Bal, rekotu, Tarn vesilem oldu

arkadaşlar merhaba saf kestane balıyla yapılabiliyor mu bu tarçın çörekotu bal karışımı yoksa mutlaka çiçek balı olmak zorunda mı

Ben 2 kere denedim. Her ikisinde de adetim neredeyse 10 ar gün gecikti. Bana pek yaramadı sanırım.
Ya da yaradı göreceğiz bakalım.

Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın inş.
Darısı başımıza.

bal ve corek otu birlikte yendiginde asiri kilo aldiriyo.
arkadasim denedi ve 1-2 ayda balon gibi oldu.

bal ve corek otu birlikte yendiginde asiri kilo aldiriyo.
arkadasim denedi ve 1-2 ayda balon gibi oldu.

Valla haklı olma ihtimalin var..Benim mideme çok dokundu..Ve karnım ondan mı bilmiyorum ama acayip şiş yada büyüdü..Ölçülen progesteron değerime bakılırsa pek işe yaradığını söyleyemem..

ben de kullandım... kisitim geçti diye başlamıştım bir tane olan kistim iki tane oldu

Merhaba hanımlar. Ben de infertilim. Bu karışımı ben de yapıyorum. Bir kase bal içine yaklaşık 1 yemek kaşığı çörekotu, 1 tatlı kaşığı tarçın, bir tatlı kaşığı polen koyarak yapıyorum. Sabah 10 gibi, ö.s. 3 gibi 2 şer tatlı kaşığı yiyorum, bittikçe tekrarlıyorum. Bunun yanında 1 kase yoğurda 2 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı karıştırıp yiyorum (yemeklerden önce). Gün içinde de 2 tatlı kaşığı bal ve 1 çay kaşığı tarçını karıştırıp sakızla çiğniyorum. bu karışımları açken yaparsanız daha etkili oluyor. Özellikle sabahları. Benim sorunum akut iltihap, mantar ve bunlara bağlı olarak tüplerde tıkanma. Yani gelişen yumurtaların geçişi için anayol kapalı :)) Adetinize bağlı gün hesabı yapmayın derim, aralarında zarar verecek birşey yok. En az 3 ay kullanmanızı tavsiye ederim. Gerçi ben kullanmaya başladıktan 10 gün sonra dr.a gittiğimde yumurtlama ilacı mı alıyorsun demişti. En az 8 - 10 tam gelişmiş yumurta vardı. Boncuk boncuk Ama dedim ya yol kapalı :)) Kilo da yapmıyor. Aksine belim oldukça kalındır, Bu uygulamayı yaparken belim oldukça inceldi. (1 ayda 10 cm kadar). Hemen her yemekten sonra WC çıkmaya başladım ( ki bildim bileli 3-4 günde bir çıkardım) Hiç birşey yapmasa da yüksek enerji, net görüş ve duyuş için çok etkili. Nacizane tecrübelerimdir. Sakızla bal- tarçın karışımı Çinlilerin binlerce yıldır uyguladığı bir yöntem. Rahmi kuvvetlendiriyor. Düşük tehlikesine karşı ya da tüp bebek isteyenlere özellikle tavsiye ederim. Enerji etkisini yaklaşık 1 haftada, diğerlerini 1 ay gibi bir sürede alırsınız. Tabi bünyenize de bağlı.
Çok uzun olmuş, okuduğunuz için teşekkür ederim :))

Buradaki forumların birinde tüpleri açak için bir yöntem öneriliyordu.. O yolla tüpleri açılan ve hamile kalanlar vardı...
Sütün içine maydanoz atıyorlar, sütü kaynatıyorlar ve kaynadıktan sonra sütün buharına oturuyorlar... dayanabildikleir kadar 45 dk. falan bunu yaparken bellerine birşey sarıyorlarmış, buhar etkilesin ve ısı kaybı olmasın diye...
Bilginiz olsun.....

bende buay hem incir kürü hemde bal çörek otu tarçın kulanıcam inşallah faydasını görürüm......

bende buay hem incir kürü hemde bal çörek otu tarçın kulanıcam inşallah faydasını görürüm......

bu bal tarçon ve çörek otunu hangi aralıklarda kullanmamız gerekiyo adetliyken mi başlanması gerekiyo ne zmaan bırakılmalı bu konu ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim 1 ay boyunca aralıksız kullansam bi zararı olur mu şimdiden tşk ederim

arkadaşımben 6 sendir hamile kalmayaçalıştım geçirmediğimoperasyon kalmadı amabu kürü kullandımilk kinde olmadı kestim aman dedim sonratekkrar kulllandımmoya hamile kalmışım şok oldum inciryedim yanındasadekaynatmadım

adetinin 2cigününden başla sabajh akşam 12 gün ye inciride vakit bulduktaat ağzıan ye inşallah allahha senindeherkesin göbüşünü doldursun

bende ramazan bayramında tüp bebek denemesi yaptım fakat tutmadı bu ay adetimin 2ci günü çörek otu macununu deniyorum ara ara yumurtalarım ağrı yapıyor ayın 28inde 12ci gün oluyor ozaman bırakıcam bakalım ilk denemem bişey fayda edicekmi eşiminde sperm hareketliliği yüzde 8 di bayramdan önce onada kefir yapıyorum hareketliliği artırıyormuş şu günlerde yemeklerden sonra bi bulantım oluyo bazende çeşitli yemek kokularından da midem bulanıyor.Belkide psikolojik ama hayırlısı artık hamile kalmada eskiden kalma yöntem yastık bacak dikme hepsini denedim 2 bucuk ay sonra tekrar tüpe gidicem bi umut işte aman ne bilim hayırlısı işte istiyoruz artık 4 senelik evliyim :44:

bende bugün başladım ama tarçınsız yarın temin ederim artık yarın iğneme başlıyorum umut olur iş allah canlar hepimize :))

bende bugün başladım ama tarçınsız yarın temin ederim artık yarın iğneme başlıyorum umut olur iş allah canlar hepimize :))

allah herkesin gönlüne göre versin inşallah tarçın da koy sabahakşam aç karnına yecanımbenilkini fazla yemedim 2cide hergün yedim bide incirye günde 3 4 tane ben yemiştim

Arkadaşlar Çörekotunu nasıl öğütücez diye sormuşsunuz, Bosh un öğütücü makinesı var ben devamlı kullanır mıyım acaba demiştim eşimde lazım olur al o zaman dedi süper bir şey emin olun. Bir kaç saniye de öğütüyor (çörekotu öğütülmediğinde bağırsaklarda çizik olabiliyormuş diye duymuştum)
Devamlı yapılacaksa neden olmasın.Tuz,keten tohumu falan da öğütülüyor. İsterseniz kahvede öğütebilirsiniz.

Yahut aktarlarda öğüttürün, havanda dövmesi biraz meşakkatli gelirse
Rabbim her isteyeni anne ve baba eylesin.

bu karışımla ne cok hamile kalan var
maşşallah size..
ay bende kullanıyorum bu ay..
şuanda yumurtlama günlerim
hadi hayırlısı....

bende de cok büyük sorun yok
yumurta tembelliğ var
tedaviye yanıt veriyor ama nedense hamile kalamıyorum..
baklalım bu ay ve sonraki aylar bunu yicem
hap içmektense
dogal seyler yemeği tercih ederim...

ben havanda dövdüm:) biraz ugraştım ama oldu sonuctaaa
ve son gün yicem artık
inşallah sonraki aya gerek kalmaz ama kalırsada yerim sevdim ben bu macunu :)))

Merhaba arkadaşlar,

2 aydır klomenle denedim hamile kalmayı, her defasında 1 tane yumurta elde edebildik. Ve hamile kalamadım Bugün adetimin 2. günü ve bende bal+çörekotu+tarçın karışımı yemeye bu sabah başladım. Doktorum adet olunsan tekrar gel demişti. Yarın sabah gideceğim. Muhtemelen yine klomen verecektir. Klomen kullanırken bu karışımı yememde sakınca olur mu sizce? Yoksa 10 gün sonra gidip yumurta durumuna mı baktırsam acaba? Daha önce klomenle bu karışımı kullanan oldu mu aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…