Bal, rekotu, Tarn vesilem oldu

bende başladım bende..inşallah sonuç alırız...
bu arada papatyaa tebrik ederim tatlım..Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

bende başladım bende..inşallah sonuç alırız...
bu arada papatyaa tebrik ederim tatlım..Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

ya bende yapıyorum ama sabah aksam 1 cay k bal corek otu bıde atrcın koyuyorum sabah akşam azmı aceba ya napım tarcını fazla koyunca yutamıyorum bıde corek otunu nasıl ezdınız ben ezemedımde

selamlar
41 yaşındayım 12 yaşında bir kızım var ve ikincisi için 16 ay uğraştık eşimle. laparoskopi film klomen kullandım. ilaçların etkisi ile vücüt kimyam alt üst oldu. prolaktin hormonum 89 çıktı. dr.um ilaç vermek istedi ben kabul etmedim. burada hayıtı duydum. şubat ayında adetimin ilk günü hayıtı ve yanında bir çay bardağı sıcak suya bir çay kaşığı bal ve kaşığın yarısı ile tarçın içine de 10-15 tane çörek otu atarak karıştırıp içtim. kahvaltılarımda iki adet kuru incir ile iki adet ceviz de yedim. hiç ara vermedim. bu bitkilere adet günlerim de dahil olmak üzere kullandım ve ikinci ay gebe olduğumu öğrendim. herşey allahın izni ile ama bitkilerden de fayda gördüğüme inanıyorum.bir ahbabımızada tavsiye ettim o da kullandığı ilk ay gebe kalmış. şu an 13 haftalık gebeyim. allahım isteyen herkese nasip etsin.

darııs başımıza canımm. inşallahh. bu tarçın bal çörek otunuu sabah akşammı içtinn canımm.

arkadaşlar çörek otunu öğütmeden/ezmeden tüketmeyin
o şekilde faydalanamazsınız

darııs başımıza canımm. inşallahh. bu tarçın bal çörek otunuu sabah akşammı içtinn canımm.

slm, sabah kahvaltıdan önce akşamda yatarken bir çay bardağı sıcak su içerisine karıştırarak içtim.yüce yabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah tez zamanda sizde bebişlerinize kavuşursunuz inancınızı yitirmeyin herşey allahın takdiri. sevgiyle kalın

deneyenler sonucunu yazarsa sevinirim Allah hepinizin yüzünü güldürsün kucaağını doldursun inşallah

bu ay denedim bu gün adet olmam gerekiyor belirtileri var ancak gelen giden henüz bir şey yok beklemedeyim canım

merhaba benimde oglum 8 yaşında prl 35 klomen kullandım 2 ay olmadı sen bu kürleri sabah akşam kaç gün kullandın adetin kaçıncı günü başladın ne kadar zaman kullandın ALLAH kucagına almayı nasip etsin cevap yazarsan çok sevinirim.

HEM incir kürü hem bal tarçın çörek otu öylemi...

tamam denedim diyelim çatladığını nasıl anlicaz....

bızde dun bal ve çörekotuna başladık bızım tarıfte tarcın yoktu bız katmadık oyuzden bızdede sebepsız intertılıfe var.gecen ay1.aşılamam tutmadı

bende buay başladım inşallah tamamlarım önceki aylar bırakmıştım tamamlayamamıştım buay başaracam inşallah bugün 5ci günü tamamladım bakalım

kızlar günaydın....
geçen ay adetimin bittiği esnada görmüştüm bu kürü..
adetin 2.günü başlayıp 12.gününde kadar devam etmemi söylemişti topicdeki arkadaşlar..
bgn adetimin 2.günü ve bu sanah itibariyle dün aktardan aldıgım malzemelrmle küre başladım..
inşallah bi faydasını görürüm..
yalnız birass boğazımı yakıo sizdede oluomu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…