- Konu Sahibi papatyaaaa
-
arkadaşlar merhaba saf kestane balıyla yapılabiliyor mu bu tarçın çörekotu bal karışımı yoksa mutlaka çiçek balı olmak zorunda mı
bal ve corek otu birlikte yendiginde asiri kilo aldiriyo.
arkadasim denedi ve 1-2 ayda balon gibi oldu.
Merhaba hanımlar. Ben de infertilim. Bu karışımı ben de yapıyorum. Bir kase bal içine yaklaşık 1 yemek kaşığı çörekotu, 1 tatlı kaşığı tarçın, bir tatlı kaşığı polen koyarak yapıyorum. Sabah 10 gibi, ö.s. 3 gibi 2 şer tatlı kaşığı yiyorum, bittikçe tekrarlıyorum. Bunun yanında 1 kase yoğurda 2 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı karıştırıp yiyorum (yemeklerden önce). Gün içinde de 2 tatlı kaşığı bal ve 1 çay kaşığı tarçını karıştırıp sakızla çiğniyorum. bu karışımları açken yaparsanız daha etkili oluyor. Özellikle sabahları. Benim sorunum akut iltihap, mantar ve bunlara bağlı olarak tüplerde tıkanma. Yani gelişen yumurtaların geçişi için anayol kapalı :)) Adetinize bağlı gün hesabı yapmayın derim, aralarında zarar verecek birşey yok. En az 3 ay kullanmanızı tavsiye ederim. Gerçi ben kullanmaya başladıktan 10 gün sonra dr.a gittiğimde yumurtlama ilacı mı alıyorsun demişti. En az 8 - 10 tam gelişmiş yumurta vardı. Boncuk boncuk Ama dedim ya yol kapalı :)) Kilo da yapmıyor. Aksine belim oldukça kalındır, Bu uygulamayı yaparken belim oldukça inceldi. (1 ayda 10 cm kadar). Hemen her yemekten sonra WC çıkmaya başladım ( ki bildim bileli 3-4 günde bir çıkardım) Hiç birşey yapmasa da yüksek enerji, net görüş ve duyuş için çok etkili. Nacizane tecrübelerimdir. Sakızla bal- tarçın karışımı Çinlilerin binlerce yıldır uyguladığı bir yöntem. Rahmi kuvvetlendiriyor. Düşük tehlikesine karşı ya da tüp bebek isteyenlere özellikle tavsiye ederim. Enerji etkisini yaklaşık 1 haftada, diğerlerini 1 ay gibi bir sürede alırsınız. Tabi bünyenize de bağlı.
Çok uzun olmuş, okuduğunuz için teşekkür ederim :))
bende buay hem incir kürü hemde bal çörek otu tarçın kulanıcam inşallah faydasını görürüm......
bu bal tarçon ve çörek otunu hangi aralıklarda kullanmamız gerekiyo adetliyken mi başlanması gerekiyo ne zmaan bırakılmalı bu konu ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim 1 ay boyunca aralıksız kullansam bi zararı olur mu şimdiden tşk ederim
arkadaşımben 6 sendir hamile kalmayaçalıştım geçirmediğimoperasyon kalmadı amabu kürü kullandımilk kinde olmadı kestim aman dedim sonratekkrar kulllandımmoya hamile kalmışım şok oldum inciryedim yanındasadekaynatmadım
adetinin 2cigününden başla sabajh akşam 12 gün ye inciride vakit bulduktaat ağzıan ye inşallah allahha senindeherkesin göbüşünü doldursun
bende bugün başladım ama tarçınsız yarın temin ederim artık yarın iğneme başlıyorum umut olur iş allah canlar hepimize :))
Arkadaşlar Çörekotunu nasıl öğütücez diye sormuşsunuz, Bosh un öğütücü makinesı var ben devamlı kullanır mıyım acaba demiştim eşimde lazım olur al o zaman dedi süper bir şey emin olun. Bir kaç saniye de öğütüyor (çörekotu öğütülmediğinde bağırsaklarda çizik olabiliyormuş diye duymuştum)
Devamlı yapılacaksa neden olmasın.Tuz,keten tohumu falan da öğütülüyor. İsterseniz kahvede öğütebilirsiniz.
Yahut aktarlarda öğüttürün, havanda dövmesi biraz meşakkatli gelirse
Rabbim her isteyeni anne ve baba eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?