- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
O kadarcıkdan bişey olmaz ama bi daha vermecay kasigi ucuyla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadarcıkdan bişey olmaz ama bi daha vermecay kasigi ucuyla
Cnm çocuğunun hırıltısı için sana tavsiyem kıyafetinin altına yün atlet veya süveter giydir emin ol iki üç günde geçer birde bi kaç kaşık ılık su içirbu ne ya simdi bnmle boyle kinusamazsn sana sormam gerekiyirdu cocuk yaparkn kizima bikincli bir sekikde zarar vermem zaten canimdn ote.. ayrica soyleki kizim cok hasta gogsu hirildior ve nefes alamiordu ilavlar fayda etmedi bi an akilsizlik ettim verdim bi anne nin telasini anlayamazsn bisey olacak korkusu ile ellerim ayaklarim tirtirtitredi ustume gelemzsn bu konuda ki bana ilmin acilsn falan hic diyemezsn ben cok titiz bir anneyim ama ben rahat nefes alirkn kizim oyle olmasindn rahatsz okuodum öluyodm hergn beni daha
yanlis tepki veriosun yanlissss karsinda senjn hop dedi bayilacak bi anne var suan kizi icin endiselenensenin azarini yiyecek deil git baskasina soylen lafin sozun senin olsn
tmm cnmSeni korkutmak istemem bir adam yeni doğan bebeğine güçlü olsun diye bal içirmiş malesef bebek ölmüş ama senin bebeğin büyük eğer bir çay kaşığı kadar verdiysen sorun olmaz allahın izniyle ama bir daha sakın verme ne bal ne inek sütü ne şeker ne tuz 1 yaşına kadar hiç verme benimde oğlum 4 aylık mamayla besleniyor bu söylediğim besinlerden hiç vermedimm şimdiye kadar
tamm cnmCnm çocuğunun hırıltısı için sana tavsiyem kıyafetinin altına yün atlet veya süveter giydir emin ol iki üç günde geçer birde bi kaç kaşık ılık su içir
tamm cnm