arkadaşlar siz istyosanız topiği devam ettirin kür elbette faydalı ama ben ümitsiz vakayım
dinlenmeye ihtiyacım var biraz uzkalaşayım
hakkınızı helal edin
destekleriniz için çok sağol
arkadaşlar siz istyosanız topiği devam ettirin kür elbette faydalı ama ben ümitsiz vakayım
dinlenmeye ihtiyacım var biraz uzkalaşayım
hakkınızı helal edin
destekleriniz için çok sağol
Zehracigim sen boyle konusunca cok uzuldum yeni gordum yazdiklarini arkadasim isyan etme hepimiz bir cok kez umutlarimiz yikiliyor ama bizimicin hayir olan seyler vardir. Biraz dinlen ama icine atma biz burada illede bebek sahibi olacagiz diye konusmuyoruz tesadufen ortak noktalar bizi birlestirdi bu topikte ben burdayim iyi olduginda sohbet ederim
afy ve ayşe herşey için çok sağol
ben gelirsem topiğe size destek için sadece ben bu savaştan yoruldum
dicek çok şey var ama boğazım düğümleniyor
Zehrossssssssss neredesuuuuuuunnnnn kiz bak sensiz oksuz kaldi topik:2::2::26::26::18:
of canm depresyona girmek istiyorum kimse gelmesin evden çıkmayım
ya pis pis evde oturayım yada manyak dersecesinde temizliğe bağlıyayım kendimi
ama ona bile imkanım yok
gribim biraz iyileşior
ama kalbimdeki yara sonsuz anlatamam
Canim sabret bunda da vardir bir hikmet , dusunmemeye calis elinde degil biliyorum.
toplumdan uzak yaşayan bi insan olsaydım yapabilridim
etrafım hamile dolu benimle evlenip ikinciyi doğuranlar
kasım kasım kasınanlar sanki marifet onlardaymış gibi
hamile kalmayı kendi meziyeti sananlar sanki allah vergisi değil
ben güzel ve genç bi kadınım
doğal sarı saçlarım pürüzsüz beyaz tenim bebek gibi pembe yanaklarım mavi gözlerim var ama hiç bi zaman kimsenin yanında ben güüzelim diye övünmedim
güzelliği veren allah
bebeği veren allah
rabbim istemese kim hamile kalabilir ki
kim yürüyüp konuşabilir
Canim zaman zaman elimizde olmadan isyan ediyoruz bende 1 sene once yedigim ictigim ayri gitmedigi bir arkadasim vardi sonra aramiz bozuldu isyerindeydi kiz hamile oldu 9 ay kasim kasim kasildi simdi dogurdu. Aklima geldikce o kiz anneligi tatti kucaginda bebegi var artik diye icim icimi yiyor ahhhhhh suan hala hamileligim devam etseydi 5 bucuk aylik olacakti ya :26: Alllahim bizimde kucagimizi tez zamanda doldursun
of geçen sağlık ocağının önünde bizim birinci kattaki kiracıyı gördüm iki kızı
kan vermiş haırdır dedim
3 aylık hamileyim dedi gerine gerine
oda erkek bebek arayışında
2 gun ince bizde ust komsuya hayirli olsuna gittik 10 gun once dogum yapti bebegi gorunce o kadar icim sizladiki esimde onlarin yaninda bana bak bebek iste boyle bir sey bakta ogren dedi kadinin ikinci cocugu eve gelince esime dedimki niye beni rencide ediyorsun ama erkekler ankamiyor ne kadar hassas oldugumuzu
kesinlikle ben ağlarken eşim dioki anlamıyorum seni nie ağlıosun
kanamam sökülmedi bulantılarım geçmedi
eşime söylesem alay eder en umutsuz anımda bile umut var
Allah ol deyince oluverir.
Ben öğretmen olduğumu söylemiştim sanırım.
Ilk görev yerim van Erciş. 45 günlük öğretmenken deprem oldu. Bulunduğum bina çöktü. Ben ve yanimdakiler 3 metre aşağı düştük. Yanimdaki üç arkadaşım ve benim burnum kanamadan kurtulduk bizimle aynı yerde sıkışan iki kişi yaralandı bir kişide ölmüş...
4 saat karanlıkta bekledim ama ömrümden kaç yıl gitti bilmiyorum. Hiç umudumu kaybetmedim. Ama son yarım saat artık ölümü tadacağım galiba diyip umudum azaldı.
En karanlık aydınlığın başladığı yerdir sözünü anladım. Zindan gibiydi.
Polisler geldi kurtardı bizi. Hatta abimin en yakın arkadaşı cikmama vesile oldu orda gücüm tukendiginde. (Oğlum olursa onun adını vereceğim inşaallah)
Ben eski yasamamima donemem dengesiz biri olarak kalırım millet bana deli der diye dusunurken bak simdi yuva kurdum. Hatta o deprem benim ailemin yanında calismama vesile oldu.
Tam anlatabildim mi bilmiyorum ama umudunu kaybetme ne olur. Bak ben bu olayda umutlu olmayı sabırlı olmayı öğrendim. Bebegimin olup olmayacagini bile bilmiyorum. Allah ol derse olur. Bende ilk denememde adet olunca üzüldüm. Senin uzgunlugun daha fazladir eminim. Yanlış hatirlamiyorsam tüp bebek için ilerleyen zamanda gideceksiniz doktora. O zamana kadar silil at kafandan. Eşinle tadını çıkarın :)
Coomio biz bu deli kızı yalnız birakmayalim :))
kesinlikle ben ağlarken eşim dioki anlamıyorum seni nie ağlıosun
kanamam sökülmedi bulantılarım geçmedi
eşime söylesem alay eder en umutsuz anımda bile umut var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?