Bal tarçın çörek otu geri sayım başlasın

arkadaşlar siz istyosanız topiği devam ettirin kür elbette faydalı ama ben ümitsiz vakayım
dinlenmeye ihtiyacım var biraz uzkalaşayım
hakkınızı helal edin
destekleriniz için çok sağol

arkadaşlar siz istyosanız topiği devam ettirin kür elbette faydalı ama ben ümitsiz vakayım
hakkınızı helal edin

canım Allah ol deyince oluverir. ümidini yitirme. hem yaşın küçük daha benim gibi değilsin mesela.

olmaması mutlaka daha hayırlıymış senin için. düşünsene belki düşük olacaktı. belki ilerleyen ayda kaybedecektin belki rahatsızlığı olacaktı bilemeyiz ki...

bence küre devam et sonuçta çörek otu hakkında hadis var biliyorsun.

hakkınızı helal edin

Zehracigim sen boyle konusunca cok uzuldum yeni gordum yazdiklarini arkadasim isyan etme hepimiz bir cok kez umutlarimiz yikiliyor ama bizimicin hayir olan seyler vardir. Biraz dinlen ama icine atma biz burada illede bebek sahibi olacagiz diye konusmuyoruz tesadufen ortak noktalar bizi birlestirdi bu topikte ben burdayim iyi olduginda sohbet ederim

afy ve ayşe herşey için çok sağol
ben gelirsem topiğe size destek için sadece ben bu savaştan yoruldum
dicek çok şey var ama boğazım düğümleniyor

afy ve ayşe herşey için çok sağol
ben gelirsem topiğe size destek için sadece ben bu savaştan yoruldum
dicek çok şey var ama boğazım düğümleniyor

Yaaaaa zehra oylenveda ediyor gjbi yazmissin bir daha foruma bakmayacaksin diye canim sikiliyordu. Kiz sensin tadi yok. Bos ver bebegi kuru muru Allah ne zaman verirse bosver bak ben bu ay calismadim bile. Sen sohbet etmeye gel buraya aslinda bende sikikdim surekli bebek konusmaktan biraz oluruna birakalim canim dun aksam ust komsjlara yoklamaya gittik 15 gun once dogjm yapti masallah tosun gibi oglu olmus. Kizla sohbet ettik bizim bikdigimizin 10 da birii bilmiyor stresi yok biseyi yok 2, ci ogku oldu bu 30 yasinda 2 cocugu dogurmus koymus ve 9 ay boyunca en ufak bir sikinti yasamamis topu topu 3 kez dr gitmis. Ona bakinca imrendim insallah bizde oyle sikintisiz hamilelik geciririz ama hersey stresten kafamiza taktigimiz icin bundan sonra bebek memek konusmayalim bir sure olur mu canim. Benim koca ise gitti bende aramizda kalsin dizisini izliyorum senin bugun hangi dizin var. Ablasi bak benim iki tanede muhabbet kusum var onlar benim cocuklarim biri kizim biri oglusum cikcikcik bana sarki soyluyorlar. Siz herhangi bir evcil hayvan besliyormusunuz

Zehrossssssssss neredesuuuuuuunnnnn kiz bak sensiz oksuz kaldi topik:2::2::26::26::18:

Zehrossssssssss neredesuuuuuuunnnnn kiz bak sensiz oksuz kaldi topik:2::2::26::26::18:

of canm depresyona girmek istiyorum kimse gelmesin evden çıkmayım
ya pis pis evde oturayım yada manyak dersecesinde temizliğe bağlıyayım kendimi

ama ona bile imkanım yok

gribim biraz iyileşior
ama kalbimdeki yara sonsuz anlatamam

Canim sabret bunda da vardir bir hikmet , dusunmemeye calis elinde degil biliyorum.

Canim sabret bunda da vardir bir hikmet , dusunmemeye calis elinde degil biliyorum.

toplumdan uzak yaşayan bi insan olsaydım yapabilridim
etrafım hamile dolu benimle evlenip ikinciyi doğuranlar
kasım kasım kasınanlar sanki marifet onlardaymış gibi
hamile kalmayı kendi meziyeti sananlar sanki allah vergisi değil

ben güzel ve genç bi kadınım
doğal sarı saçlarım pürüzsüz beyaz tenim bebek gibi pembe yanaklarım mavi gözlerim var ama hiç bi zaman kimsenin yanında ben güüzelim diye övünmedim
güzelliği veren allah
bebeği veren allah

rabbim istemese kim hamile kalabilir ki
kim yürüyüp konuşabilir

çocuk konusu konuşmak istemiyorum
sadece içimden ya halık ya musavvir çekiorum
ey yaratan ve şekillendiren

Canim zaman zaman elimizde olmadan isyan ediyoruz bende 1 sene once yedigim ictigim ayri gitmedigi bir arkadasim vardi sonra aramiz bozuldu isyerindeydi kiz hamile oldu 9 ay kasim kasim kasildi simdi dogurdu. Aklima geldikce o kiz anneligi tatti kucaginda bebegi var artik diye icim icimi yiyor ahhhhhh suan hala hamileligim devam etseydi 5 bucuk aylik olacakti ya :26: Alllahim bizimde kucagimizi tez zamanda doldursun

of geçen sağlık ocağının önünde bizim birinci kattaki kiracıyı gördüm iki kızı
kan vermiş haırdır dedim
3 aylık hamileyim dedi gerine gerine
oda erkek bebek arayışında

of geçen sağlık ocağının önünde bizim birinci kattaki kiracıyı gördüm iki kızı
kan vermiş haırdır dedim
3 aylık hamileyim dedi gerine gerine
oda erkek bebek arayışında

2 gun ince bizde ust komsuya hayirli olsuna gittik 10 gun once dogum yapti bebegi gorunce o kadar icim sizladiki esimde onlarin yaninda bana bak bebek iste boyle bir sey bakta ogren dedi kadinin ikinci cocugu eve gelince esime dedimki niye beni rencide ediyorsun ama erkekler ankamiyor ne kadar hassas oldugumuzu

kesinlikle ben ağlarken eşim dioki anlamıyorum seni nie ağlıosun
kanamam sökülmedi bulantılarım geçmedi
eşime söylesem alay eder en umutsuz anımda bile umut var

Bizi bizden baska kimse anlamaz. Benim esimde ayni benim aglama krizinde oldugum donemde bebegimi kaybetmisim bana biktim artik diyor

Canım benim üzme kendini. Bak benim çalıştığım okulda dengesiz bir kız var şimdi hamile iyice dengesizlesti. Hiç birşey bilmiyordu adet hesaplamayı bile. Hepimizin etrafında hamileler var inan.

Sen öyle yazınca sanki ben yaşadım üzüldüm bütün gün. Okul telasindan giremedim yazamadım bir türlü.

Hacet duası var 4444 salatı tefriciye ona başla. Ben defalarca sahitim bu dua geri cevrilmiyor.

Hem Allah in sevdiği kulsun ki ona dua etmen için isteğini hemen vermiyor.

Umutsuzluğa sakin kapilma. Bilemezsin bu ay olmasi senin için Hayırli değilmi. Hani şer gorduklerimizde Hayır hayır gorduklerimizde ser vardır diyorlar ya.

Allah ol deyince oluverir.

Ben öğretmen olduğumu söylemiştim sanırım.

Ilk görev yerim van Erciş. 45 günlük öğretmenken deprem oldu. Bulunduğum bina çöktü. Ben ve yanimdakiler 3 metre aşağı düştük. Yanimdaki üç arkadaşım ve benim burnum kanamadan kurtulduk bizimle aynı yerde sıkışan iki kişi yaralandı bir kişide ölmüş...

4 saat karanlıkta bekledim ama ömrümden kaç yıl gitti bilmiyorum. Hiç umudumu kaybetmedim. Ama son yarım saat artık ölümü tadacağım galiba diyip umudum azaldı.

En karanlık aydınlığın başladığı yerdir sözünü anladım. Zindan gibiydi.

Polisler geldi kurtardı bizi. Hatta abimin en yakın arkadaşı cikmama vesile oldu orda gücüm tukendiginde. (Oğlum olursa onun adını vereceğim inşaallah)

Ben eski yasamamima donemem dengesiz biri olarak kalırım millet bana deli der diye dusunurken bak simdi yuva kurdum. Hatta o deprem benim ailemin yanında calismama vesile oldu.

Tam anlatabildim mi bilmiyorum ama umudunu kaybetme ne olur. Bak ben bu olayda umutlu olmayı sabırlı olmayı öğrendim. Bebegimin olup olmayacagini bile bilmiyorum. Allah ol derse olur. Bende ilk denememde adet olunca üzüldüm. Senin uzgunlugun daha fazladir eminim. Yanlış hatirlamiyorsam tüp bebek için ilerleyen zamanda gideceksiniz doktora. O zamana kadar silil at kafandan. Eşinle tadını çıkarın :)

Coomio biz bu deli kızı yalnız birakmayalim :))

Tatlim ben de sana katiliyorum Allah daha buyuk dert vermesin.Sende bir mucize yasamissin Allah bir daha boyle imtihan etmesin seni. Her serde bir hayir var bazen cok agladigimiz cok uzuldugumuz durum sonradan bize ferahlikla geri donuyor. Bizde cok sikinti atlattik aikem bir anda dara dustu 15 yil boyunca bizim olmayan bir borcu odediler ailemde ikiside calismalarina ragmen evimizi arabamizi kaybettik. Namerde muhtac olduk hep sabrettik cok sukur ben is sahibi oldum 3 yil once onemli bir miktarini aileme kredi cekerek odedim.biz adanali olmamiza ragmen istanbulda is buldum tek basima ev tuttum 1 sene tek basima istanbulda yasadim sevgilim falanfda yoktu tek arakadasim evdeki televizyondu. 1 yil sonra esimle gorucu usulu tanistik beni gormek icin istanbula geldi birbirimizi cok begendik. 1 yil icinde evlendik. Ailem yine sikinti icinde olduklsri icin onlardan bir igne istemedim yaptirmadim esimde benimle ayni dusuncede oldugu icin ikimiz sirt sirta verdik dugun masrafi ev tutma doseme ailelerimizn giyecegi kiyafetlere kadar biz aldik tek bir sikintimiz vardi ailelerin takacagi takilar simdi bizim oralarda anne babakar bilezik takar ama ailelerin ceyrek alacak parasi yok bizde girtlaga kadar borca girdik esimi ve aileleri zorla ikna ettim 4 tane imitasyon bilezik aldik. Sirf el alem ailelerimiz hakir gormesin diye evlendik ilk ay takilan bir kac takiyida borclarimiza verdik 1 yuzugum disinda birseyim kalmadi kupem bile ama hic uzgunde pismanda degilim cunku gercek sevgi maddi seylere bakmaz.simdi iki yilimiz gecti 45 000 tlye arabamizi aldik esim simdi bana hic takmadigim takilarimi teker teker aliyor ailelerimiz sikintili gunleri atlatti Allahima binlerce sukurler olsun. Simdi ikimizde calisiyoruz ankarada oturuyoruz cok sukur hersene mutlaka akdenize bir otele gideriz. Her sey sabir ben 1 yil istanbulda disimi sikmasaydim belki boyle bir hayata sahip olmayacaktim. Elimizde olanlarin degerini bilmeliyiz. Allah zamani geldiginde hepimizi bebekkerimize kavusturur canlarim demekki onunda zamani var.

s.a bacılarr sayfanızı biraz göz attım merk etim topk anası hamişmi diye bende b.tç. gecen at yapmıştım 3 tane yum yum olmuştu aşılama oldum tutmadı bu at hayıt içiyorum nasip herseyy RABBİM evlat hasretiyle tutuşan herkeze nasip etsin ellerimizi boş cevirmesin inşşş

bacım test yaptın mıı seni cok merk ediyorumm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…