Bal tarçın çörek otu geri sayım başlasın

Benimki ikna olmaz tatlim zaten az kaldi subata tatlim hamilelik arifesi nerden kaptin sifayi aman kendine dikkat et bitki cayi icme belki iyi gelmeyebilir gebelikte zehracim acaba bizde topigimizde liste yapsakmi ne dersin

evet yapalım ama ben o işlerden pek anlamıyorm çizelge falan yapıolar ya bizmde olsn
sen anlıomusun nasıl yapılıo

şimdi kitapta okudum
gebeliğin ilk dört ayında bitki çayları yasak
zencefil ve zerdeçal kesin düşük yapar
eğer grip nezle boğaz iltihabı olursa ıhlamur ve elam kabuğu kaynatılır içilir
siyah çay ve kahve en fazla günde 2 fincan açık olarak içilmelidir

çok güzel bilgiler var arada seçip paylaşıcam inş
bu arada allahın izniyle bebeğim 26 günlük
inş yani

Dikkat ettatlim ihlamurdanda fazla icme belli olmaz .yarin yegeni goruruz ben geldim der insallah bende liste nasil eklemir bilmiyorum canim bir arastiralim bakim listemizin basinda seni gorucez tatlim ikinciye ben insallah

Yarın test yapcan mı yapınca buraya yaz olur mu? Hemen :)

Bir arkadaşım hamileydi bebeğinin kalbi durmuş cok üzüldüm ya beş altı aylık olmuştu sanırım. Birde böyle şeyler var. Hamile kalınca sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim...

Zehracim galiba tabloyu normal bikgisayarda egzelde yapip mesaj bolumune yapistiriyorsun. Baska herhangi bir bolum gormedim ben. Bende tabletten girdigim icin excel yok benim tablette.

Erkenden yap tatlim cooooook merak ediyorum insallaahhh POZITIFFF bebis gorelimmmmm

yok canm bisey çıkmadı anlam veremedim
gece üçte yaptım şimdi baktm tek çizgi
yattm ağlamak istedim
sonra kalktm namazımı kıldım
hamile değilsem tez zmanda adet olurum inş
ama hiç adet olcak gibi hissetmiorum ki ben

Gunaydin canim adetinin kacinci gunu bugun erken mi oldu acaba belki bebis son iliskinden kaldiysa gec dollenmede olabilie son iliskinin uzerinden kac gun gecti umutsuzluga kapillma

Gunaydin canim adetinin kacinci gunu bugun erken mi oldu acaba belki bebis son iliskinden kaldiysa gec dollenmede olabilie son iliskinin uzerinden kac gun gecti umutsuzluga kapillma

canm bilmiorum ama 4 5 gündr ilişkiye girmioruz
bebek varsa tutunsun die

neyse bi hafta bekleme kararı aldım erken olabilir
tuhaf olan asla adet olcağımı hissetmiorum bekleyip görücez

canm bilmiorum ama 4 5 gündr ilişkiye girmioruz
bebek varsa tutunsun die

neyse bi hafta bekleme kararı aldım erken olabilir
tuhaf olan asla adet olcağımı hissetmiorum bekleyip görücez

Canim adet olana kadar umudunu yitirme . Gebelik testleri iliskiden 15 gun sonra ancakntespit edebiliyor. Son iliskiden kalmissindir insallah. Yatarkende senin icin dua ettim. Kalbim seninle arkadasim Allah hayirlisini versin. Adetinin kacinci gunu bugun

çok sağol canm
adet gecikmseini soruyosan 1 gün geçio
son adeti soruosan 27 canm

çok sağol canm
adet gecikmseini soruyosan 1 gün geçio
son adeti soruosan 27 canm

Zehracim adetin hic gelmez insallah gec dollenmedir. Bende o zaman son girdigim iliskiden 13 gun sonra adetiminde 2.gunu belli belirsiz cizgi cikmisti eger gec dollenmeyse adetten 5 gun sonrada cikabilir en iyisi beklemek ama eger kan testi yaptirabilecegin bir yer varsa en kesin sonucu alirsin.

yok canm kan testi yapmıcam çünkü olumsuz çıkarsa dağılırım beklicem

vazgeçmicem asla

dualarla devam edicez
sabah test sonucunu görünce kötü oldm yattm bağıra bağıra ağlamak istedim
sonra kalktım namazımı kıldım dua ettim allahım sen yardm et dedim hailimi biliosun
hamileysem bildir bana değilsem adet olaym biran önce
hamdolsun günümde adet oldum hayırlısı
rabbim seni çok seviyorum sen hakkımda haırlsı ne ise onu ver
kalbime ferahlık ver allahım yardm et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…