakalim hayirlisiyla etkisi olur inşallah
Ben başlamıştım 2.günü fakat midemi bozdu çok fena oldum bi daha cesaret edemedim bu ay hamile kalamazsam tekrar denemeyi düşünüyorum hayırlısı inşallah
Teşekkürler canim sabah basladim bakalim hayirlisiyla etkisi olur inşallah
Bben ilk kullandigim ay hamile kaldim canim adetin düzensiz olduğu için ne zaman yumurtladigimi kestiremiyordum. Ovulasyon testi aldim ve 13. Gün yumurtam catladi ve sadece i gün ilişki oldu. Ben 4.günü basladim 1hafta yaptim.Arkadaşlar bu kürü kullandığınızı ve hamile kaldığınızı gördüm öncelikle gözünüzaydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah...bugün adetimin 3.günü bende bu küre başlayacağım siz faydasını gördünüz mü?
Bben ilk kullandigim ay hamile kaldim canim adetin düzensiz olduğu için ne zaman yumurtladigimi kestiremiyordum. Ovulasyon testi aldim ve 13. Gün yumurtam catladi ve sadece i gün ilişki oldu. Ben 4.günü basladim 1hafta yaptim.
Amin canim.Maaşallahhhh Rabb'im bana da nasip etsin tüm isteyenlerle birlikte canım peki günde kaç kez hangi ölçüde yiyordun?
Amin canim.
Çörek otu Bal Tarçın;
Hamile kalmak için macun, 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülüş çörek otu 30 gram. 10 çay kaşığı toz tarçın. 10 yemek kaşığı saf bal. Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. gününe kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir. Yumurtalıkların kalite ve yumurta sayısı için çoğalma sağlarken erkekler içinde spermlerin üremesine faydalıdır.
Ben bu ölçülerin yarisini yaptim ve hergun sabah AC karnina ve aksam yatarken bir tatli kaşigi yedim
canım bu kürü ben uygulayamadım dediğim gibi mideme dokundu çok rahatsız oldum o yüzden bir şey diyemeyeceğim Allah en yakın zamanda nasip etsin umarım sana daArkadaşlar bu kürü kullandığınızı ve hamile kaldığınızı gördüm öncelikle gözünüzaydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah...bugün adetimin 3.günü bende bu küre başlayacağım siz faydasını gördünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?