Bal, rekotu, Tarn vesilem oldu

merhaba ben gelecek_se..
diger üyeliğimi ilk bu karşımı kullandıktan sonra hamile kalamadıgım için cok üzüldüm ve kapttırdım
ve mucize gibi
ekim ayında kullanmaya devam ttim ve bu ay hamileyim....
resmen doktorların yapamadıgını bu ilaç yaptı yaa şaka gibi:))
hersey dogada var yeterli doğru yerde kullanmasını bilmek lazım..
Allah biliyor hiç doktor tedavisi ile hamile kalmak istemedim cok şükür bu karışım sebep oldu...
herkes kullansın bence en az 3 ay kullanmak lazım..

keşke bütün kk kullansa bu karşımı.. çok isterdim..

canım bende bu ay kullanacaklar arsındayım inşallah banada vesile olur

canım sende kullancam diyodun
kesinlikle kullan
ben sana tam tarifi de veririm ..
tam 11 günlük kullanım için tarif var elimde...

canım bende bu ay kullanacaklar arsındayım inşallah banada vesile olur

amin canım hayırlısıyla inşallah
aldın mı tarifi ? vereyimmi sana

ya hazır toz çörek otu da var
hemde koca bi kutusu 6 tlydi sadece ama ben güvenemedim gittim çörek otu alıp kendim dövdüm evde bayagı biz zor oluyo ama...

Çörek Otu Macunu Nasıl Yapılır.

hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp

12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları

büyütüp hormonları düzenler.
Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

ben sabah akşam 1 er tatlı kaşıgı yedim:)

Son düzenleme:
çoook sağol canım ya buay kararlıyım yapıcam inşallah faydasını görürüm kendim için değilde kızım için çok istiyorum çok istiyo çünki

çoook sağol canım ya buay kararlıyım yapıcam inşallah faydasını görürüm kendim için değilde kızım için çok istiyorum çok istiyo çünki

evet canım biliyorum kardeşin yerini kimse tutamıyoo inşallah inşallah olur ki sende de cok büyük sorun yok benim gibiysen hemen olur belki
hadi ilk ay olmazsa sonraki ay inşallah olur..
yılmak yok
benim bu ay olmasaydı ki halen hiç bişeyin garantisi yok ben gene devam edicektim..

tadı hoşuma gitti benim bu karışımın ondan yiyodum birazda heheh

duana kocaman bir amiiinnn diyorummm
inşaallah bende severim tadını saf bal aldım geçen ay yapacaktım ama annemler bizdetdi yapamadım inşallah bu ay yapıcam bakalım neler olacak oda olmazsa gidip rahim filmi çektiricem ama korkuyorum işte:18:
rabbim senin meleğinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

selammmm
ben de adet olmak için ( pco yum) duphaston aldım bugün bitti adet olayım ben de başlayacağım hepimize hayırlısı olsun ,
amiiiinnnn

cnm nasıl bi karışım yaptın? hangi aralıklarla içtin ? Bilgi verirmisin ? bende başladım da acaba doğrumu içiyorum bilemedim? Birde senin rahatsızlığın neydi?Kusura bakma çok soru sordum galiba :)

selammmm
ben de adet olmak için ( pco yum) duphaston aldım bugün bitti adet olayım ben de başlayacağım hepimize hayırlısı olsun ,
amiiiinnnn

cnm nasıl bi karışım yaptın? hangi aralıklarla içtin ? Bilgi verirmisin ? bende başladım da acaba doğrumu içiyorum bilemedim? Birde senin rahatsızlığın neydi?Kusura bakma çok soru sordum galiba :)

sor tabi seve seve yanıtlarım:)))
benim yumurta tembelliğim vardı
klomen + catlatma ignesi filan kullandım nisan - haziran arası olmadı
büyüyüo catlıyodu ilaçlarla ama olmadı işte..
bende bu karışımı yaptım cok şükür iyi geldi...

ben adetin 2. günü başladım sabah kalkınca aç karna genelde bide akşam gece yatmadan önce 1 tatlı kaşıgı yedim
bu ölcü tam denk geliyo son gün bi bakıyosun bitmiş:))

inşallah ilac yerine bu karışmla olur canım sizinkide

benimde hormonlarım normal eşiminde normal testleri
hsg cekindim iki tüpümde açık
tek sorun yumurta tembelliği var onuda doktor sizi çok uğraştırmaz demişti
6 ay oldu korunmayı bırakalı ama olmadı bu ay 7.ay artık korkmaya başladım
ilk kez senin gibi 11 gün kullanmak için yaptım karışım 6 aralıkta bırakıcam 8 aralıkta da yumurtlama günlerim başlıyor
ama aderim bittikten sonra da ilişkiye girmeye devam ediyoruz iki günde bir zararı olurmu acaba zaten 3 günüm kaldı bitmesine

bide arkadaşım sende kullanırken bi değişiklik falan oldumu
benim adet olucakmış gibi karnım ağrıyor adetim bitti sonraki adetim 26 Aralık normal mi sence

inş mucize olur işe yarar

Merhaba ben siteye yeni girdim bu ay 3. tüp bebek denemem olacak yarın iğnelere başlıyorum bende çörekotu bal tarçın karışımına başladım bugün inşallah faydası olur

BTÇ kürünü 2 ay yaptım.Ve 2.ayım da hamile kaldım.Darısı isteyenlerin başına....

aynen canım bal ve cekılmıs corek otunu dusenlı 2 ay kullandık esımlee ve cok sukurr 2 aya denk gelemden 4 sendeen sonra gebe kaldım elhamdulıllah olumden baska her seye caredır corek otu tavsıye edıyorumm ısraralaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben bal çörekotu tarçın karışımıyla hamile kaldım uzun süredir tedavi görüyordum olmuyordu
mutlaka deneyina.s.

merhaba ben 17 yaşındayım yeni evlendm 2 ay oldu bu ay 3ncü ayın içerisindeyz ben evlendgmzden beri bebek isdiyorm ve 2 ay sonra 18 yaşmda olacagm 2 aydır oymuyor dye çok üzülüyordm bal tarçın çörek otu yazısını gördm ve yemeye başladm fakat midem çok bulanıyor bu karışımı yerken çok tiksnerektn yiyorm bide çigneynce dahada bulanıyor.ve farklı bi başlık daha gördm adet düzenini bozuyormş yani sancı ve erken olmasına neden oluyormuş bnm adetm tam günü gününe olur ve bu ay 2 gün adet gördm ben adetm btnce test yaptm ama negatif çıktı ama hep uykm geliyor ve halsizim biraz cahilligm var bu konularda bana yardmcı oln ltfnn

Ben v bi arkadasim tup bebek oncesi bikac ay bu karisimi kullandik ikimizde hamileyiz. İkimizinde daha once basarisiz tup bebek deneyimlerimiz vardi.

bu kure basladım yanlız sabah aksam yerken hazırlıyorum hepsınden bırer kasık koyuyorumm boylede olurmu :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…