Çocuk Hastalıkları bal ve bebek

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
bu ne ya simdi bnmle boyle kinusamazsn sana sormam gerekiyirdu cocuk yaparkn kizima bikincli bir sekikde zarar vermem zaten canimdn ote.. ayrica soyleki kizim cok hasta gogsu hirildior ve nefes alamiordu ilavlar fayda etmedi bi an akilsizlik ettim verdim bi anne nin telasini anlayamazsn bisey olacak korkusu ile ellerim ayaklarim tirtirtitredi ustume gelemzsn bu konuda ki bana ilmin acilsn falan hic diyemezsn ben cok titiz bir anneyim ama ben rahat nefes alirkn kizim oyle olmasindn rahatsz okuodum öluyodm hergn beni daha

yanlis tepki veriosun yanlissss karsinda senjn hop dedi bayilacak bi anne var suan kizi icin endiselenensenin azarini yiyecek deil git baskasina soylen lafin sozun senin olsn
Cnm çocuğunun hırıltısı için sana tavsiyem kıyafetinin altına yün atlet veya süveter giydir emin ol iki üç günde geçer birde bi kaç kaşık ılık su içir

Seni korkutmak istemem bir adam yeni doğan bebeğine güçlü olsun diye bal içirmiş malesef bebek ölmüş ama senin bebeğin büyük eğer bir çay kaşığı kadar verdiysen sorun olmaz allahın izniyle ama bir daha sakın verme ne bal ne inek sütü ne şeker ne tuz 1 yaşına kadar hiç verme benimde oğlum 4 aylık mamayla besleniyor bu söylediğim besinlerden hiç vermedimm şimdiye kadar
tmm cnm

benım bıldıgım bal verıldıkden sonra okunmaz bısey olur mu dıye
acaba bısey olur mu dıye vermeden okunur
bebege bal hıc dogru bırsey degıl hastaysa doktora goturun doktor ne derse onu yapın rıca edıyorum o daha kucucuk bebek yahu

6 aydan evvel bebeğine anne sütü mama dışında bir şey vermemelisin.

Alerjik gıda olmasının yanı sıra bal da bebeklerin sindiremeyeceği enzimler var.

40 günlük bebeğime de vermişlerdi vücudu kızarmıştı. Sonra geçti. Bir şey olmazsa dert etmeyin. Vücudu çok kızarır şişerse doktora götürün, çocuk doktoru iğne yapacaktır muhtemelen.

hiç mi çocuk doktoruna kontrole gitmiyorsunuz? her doktor söyler bunu zaten sizinki ek gıda ayına bile gelmemiş.

Canım KV aklıyla bende göğüs ucuna suruyodum 1 aylık bile değildi çok sukur bisey olmadı ama o dönemler bangır bangır bağırarak agliyodu lütfen tekrarlama ıhlamur ve limon iç bolca c vitamini al balı kendin ye birde bulunduğu ortamda su kaynat

Back
X