Çeşmeye hic gitmeyin ben gittim hic memnun kalmadim cok soguk ve serindi ruzgardan denize giremedim. Daha once antalya kalkan kaş tarafina gitmistim kasımda bile sıcacikti. Okul acildigi icin o zmaanlarda cok civil civil yerler olmuyo malesefMerhaba hanımlar.konunun yeri burası mı bilmiyorum ama Ekimde nasipse evleneceğim ve balayı için otel arıyorum.Daha önce gidip memnun kaldığınız müziği ve eğlencesi olan bodrum,marmaris,kuşadası çeşme taraflarında otel tavsiyelerine ihtiyacım var.
Şimdiden herkese teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim.Kaş'ta önerebileceğiniz bir otel var mı?Çeşmeye hic gitmeyin ben gittim hic memnun kalmadim cok soguk ve serindi ruzgardan denize giremedim. Daha once antalya kalkan kaş tarafina gitmistim kasımda bile sıcacikti. Okul acildigi icin o zmaanlarda cok civil civil yerler olmuyo malesef
Club hotel barbarossa kaş denize sifir ve cukurbag yarimadasinda gerçekten guzel. Cok otel sevmedim icin ordan kiralik villa tutmustuk genelde.Çok teşekkür ederim.Kaş'ta önerebileceğiniz bir otel var mı?
Teşekkür ederim bakacağımHillside Beach Club Fethiye
29 ekimde Hello Hillside partisiyle sezon kapatır, o son partiler de efsanedir.
Normal dönemde de muazzam bir tatil köyü.
Forumda yeniyim hanımefendi yeri değilse taşınır konum.Ozellikle laf sokmak için yazmanızda ne bileyimDert bölümüne tatil konusu açmayanda ne bileyim
Rexene otel bodrum çok güzel tavsiye ederim.Forumda yeniyim hanımefendi yeri değilse taşınır konum.Ozellikle laf sokmak için yazmanızda ne bileyim
Tatlım biz max royale gttik. Ama belekteki... ama bodrumdada var diye biliyorumMerhaba hanımlar.konunun yeri burası mı bilmiyorum ama Ekimde nasipse evleneceğim ve balayı için otel arıyorum.Daha önce gidip memnun kaldığınız müziği ve eğlencesi olan bodrum,marmaris,kuşadası çeşme taraflarında otel tavsiyelerine ihtiyacım var.
Şimdiden herkese teşekkür ederim
Teşekkür ederimRexene otel bodrum çok güzel tavsiye ederim.
Çok teşekkürler bakıyorum hemenTatlım biz max royale gttik. Ama belekteki... ama bodrumdada var diye biliyorum
Aşırı memnun kalmıştım tavsiye ederim
Greenbeach olabilir. Manzarasi cok guzel. Onunde kendi plaji var.. yemekleri pek icacici degil ama balayi icin sakin, guzeldirÇok teşekkür ederim.Kaş'ta önerebileceğiniz bir otel var mı?
Tavsiye istedim akıl değil.Iyi akşamlarets gibi sitelere baksan üşenmeyip aradığın cevabı bulacaksın ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?